Popüler Konu Farzet ki "O" burayı okuyacak

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
ruhuma gelen her darbe bere oluyor iyileşti sanıyorum bir süre sonra morluk geçince ama o iz hep kalıyor biliyor musun?
mutsuzum hemde çokkk ne zaman tam anlamıyla mutlu olucam ben bi gün senin yüzünden ağlıyorum bi gün ailem yüzünden bi gün insanlar yüzünden

seninle sinemaya gitmeyi öyle istiyorum ki... bugün yine sinemaya gitme hayali kurdum:) basit bir şey belki ama benim için kocccaman bir mutluluk olur:) nolur sinemaya gidelim seninle... hafta içi ara beni ve sinemaya gidelim de.. nolur.. haftasonu da olur... sinemaya gidelimmmmm :) .. ah biz kadınlar kendimizi ağırdan almak durumundayız işte yoksa varya her gezme tozma buluşma teklifine atlayacak durumdayım şu an:) istersen kanalizasyona gidelim mi de:) ona da tamam :) kadın olmak ne zor:) haydi inşallah hayırlısı olsun....

Oyle cok ozledim ki seni, oturup mukemmel bir ask mektubu yazabilecek gibiyim. Herseyi mi ozlenir bi insanin? Ama ne yalan soyleyim ben en cok sana yakinligimi ozledim. Sana dokunmayi, kokunu icime cekmeyi, beni opmeni, bana skica sarilmani ve daha bir cok seyi. Seni cok seviyorum. Sen benim bitanemsin. Allah ima sukurler olsun seni karsima cikardi.. Ben hakkaten sensiz ne yapardim? Belki hayatimin hatasini yapmami engelledin farkinda olmadan.. Cok tesekkur ederim. Hayatim seninle yeniden bir anlam buldu. Seni cok cok cok seviyorum...

ben zannederdim ki hep yanımda olacaksın, çocuktuk beraber büyüdük.
onca yalanı bana söylemeyecektin, ben bunu haketmedim... sana gösterdiğim anlayış ve dostluğu kimseye göstermedim ben, bir ayrıcalığım vardı sende sanıyordum, yokmuş meğer...
inşallah mutlu olursun artık, yuvanda huzurunla oturursun, hep görüşürüz zannederdim ama olmadı, sen herkesin senden beklediği ama benim senden beklemediğim şekilde davrandın ve sayende dostluğumuz bitti. İclal in dediği gibi,
Biz, artık haritada iki küçük su lekesi,
hiçbir nehir kavuşturamaz bizi....
ne çok müzik dinledik beraber, şarkı söyledik, kitaplarımızı paylaştık, odamızı paylaştık hatta, ne güzeldi o dost sohbetleri... beraber büyüdük ötesi var mı?
insan yaşarken anlamıyor, sana gösterdiğim tevazuyu anlayışı sana kimse göstermemiştir hayatta herhalde, sen de bunun farkında olduğundan sanırım hala bana ulaşmaya çalışıyorsun ama anlamadığın şu var, bende artık sana gösterecek anlayış kalmadı, koptu gitti bizden dostluğumuz hatta kardeşliğimiz.
artık anlıyorum ne kadar bencil olduğunu, kendini ne kadar önemli gördüğünü ve hayatın senin etrafında döndüğünü sandığını...
sana da söylediğim gibi, sen ders almazsın yaşadıklarından...
iyi ol, mutlu ol, huzurlu ol, sağlıklı ol ve benden uzak ol...

iyiki varsın iyiki yanımdasın seni çok seviyorum canımcım yokluğumda oğluşumuza iyi bak önce Allaha sonra sana emanet bende kızımıza iyi bakıcam söz :26:

kadın kendindemisin sen yahu :26:

Son düzenleme:
Sonunda son noktayı koydum bir arkadaşlığa... uzun yıllardır yapmadığım şekilde sildim birini. Haksız mıydım? Haklıydım.Artık mesaj geldi mi diye bakmak senden cevap beklerken sabahlamak online olduğun halde tenezzül edip iki satır yazmadığın için üzülmek zorunda değilim! Çünkü baştan beri bunları hak etmek için hiç bir şey yapmadığımı biliyorum.kendime saygımı kazandım inan ki sen hayatımdan çıkınca! game Over.....

Belki ben yatak döşek
Duygularım parça parça
Her günümü her gecemi
Yaşıyorum iki kişilik
Halimi sordular söyledim birilerine
Söylemese miydim acaba?

Son düzenleme:
Buralarda gecmez zaman
Yanımda senden kalan
Zamansız hasretin var
Unutmak istesem bile unutamam
Sesini duymadan yaşayamam
Sana sarılmadan uyuyamam
Sen benim gülen yüzüm
Sen benim en büyük sözüm
Inan kimselerde yok gözümm
Senden baska ah yar..!

Seni cok seviyorum babacim.Sen benim pos biyikli kahramanimsinnn.
2 gun sesini duyamadim,hastasin diye aramadim.Hastayken asla konusmak istemezsin bilirim.Hep annemden aldim haberleri.Bugun iyi oldugunu bilmek ,sesini duymak beni cok mutlu etti.Mis kokulu adam.Seni seviyorum.

Seni herseyden cok Seviyorum Hayatimin anlamisin sen benim.. bazen sana cok kizsamda beni cok mutlu ediyorsun
allahim seni basimdan eksik etmesin bizi kavustursun insallah.. amin

az kaldi evlenecez cok mutluyum.. bunca uzakliktan sonra kavusacaz allahin izniyle
sen benim basima gelen en güzel seysin.. ask yuvamizi kurmaya sabirsizlaniyorumm...

Seni herseyden cok Seviyorum Hayatimin anlamisin sen benim.. bazen sana cok kizsamda beni cok mutlu ediyorsun
allahim seni basimdan eksik etmesin bizi kavustursun insallah.. amin

az kaldi evlenecez cok mutluyum.. bunca uzakliktan sonra kavusacaz allahin izniyle
sen benim basima gelen en güzel seysin.. ask yuvamizi kurmaya sabirsizlaniyorumm...

Evet olay çıkardım. Ama söyledim sana kendini benim yerime koy biraz diye. İntikam alıyorum ama elime yüzüme bulaştırdım. Korkuyorum. Kırk katır mı, kırk satır mı beğendireceksin acaba? Cezalandırma beni ne olur. Feridun Düzağaç diyor ya, 'Ben senin gül bahçende oyunlarıyla mutlu... ve affedilmeyi bekleyen yaramaz bir çocuğum...' Öyle işte. Yapma. Üzülüyorum.

çok üzülüyorum haline sana nasıl davranıcagımıda bilmiyorum:S... ne dertli kadınmışşın sen ( allah yar ve yardımcın olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…