Popüler Konu Farzet ki "O" burayı okuyacak

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
İyilkten maraz doğuyor !!! Herkes iyiliği haketmiyor,nedir bu yaaa ((

Yarın güzel bi haber alırmıyım... Yoksa bugünkü umudum yarım mı kalır yine bilemiyorum....

Korkuyorum. :/ Neden sorduğum herkes senden soğuyacağımı, sana arkamı döneceğimi söylüyor ?
Çok mu iyi tanıyorlar sanki seni. :/ Üüüffff...

Aylar önce 'yaz gelsin artık' diyenleri,güneşin altında 1 dakikalık saygı duruşuna davet ediyoruz..!

hepiniz mutlusunuz bi ben mi mutsuz bi ben mi yalniz !!
(bu hallerimin hesabi sorulsun Rabbim o kisiden )

Kalbimde kalbine yok bile kinim çünkü bence şimdi sende... HERKES gibisin!

senin yerinde olsam hayatından geçip gidecek insanlar için hayatımdaki kalıcı ınsanı kırmazdım,beraber yaşlanacagım kadına yatırım yapardım mutlu etmek ve edilmek adına.
hiç bir şey unutulmuyor unutulmuş gibi yapılıyor...

Mert,sen bensiz yaşamak istedin. Bensiz olmayı seçtin. Bunu kalbimle istedin. Ve bunu başardın. Bana enbüyük cezayı vererek tabi. Beni sensiz kalmaya MECBUR bıraktın. Daha kötü olanı da kayseriye gidince değişmen.gerçek sevgi böyle zamanlarda anlaşılır mert.asıl mesafeler varken bırakmamak önemlidir. Sen bunu beceremedin.arkadaş ortamını görünce beni unuttun.gezdin.bana gezmedim dedin. Vs. benimde hatalarım olmuştur.kabul.senin sınav bahanen vardı.o yüzden bana ne dersen de ne kadar kötü davranırsan davran anlardım.ama sen beni TERK ETTİN. Sen hiç düşündünmü. Bi anda trabzona gittim.senden ayrı kaldım.ailemden ayrı kaldım.dönüşte hiç bilmediğim biyere geldim.sen bu psikolojiyi bilir misin.ben hiç mutlu olmadım mert.her şeyden nefret ettim.sen yoksun diye.heryerden tiksindim.hiç bişey görmek yaşamak istemedim.sadece sen ol istedim.sen yanımda olsaydın belki iyi olurdum.ne kadar kötü hissedersem edeyim ben seni ASLA terk etmedim.elbetteki seninde kendine göre bahanelerin vardır. Ama ben çok düşündüm.ve seven bi insanın senin gibi yapmayacağına karar verdim. benim sana hissettiklerim çok farklı.senin bana hissettiklerin çok farklı. Beni anlaman imkansız.ben sana alışkın değilim mert. Ben seni seviyorum.bu kadar. Senin her halini seviyorum..kafana göre ayrılıyosun.kafana göre barışıyosun.ben isteyince değil.kendin herşeyden hevesini alıpta barışıyosun.bunun sevgiyle alakası yok.sen beni sevmiyosun.beni özlemiyosun.beni hayal etmiyosun.beni önemsemiyosun.bana sahip çıkmıyosun.benim sorunlarım benimle olan herşey sana yorucu sıkıcı fazladan mesai gibi geliyor.kısacası umrunda değilim. Sandığından katlarca daha çok kırdın beni.sana bişeyleri anlatmaktan o kadar yoruldumki.bıktım.usandımm.bak sana anlatamam bunu tamam mı.sanki bi çölde su arıyorum.heryere koşuyorum ama yok.yoruluyorum ama yine koşuyorum.su içmem gerkiyo sonuçta.koşmam lazım.yorgunluğum önemli değil.ama o su için o kadar koştumki.o suyu bulamadım.sonunda düştüm.ölümü göze alıyorum.tamam mı.yeter artık.güle güle.

sen var yaa
ben bir erkeğe gözümün ucuyla bakmazken,selam bile vermezken sen nasıl konuşursun istediğin kişiyle
bir daha seninle konuşmak dahi istemiyorum boğazımı düğüm düğüm yapıyorsun her defasında
bu defa çok geç kaldın senden nefret ettim

Son düzenleme:
Seni düşününce neden heyecanlanmıyorum artık ? :26:
Leyla gibiydim, tatile çıktım; unuttum resmen seni.
Yine mi aşık olmayı beceremedim acaba.. :S
Yüzüne baktığımda beni kendimden geçiren tek erkek olmuştun halbuki.
Ya da çok yorgunum diye böyle oldum. Düzelirim belki yarına.
Çok tatlısın ama yaa... Çok fazla hoşsun.

Son düzenleme:
içinde gittikçe büyüyen bi öküz var
annemle konuşuyosun, benimle konuşmuyosun
öyle olsun bakalım onur bey
banane be
hiç kıskanmadım ki zaten

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…