Popüler Konu Farzet ki "O" burayı okuyacak

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Susarak Özlüyorum (işte buna bıçak çekiyorum)
Sözcüklerim varmiyor uzaklarına
Birer birer düşüyor bütün öpmelerim
Ağır yenilgiler alarak

Adresinde yoklugunu kıyamet bilerek
Sadece susarak özlüyorum seni
Hiç tanımadan, ne garip

Sadece susarak özlüyorum seni
Hiç tanımadan, ne garip
Sense uzak, çok uzakta
Bir deniz gibisin resimlerde

Sana kötü, çok çirkin bi haberim var

Akşama nişan var, hemde iş arkadaşımın.. Yürüyüş işi yine mi yatıcak, yatsın istemiyorum ama

Sana kötü, çok çirkin bi haberim var

Akşama nişan var, hemde iş arkadaşımın.. Yürüyüş işi yine mi yatıcak, yatsın istemiyorum ama

oooo bu çoook ağır olduuuu beeeee işteeeee yatmasın kuşummm ama yapacak yok gidecen artıkkkkk :) kimmiş o nişanlanan bakiiimmm ?

oooo bu çoook ağır olduuuu beeeee işteeeee yatmasın kuşummm ama yapacak yok gidecen artıkkkkk :) kimmiş o nişanlanan bakiiimmm ?

Çıkışta yine buluşuruz kuşum, 1 gün görmesem özlerim

Tanımazsın canım, Selçuk'ların yanında çalışıyor. Belediye'nin terasında olcakmış nişan, gel seni de götüreyim. Zaten hiç gitmek istemiyorum ya off.

ayyyyy ben sana kurban olurummmm bende görmezsem olmuyo cnm yaaaa <3 <3 3 hımmm tanımadıpım bir ortam cnm yaaa gelsemde sıkılırım annişte geliyo mu ?

ayyyyy ben sana kurban olurummmm bende görmezsem olmuyo cnm yaaaa <3 <3 3 hımmm tanımadıpım bir ortam cnm yaaa gelsemde sıkılırım annişte geliyo mu ?

tamam o zaman akşam çıkışta alıorum seni işyerinden kuşum Teklif etmedim henüz ama gelir sanırım kuşum zaten yalnız gitmem ki napcam bi de orda yalnız Gelin ikinizi de alıyım koluma gidelim

ne anlıyosun paintball denen oyundan bi bilsem yakısıklım

essek kadar olmus iki gurup adam koca arazide kosturup kosturup elinizi yuzunuzu ustunuzu basınızı cocuklar gibi boyalara buluyosunuz...

bilgisayarın desen öle heryerinden terminatör kılıklı adamların fırladıgı oyunlar... odanda artık kafama yıkılcak olan oyun dergilerin

futbol adını verdiginiz lastik topun peşinden kosmacalarınıza zaten dicek lafım yok... ne zaman buyuycek acaba benim koca bebeğim

neyse akşam geç kalma yoksa haftasonu senle butun gun alışveriş yaparız... yetmez ustune bir de dekorasyon dergilerinden alıntılarla yaptıgım mini dinletiyi dinlemek zorunda kalırsın kıh kıh kıh

oysa bilmediğin bir şey vardı sevgilim
Ben sende bütün aşklarımı temize çektim

Bugün Salı günlerden,Cumaya 3 gün kaldı.
3 gün sonra kavuşacağım sana aşkım.
Arabada küçük kırmızı güneş gözlüğün kalmış,hiç alıp
eve çıkarmadım onu.Her gördüğümde alıp öpüp yine yerine
koyuyorum.Kutsal bir emanetmiş gibi o minicik gözlük.

Anneler gününde bana öğretmeninle hazırladığın hediye
kolilerin üstünde duruyor.Birşey ararken rastlamıştım.Alıp
hemen onu çıkardım,gözümün önünde dursun diye.
Onca kalabalığın içinde canım anneme yazan güzel resminin
olduğu hediyene bakıp çaktırmadan ağlıyorum.

Aradım sesini duymak için halan ilçedeymiş,sen köyde kalmışsın.
Düğün için elbise istedi halan.Gösteride aldıklarımı getireceğim.
Nasılda dikkatli yürüyordun hatırlıyormusun kıyafetlerin toz olmasın diye.

Özledim seni minik kurbağa.Tek tesellim orada mutlu olduğunu
bilmek.

Son düzenleme:
Eğer yüzüme bakıyor olsaydın şuan seni arayıp mutluluktan ağlamak isterdim. Sonunda bitti okulun, sonunda hayallerine kavuşacaksın, sonunda mezun oldun. Boynunu eğmeyeceksin, orda kaç kişi okul bitiriyor biz çok iyi biliyoruz. Sen çok güçlü bir çocuksun ve başardın.
Yaşlarım gözlerime ağır geliyor tebrik ederim canım abim.
Herşey o güzel yüreğin gibi olsun...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…