Popüler Konu Farzet ki "O" burayı okuyacak

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
şu an yanımda olmanı eskisi gibi uyumamızı çok isterdim aynı eskisi gibi şuan kapının önüne gelsen sadece baksan bana sonra istersen git ama en azından bu defa giderken içinde kalan gözlerinin bana anlatmaya çalıştığı şeyleri söylede öyle git

Kendini güzel ve esmerlere pembenin yakıştığını sanan gıcık kız !
Yakışmıyor işte, benim en sevdiğim pembe rengim senin o kopkoyu tenine gitmiyooooooooor.
Üstelik sürekli güzelliğinle övünüp duruyorsun da, neden hep uzaktan, sürekli photoshoplu ve makyajlı resimlerin bebeğim ?
Sıkıyorsa benim gibi direk yakından, makyajsız ve shopsuz koy haaaaaaah :)
Uzaktan çekimde koyarım, yakından çekim de :)

Sıkıldım yahu ... Kendimi gayet beğenirim, beğenilirim de...
Ama bunu sürekli her yerde söylemiyorum. Ben güzelim ben şöyleyim, şöyle beyaz tenliyim, şöyle açık renk gözlerim demiyorum !
Öküz !
Ama tak etti yani ...
Sürekli böyle övünenler de hep çirkin oluyor nedenseeeeeeeeeeeeeee , kompleksli kızlara gıcık oluyorum !

Son düzenleme:
Çok seviyorum seni be A'şkımm dağ gibisiin arkamda her zaman en büyük desteğimsin seni verene binlerce kere şükür olsun senin beni beklerken uyumamalarını yerimm

toprak bır gun yagmurun kıymetını anlayacak ama o gun yagmur yağmayacak!!!!!!!!

insan kendısını kendınden bıle cok seven bı ınsanın canını nasıl zalımce acıtır!!!!!!

illa ki terketmek mı yada aldatmak mı gerekır değerli olmak ıcın.

iyilerin değeri bilinmez mi hep yerden yere vurulmak mıdır kaderleri...

çekıyorum artık kendımı, hep o şikayet ettıgın dır dırımdan kurtuldun hadı yıne ıyısın ama şunu unutma hiç bir zaman durduk yere ve onemsız yere dır dır etmedım!!! dırdırdan kurtuldun ama cok onemlı bazı seyleri de kaybettın!!!
senı sen oldugun ıcın seven gerçek aşkı,evladına iyi bir anne sana iyi bir eş olmak ıcın her turlu fedakarlıgı yapabılecek bir kadını kaybettın!!!

seni hiç affetmicem aptal!!!!

Yarın sabah yeni evimize taşınıyoruz hayırlısıyla...Kızlar gelin Narmik ablanıza yardım edin..Işınlayın kendinizi buraya hadi bakayım 3 ayda anca yerleşirim herhalde...Bütün yemek takımı vs yeniden yıkanıp yerleştirilecek............Çok işim var çokkkk

Acaip canim yandi yaa nasil gidip de koskoca evde o konsolu buldum.. bacagim fena moraricak eminim kolum desen ona keza.. Raki falan icmicem artik onumu gormuyorum yaaa

o kadar çok arayasım var ki seni
bu gece öyle özledim ki seni
öyle yanıyor ki içim öyle çaresizim ki
bi çıkışı olmalı bu halin bi kurtuluşu
ölüyorum ben adam, kıydın bana..

ahh benim sevgilim söz çikolatalarımızdan x2 mi yaptırcakmışşş
çikolata manyağı sevgilisine kimseler görmeden mi vericekmişşş
o çikolata manyağı sevgilisi de sözden sonra odasına girip kapıyı kilitleyip kusana kadar o kutuya gömülmez mi hiçççç
gelllll 10.06.2013 gellllllllllllll :109:

evleniyosun ciddi ciddi ya yapma diyecegim ama korkarım üzülmenden
ama çok acele daha yeni tanıştın biraz tanıyın bu ne 3 ay sonra evlenme mi olur
ya cidden endişeliyim sırf sen üzülceksin üzülürsün diye bişeyde diyemiyorum seviyosun öylede dedin(
hakkında en hayırlısı canım dostum kendi mutlulugum giibseviniirm ama sakın acele etme:44::44::44:

eline saglık duygularıma tercuman oldunnn.. bende afetmıcem bırılerını

Akşam yemek çok güzeldi.. 3 hafta sonunda seninle görüşmek güzeldi.. Rakı mı sarhoş etti, yoksa sen mi sarhoş ettin beni?

Bir erkeğin bir kızla yarışa girmesi bana çok komik geliyor.
Neredeyse gözlerimin renkli olduğunu bile kabul etmeyecektin.
Sen ne kadar gerizekalı bir insansın. Ne kadar eziksin. Ne kadar özgüvensizsin.
Senin gibi erkek erkek değildir benim gözümde. Yaratıksın sen.
Her yerin yamuk yumuk ama muhteşem olduğunu, kusursuz olduğunu iddia ediyorsun.
Acınası insan. :))

Masandaki zımban,defterin,kalemin...
Dokunmak eşyalarına...hatta onları seviyorum...
Görsen halime gülerdin yine tatlı tatlı di mi?

oluuummm baak gıttttttttttt

uzak dur dıorum bana yaklasıorsun.. Amacın nee yaahuu!!!!!!!!!!!!!

Son düzenleme:
sabah iş yerinin olduğu yöne bile bakmadım , yapmıycam bunu kendime artık

nasıl da berbat ettin herşyi pislik, pisliiiik kendimden nefret ediyorum acizliğimden senin yüzünden senin yüzünden

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…