Popüler Konu Farzet ki "O" burayı okuyacak

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Sen konservatuardaki en sevdiğim en değer verdiğim arkadaşımdın....

Şimdi sen yine Kanada'dasın ,elime vesikalık bir foton geçti geçenlerde....Eski günleri yadettim...Seni ne kadar çok özlediğimi düşündüm....Dostluğunu,arkadaşlığını,benim en zor zamanlarımda yanımda olmanı....Kardeşim gibiydin benim....... Umarım şu kısacık hayatımızda yeniden bir araya gelmek nasib olur.... Seni seviyorum F............

Son düzenleyen: Moderatör:

Bu kalbimin temizliğimi Allahım şu an face desin ve selam verdin...Çok özlemişim.................

Son düzenleyen: Moderatör:
of of of Allah kahretsin nefret ediyorum yaşamaktan
oysa yaşayamamak insana özgü bi yetenek değil mi
yoks kim görmüş ki bi serçenin intihar ettiğini..

Hafızanın,
istenen gün/saat/dakika/saniyesini kayıttan silebilecek,tek doz,gerekli mg'lık bir hap bulunsa ya..

Zamanda geriye yolculuk olsa ve değişmesini/yaşanmamasını istediğin şeyi,istediğin hale getirip geri dönebilsek ya bugüne..

Son düzenleme:
Ya da insanlar akıl,fikir ve bilimum iyi hasletlere sahip olsa da,bunların hiç birine gerek olmasa.... Mesela...

nasıl da alışmışım seninle yaşamaya
şimdi 2 gün ayrı kalmak koyuyo
bavulunu hazırlarken ağladım
içine bir de not koydum
''not : seni seviyorum ''
bulunca ara beni beraber ağlıyalım

iyi ki doğdun dostum,yeni yaşın hayırlı olsun...mutlu etsin seni ve tüm güzel dileklerini de beraberinde getirsin...
evet 12 yıl olmuş ,geçmiş beraber..ama hüzünlü ama mutlu ama ayrı ama birlikte ;kah kırıldığımız kah parçalarımızı toparladığımız
ama her seferinde aynı yerden tutunup birlikte yol aldığımız....nice mutlu yıllaraa canımmm..

Günlerdir yazamıyorum di mi?
Tutulup kaldım yokluğunda...

senden nefret edıyorum!!! hele bı dus elımede gor bakalımm.. elmı yaman benmı yaman.. öldu o melek kız!!!!!

dılerım allahtan ıcınde bı sıkıntı yumagı olussun ve buyusun gun gectıkce benım gonulumu almadanda rahat uyuyamassın ınsssssssssssss

Ya mümkünse nolur seni bir daha görmeyeyim...
Ne bu dünyada ne öbür dünyada karşıma çık. O denli seviyorum seni.
İçin fesat cidden senin... O yüzden hiçbir işin yolunda gitmiyor.

Canım babam,

Yakında ameliyat olacaksın. Şuan işteyim ve senin yanında olabilmeyi çok istiyorum nedense içim çok huzursuz bu sefer. İyi şeyler düşünemiyorum sen olsaydın yanımda bana herşeyi toz pembe gösterirdin gene. Rabbim seni bize bağışlasın babacığım. Yeter ki sen yaşa. Nefesin yeter mutlu olmama. Seni Çok Seviyorum.

Dünyaya gönül verme (zahid ol) ki Allah seni sevsin. İnsanların elindekine göz dikme ki, insanlar seni sevsin.
Hadis-i Şerif (İbn-i Mace).

rüya gibi geçti haftasonumuz ve anladım ki ben seninle evlenmeye karar vererek dünyanın en doğru işini yapmışım
zerre soru işareti yok kafamda
sen kocam olacaksın benim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…