Popüler Konu Farzet ki "O" burayı okuyacak

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Bana geleceksen herşeyinle benim olarak gel.
Bir emanet gibi geldikten sonra
Yanımda olmanın ne anlamı kalır ki
Seni Sen olduğun için değil
Seni bende bulduğum için seviyorum .

beklediğim gibiydi aslında ama sana olan duygularıma reset atmalıyım bir an önce

Aylar geçse de.. Yıllar geçse de.. Bir ömür böyle sürse de.. Ben seni unutamam!!!

Son düzenleme:
Sen nasıl bir dostsun ya?..Hesapsız,kitapsız...Bi tanecik kardeşim benim.Tüm güzellikler seni bulsun.

nolur ara beni bu akşam nolur.... ara beni... ve bir buluşma teklif et.. uça uça gelirim... nolur ara.. aslında seni aramayı öyle istiyorum kii ama bir kadın olarak biraz ağır olmam gerekiyor.. hep telefonum elimde... nolur bu akşam ara..... ve buluşma teklif et nooolur .. sen bir arasan bundan sonra benim de aramaya yüzüm olur... nolur ara noluuurrrrrr

Son düzenleme:
Herseyimi bozdun tamam da ! utu yapmayi bilmeden utumu nasil bozdun be kadin !

Yarin dogum gunum kendime utu alayim bari .....

Seni görmek bana iyi gelmedi.Üstelik sevgilin varmış.Gerçekten varmış.Seviyor musun bilmiyorum.O gözgöze geldiğimiz an öldüm bittim sanki.Kalbim durdu nefes alamadım.Seni özlemişim.Ama sen çok değişmişsin be aşkım.O eski çocuktan eser kalmamış..Vurdumduymaz, rahat, sorumsuz, duygusuz bir insana pardon bir canavara dönüşmüşsün.İnanamıyorum ya inanamıyorum sana.Ben anladım ki benim sevdiğim insan 3 yıl önce ÖLMÜŞ!

Korkarım hayat,sen benım senı ne kadar sevdıyımı anlayamadan,ben de sendek bır kez bıle olsun senı sevıyorum kelımesını duymadan bıtecek..ama ınan bana sana yalan soyluyorum senı artık sevmıyorum derken,sadece gururum artık kırılsın ıstemıyorum,ama sana yalan soyleyısım benı umutlandırıyor ,acaba sendemı bana yalan soyluyorsun ben sevmedıgını soylerken..canım kocacıgım,bılıyorsun kı senıncın nelerı astım,ve bılıyorum kı benımcın nelerı astın.ama bız bu ıkı kelımeyı bırturlu asmadık..senı sevıyorum..

Seni özlüyorum desem bana kızar mısın? Hayır beni özleme çünkü biz birlikte olamayız der misin? Ama yine de özlüyorum bil istedim..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…