Popüler Konu Farzet ki "O" burayı okuyacak

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Seni seven kız öldü artık biliyor musun öldü artık arasanda o kız snn ıcın yaşamıycak senden nefret bile etmiorum iğreniyorum senden 3 senemi senın gıbı bırı ıcın harcadıgıma uzuluorum senı zamanında o kadar safca sevmıstımkı artık kafamdakı tum soru ısaretlerı yok oldu ve sen yok oldun vee yenı hayatımda sen yoksun tamam mı yoksunnn

rüyamda gördüm seni, çok güzeldi ne var yani gerçek olsa...

ben senden neden kaçıyorum neden yaklaşamıyorm

üzmekten,üzümekten korkuyorum

senin gibi...

bekleyişimizin karşılıklı olduğunu bile bile yılları devirdiğimizi. seni beklerkn hazır hayattyken

geleceğim sana demeyi istiyorm şimdilik yazıyorum işte

beni ablamlara şikayet etmeye iyice alıştın bakıyorum istediğin kadar yandaş toplamaya çalış haksız oldugunu sende bal gıbı bılıyorsun!!!!

değdi mi harcadığına? değmedi..ama sen bunu henüz göremiyorsun.bir gün göreceksin, çok yakınlarda bir gün, bunu iliklerime kadar hissediyorum..o gün geldiğinde anlayacaksın bunca zamandır beklendiğini ve o gün anlayacaksın geciktiğini..asla geç değildir deme.bazen öyle oynar ki hayat ölüm kadar geçtir bir şeyler yapmak için..her geçen gün bir damla daha eksiltmişken benden. yavaş yavaş, sakin sakin, farkettirmeden..o gün geldiğinde bir de bakmışsın ki ne bende tek bir damla kalmış, ne ben kalmışım geriye..çok az kaldı o ana..şimdiden dökülsün dudaklarımdan yolun açık olsun, yolum açık olsun..

Yine Ramazan...
Yine oruçluyum ben...
Bu sene daha bir zor olacak ilk günler biliyorum.
Sen gelene kadar alıştıracağım kendimi oruca,merak etme...

arıyorsun ee şey napıosun diıosun sonra yaa şey aşkım ben bugün gelemicem oruç babaya diyorsun bende senbilrsin dedim soraaa teyzen falann ne dağıtıcak diıosun bilmem bişiler hazıırlamışlardır dedim eve gidince bende çorba falan yapıcam neyse artık seneye inş.gelirsin dedim vee içine ettim bilerek
yaa geeeeeeel dememi bekledin ama biliyorum kiiiii geliceğini o yüzden öle baptım şakan kursağında kaldı demiiii çakallllll
sen ben annem teyzem ooh oh dua edicezki sirkeli pide ile orucumuzu inş.açıcaz kiiğğğğğğğğğ
3,senemiz seninle oruç baba sayesinde beraber orucumuzu açıyoruz ya annem pidemize sirke sıkıyor ne güzel oluyor dimi çok şükür rabbime bu seneyede bizi kavuşturdu hem yanımda yanımızda ol artık seneyede nişanlı olarak geliriz sonra ver elini evlilikkkkkkkkkkkkkkkk
Allah ım sana çok şükür yarabbim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…