Popüler Konu Farzet ki "O" burayı okuyacak

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
seni umursayıp sana bişeyler yazmak bile fazla.

fındık kadar beynini kendine sakla!tahriğine gelmeyeceğim

Son düzenleme:
[h=6]Mademki benle hayat sana kafes kadar dar. Uzaklas ellerimden ucabildigin kadar. Hadi git benden sana diledigince izin, öyle bi uzaklas ki karda kalmasiiin izin..[/h]

Aklınnn ilk göz ağrısındaaaa, Hatırlıyor muuuu seni halaaaa , Dikiş tutmayan bu büyük yaraaa,
Bazı gecelerrrrr kanıyor halaaa...

ama biz dağınık kaldık..
sevgimizle, sevgisizliğimizle
mutluluğumuzla, mutsuzluğumuzla
özlemlerimizle, yitikliklerimizle
her neyse, her neyse

kendimden daha çok seni sevmeye başlarsam eğer birgün, ozaman sevgilim olabilirsin işte ama şimdi kendime olan aşkım sana olandan çok daha fazla seni çok kolay üzebilirim bu yüzden dikkat etmelisin

O çok güvendiklerin seni sırtından vurunca yine kollarıma mı koşacaksın? Unutamadım'lar. Özledim'ler. Ardı arkası kesilmez. Sana tam 6 ay önce, yemek yerken demiştim ki... 30 Yaşına geldiğinde hala bekar olursan seninle evlenicem. Bu artık mümkün değil biliyor musun :)

Keşke bu kadar ucuz olmasaydın!

O kadar fesatlık yapmayacaktın.Hak ettiğin yerdesin ! Yani ,yerin dibinde... [/B]

İki kelime yetiyor seni seven kalbi kırmaya
Sonra roman yazsan ne fayda ..
İki adımda geçiyorsun yalnızlık denen tarafa..

n oldu .kötü anında yine ben geldim aklına yine sığındın bana .anladınmı bana ihtiyacın olduğunu bensiz hayatının anlamı olmadığını.ee neyin tribiydi bu ozaman.tamam zor zamanlardasın ama kolay hayat kimde var ? ne yalan söyliyeyim benimde ihtiyacım vardı sana :)

Umarım iyi niyetimi suistimal etmezsin ve umarım sana güvenebilirim.. Benim yanımda çalışıp çalışmaman bunlara bağlı olacak..Tabi temiz çalışmana.....

Seninle bambaşka hissederdim ... Öyle hissetmeyi özlüyorum , bi daha asla öyle hissedemicem biliyorum ... bizi mahvettin , paramparça ettin ... bil ki bigün biri gelip beni alacak senden . ona gitmeme izin verme çünkü gidersem , dönmeyeceğim ...

yaşadığım her olayı , giydiğim en güzel kıyafeti , saçlarımı , makyajımı kısaca yaptıgım herşeyi ilk senle paylasmayı , sana göstermeyi isterken hepsinin içimde kalması ... artık cok uzak olusumuz ve seni bi baskasına bırakmayı kabul edişim ... bize neler yapmıssın , herşeyim yarım kaldı ....

Ben hiç söyleyemedim ama anlamışsındır belki "seni çok seviyorum".. Ve şu aralar seni her zamankinden "daha çok özlüyorum"..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…