Popüler Konu Farzet ki "O" burayı okuyacak

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Allahım, yanar döner, fırıldak gibi duygulara, ruha sahip insanları hayatımdan uzak tut ...
Fırıldaklara , fırıldak ver . Ben sağlam insanlar istiyorum çevremde ...

Vay be :) 3 yıldan sonra hayatına birini aldın ve nişanlandın demek... Gerçekten şaşkınım, inanasım gelmiyor hatta. Zaman zaman senden gelen maillerde bakıp gülümsüyorum, üniversite yıllarımız, maceralarımız geliyor aklıma. Dilerim seni mutlu edebilen ve seninde mutlu edebileceğin biridir. Benim kabullenemediklerimi o çok kolay kabullenmiş olsa gerek.
Senden hep güzel dilekler almıştım. Hayatımda biri olduğunu duyduğunda bile attığın mail hala gözümün önünde.. "O her kimse benim tuttugum eli, baktıgım göze bakıcak olan inşallah benden daha guzel ve saglam bakar... Dıcek cok şeyim, anlatmak ıstediğim cok sözüm varken hic bişey yazamamak lafları toparlayamamak bu olsa gerek..."

Şimdi ben sana mail atmalı mıyım bilmiyorum... Ama inan mutlu olmanı tüm kalbimle diliyorum! Hem de seninle geçen 2 yıla rağmen...

Ne salaksın be

Sen de görüşme. Bu kadar duygusal olma.
"Böcek olmayı kabul edenler ezilmeye mahkumdur" diyor Kafka.

Dramatize etmeye lüzum yok.

Şuan kızgınım sana ne diyim anlatamadım kendimi
Aman anlamada zaten şimdi yatıp güzellik uykuma dalıcam
Sen kudur dur

İnsanların yaşamlarında yaptıkları işte bir sebep aramasına uyuz oluyorum.
Yap çünkü seviyorsun, çünkü eğlenceli, çünkü seni mutlu ediyor..

suan ayrılmak ıstıyorum desem????????

şuan çok gerginim geçmişini didiklemekle meşkulüm neden böyle bişey yaptığımı bi anlasam ah içim ah bi rahat et artık geçmiş geçmişte kalmış anla şunu biii

memnunmusun hayatındannn...........öysa ben ..........................................................çok faklı olacaktı her şeyyyy...keske koca bir keşkeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee

Ben değilde sizin gibi emek hırsızları atanırsa o aldığınız paralar boğazınızda kalsın inşallah! Allahım sen büyüksün hakkımızı yedirtme bu adi şerefsiz pisliklere!

ahh tatlım ya senin hiç böyle bi çocuk olduğunu düşünmemiştim aslında. dışardan bakıldığında sert görüntünün altında ne kadarda abazalık varmış. bide bunu twitterlarda dile getirmesini çok iyi biliyosun bravo sana çok büyük marifet ya böyle devam et sen :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…