Popüler Konu Farzet ki "O" burayı okuyacak

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Kavga edelim
istiyorum..

Sonra tam ben arkamı
dönüp gidicekken kolumdan
... sıkıca tutup çek kendine beni, sarıl
bana. "Sen benimsin nereye
gidiyosun sen." de, susayım, özür
dilercesine bakayım gözlerine ama
sen beni çoktan affetmiş ol. Öyle
bi aşkımız olsun ki kavga ederken
bile insanlar kıskansın bizi. Öyle
sevelim ki birbirimizi, herkes aşkın
anlamını bizde bulsun. ♥

Bıktım artık borç ödemekten..Tapusu ve geleceği olmayan bir eve neden sadece ben para ödüyorum?Hatırlıyor musun borç gırtlakta diye bebek düşünmemiştik ama cadı annen orada burada lafımı ediyor.Bıktım senin artık sessiz olmandan çok bıktım hemde..Biz ödeyelim millet sefasını sürsün.Yeter artık ailenden nefret ediyorum.Gün geçtikçe onlara olan kinim ve öfkem daha da artıyor bil artık bil artık.Yeter.Bizde gün yüzü görelim.Yeter....

senin sakar nişanlın dün herkesin içinde düştü
ama o gözlerindeki korkuyu gördüm ya..bişey oldu diye ödün koptu..kaç kere doktora gidelim diye yalvardın
ve eminim annenler yanımızda olmasaydı yara içinde kalan dizlerimi öperdin
sen öperdin ve geçerdi hepsi
iyi ki sensin benim sevgilim..benim ince, düşünceli, romantik sevgilim

en sonunda bu halede geldık.. güzellikle diyorum diretiyorum... ama sen zora yokusa suruyorsun ... ne zamana kadar..nereye kadarrr... sendemi canıma kast edeceksın 3.sayfa gazete haberlerındeki gibi.

hakkında yanıldığıma sevindim zira düşüncelerimin yanlış çıkmasına üzülebilirdim

ama çıkmadı

Yine aklıma geldin vee yine canımı acıttın..

Kimse görmesin diye sessizce ağlamaktan yoruldum artık...

Yoruldum...

Umarım bi gün can acısı ne demekmiş sende tadarsın bu duyguyu...

Bu kadar birbiriyle çelişkili cümleler kurabilmek.. Düşündüklerini ifade etmede sorun yaşıyorsun sanırım..:44:
Değilse pes derim yani !! Bu kadar olur........................

Kıyamam sana benn.Nasıl da herşeyini haber verirmiş.Yanımda olsan da böyle saçlarını karıştırsam sana sımsıkı sarılsam ensenden öpseydim

Sen yorulma lütfen konuşma
Ben anlarım gözlerinden herşeyi
Ayrılık vakti der gibi baktın bana
Ben gidiyorum rahat ol
Zaten aşk bitti..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…