Popüler Konu Farzet ki "O" burayı okuyacak

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
eskiden senden nefret ediyordum... ama şimdi senden nefret bile etmiyorum... demekki seni artık hiç sevmiyorum... çünkü insanlar ne kadar çok fazla severlerse okadar da nefret ederler....

Sensiz ben nefes alamam,buralarda hiç duramam.. Tek başıma yalnız kalamam,senin kokunu özlerim,hep yollarını gözlerim.Götür beni gittiğin yere..

Son düzenleme:
kıskançlık mı..felaket derecede içim gitti..ayrıca o yanındaki mavi gözlü yaratıgı öldüresim geliyorr.her şeyimi çaldı ..umutlarımı... sevinçlerimi...

gün gectikce sana sikica baglandigimi hissediyorum.o elini tutmak,kokunu icime cekmek,sarilmak icin neler vermezdimki cok özledim seni cokk...

Dün sen,ben,annem ne güzeldi oruç baba da dimi..
Seninle birşeyler dağıttık uzak durmamıza rağmen bizi eş sandılar ne güzeldi dimi aşkım
Halbuki sen ayrı ben ayrı dağıtıyorduk insanlara dediğimde aa öyle mi dediler insanların gözünde demekki evli gibi durmuşuz ne garip herkes kuran ve yasin okuyordu o sokak dün ne güzeldi dimi her taraftan dualar ediliyordu herkez Allah'a el açmıştı ve ezan saati geldiğinde kaynanacuğum nerde bulalımda sirke batırsın pidemize demen,annemin esprileri senin gülmelerin bittim size,bu arada çorbamı çokça beğendin yine yapmış benim hatun demen aahhhhh Ellerinle su içirmen,tatlı vermen bitaneciiim benim yaa
Allah ım seneyede oraya gitmemzi beraber nasip etsin,sağlık,huzur,mutluluk versin ağzımızın tadı bozulmasın,dileklerimizi dualarımızı kabul etsin inş.

daha seni tanımıyorum bile...ne kadar etkilendiğim ortada biliyorsun...gözlerime bakınca gördüğünü görüyorum, verdiğin tepkileri görüyorum...boş olamazsın sen de..tamam benim gibi deli divane olduğunu sanmıyorum ama boş değilsin görüyorum ve sana o aradığın, beklediğin özlediğin sevgiyi verebileceğime inanıyorum..yeter ki yanımda ol..seni dünyanın en mutlu insanı yapacağıma söz veriyorum..hadi kalk gel...olmuoyr böyle...günler başka, saatler başka, yerler başka...okyanuslar ötesinden olmuyor böyle, dön artık...seni burada tanımadan seven özleyen kalbi senin için çarpan bir ben var artık gel ve benim ol...

Son buluşacağımız akşam bana "Bebeğim mesai var, ben gelemiyorum çok üzgünüm" mesajı attığında, gözlerimden birden yaşlar süzülmeye başlamıştı. Seni 1 ay göremeyecektim, son görüşmemizdi ve sen gelemiyordun. Oysa ne kadar özlemiştim seni.
Hiç öyle yapmazdın, işi bırakırım yine de yanına gelirim derdin, hep bunlar geldi aklıma ve ağladım. Son bir umut " Sana ihtiyacım var " diye mesaj attım.. Sonra Beni aradın, telefon çalarken , dedim kesin geldi bana şaka yapıyor. Sevinçle çıktım iş yerinden açtım telefonu ve sen özür diliyordun. Konuşamadım çünkü ağlıyordum. Kapattım...
Sen de hemen işten çıkıp yanıma geldin ya, bana sarıldın ya, beni sevdiğini söyledin ya...
Teşekkür ederim. Sana gerçekten ihtiyacım vardı. Ve 1 ay seni göremeyeceğim için çok üzgünüm.

Senin bi derdin bi sikintin var, ama twitlerini okumaktan baska elimden bisey gelmuyor.
Keske yaninda olup sana yardim edebilsem..
Umarim hersey yoluna girer.

kıymet hemşireeeeeeeeeeee sen izne felan çıksanaaaaaaaaaaa her saglık ocana geldimde psikolog gb konuşup candan candan tavırlarınla herşeyimi döktürüp beni ağlatmandan hoşlanmıyorummmmmmmmbu çocuk konusunu senle konuşmak istemiyorum bi test yapıp yok deyip çıkmak istiyorum dır dır dırrrrrrrrr ağlatana kadar üzülme diyosun ağlayıncada susana kadar salmıyosunnnnnnnn okuldan korkan cocuk gb saglık ocağına giremiyorum yahu dett çık şu saglık ocagından dün etrafında döndüm ordasın diye giremedim adetim 22 gün geçtiama test yapmaya gelemiyorum sırf dır dırrrlıcaksın diee sana mı kaldı beni iyi etmekkk iyilikten maraz dogarmış bak evet maraz cıkarıyorum acılarımla başbaşa bırak beni

kocmaman göbüşüm olsun istiyorummmmmmmmmmmmmmmmm

varmıki acaba

yapmıcam işte test yapmıcammmm

umudu bile güzel

susuyorummm artık ben hmm heee evet dıyıp gecıstrıyırum farkında bıle değilsin ben gideli çoookkk olduuuu.... artık sana kendımı savunmuyıorum anlatmıyorummm sana karsı bi savasım yok diretmelerim inatlaşmalarım yok..farkettın mı?!!

boşverdım gitti...bir bosvermıslık havasındaaa

Hahahay uzun zamandır hiç bişey beni hiç bu kadar mutlu etmemişti
bir gün önce kendini benimle kıyaslayıp el kadar bayrakla kitap için o kdr söylenmeseydin keşke dimiiiiii
byza cımmı dedin bana ? duyamadım ?
benim fikrimle benden yardımmı istedin ?
çözemedin mi o işi hala ?

hahahayyyyyyy böyle mosmor olur gidersin işte

-pardon arkadan ettiğin telefonu unutmuşum -

seviyorum kendimi ya

uyma o cadılara benimle başedemezsin

bide kilona dikkat et şişkoooooo almaz seni yoksa kalırsın başımıza

Alışverişim başarıyla sonlandı. =)
Çok güzel çıkacağım karşına.
Bekle beni. ;p

Ve gün içinde zaman zaman sırıtmama sebep olan tek şey senin varlığındı.
Son 2 gün.

şansa bak yaa
5 gün görüşemicez ama ondan sonra bize 2 cennet kapısı açılıyo
acaba hangisine gitsek
seçenek çok olunca karar da veremedik bak şimdi
yanımda sen ol da.. o zaman her yer cennet bana
beklicem seni umutla..
5 gün çabuk geççççç

Evettttt takipteyim seni :) diğer üyeliklerinide biliyorum tatlım ,rahat ol .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…