[h=6]Mademki benle hayat sana kafes kadar dar. Uzaklas ellerimden ucabildigin kadar. Hadi git benden sana diledigince izin, öyle bi uzaklas ki karda kalmasiiin izin..[/h]
kendimden daha çok seni sevmeye başlarsam eğer birgün, ozaman sevgilim olabilirsin işte ama şimdi kendime olan aşkım sana olandan çok daha fazla seni çok kolay üzebilirim bu yüzden dikkat etmelisin
O çok güvendiklerin seni sırtından vurunca yine kollarıma mı koşacaksın? Unutamadım'lar. Özledim'ler. Ardı arkası kesilmez. Sana tam 6 ay önce, yemek yerken demiştim ki... 30 Yaşına geldiğinde hala bekar olursan seninle evlenicem. Bu artık mümkün değil biliyor musun :)
n oldu .kötü anında yine ben geldim aklına yine sığındın bana .anladınmı bana ihtiyacın olduğunu bensiz hayatının anlamı olmadığını.ee neyin tribiydi bu ozaman.tamam zor zamanlardasın ama kolay hayat kimde var ? ne yalan söyliyeyim benimde ihtiyacım vardı sana :)
Seninle bambaşka hissederdim ... Öyle hissetmeyi özlüyorum , bi daha asla öyle hissedemicem biliyorum ... bizi mahvettin , paramparça ettin ... bil ki bigün biri gelip beni alacak senden . ona gitmeme izin verme çünkü gidersem , dönmeyeceğim ...
yaşadığım her olayı , giydiğim en güzel kıyafeti , saçlarımı , makyajımı kısaca yaptıgım herşeyi ilk senle paylasmayı , sana göstermeyi isterken hepsinin içimde kalması ... artık cok uzak olusumuz ve seni bi baskasına bırakmayı kabul edişim ... bize neler yapmıssın , herşeyim yarım kaldı ....