Popüler Konu Farzet ki "O" burayı okuyacak

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
unuttun mu beni herşeyimi sildin mi bütün izlerimiiiiiiiiiiiiiii :'(hiç düşmedim mi aklına hiç çalmadı mı o şarkııııı...

Allah kabul etsin esmer yarim... Bugunde seni ck ozledim.
Bugunde seni dusundum, bugunde hayalimde sen vardin..
Nereye kadar gidicek bilmiyorum.

Ama bigun sende bana asik olucaksin... İnaniyorum
ama daha zamani degil esmer yarim. Henuz degil

Son düzenleme:
Sen nasıl bir şeysin ya
Tam aklımdan geçerken telefonum nasıl çalar?
Hele o aynı anda birbirimizi aramamız yok mu?
Kalp kalbe bu kadar karşı olabilir...

Gün içinde 1 saniye de olsa aklımdan çıksan bari. :|
Olmuyor.

Salı gününü iple çekiyorum. Stres yapmaya başladım hafiften. Biraz gerginim şimdiden.

2 haftadır yaşadıklarımı hiç unutmicam.. bugün nasıl kalbimi kırdığınıda... seni tanıyamıyorum..

Son düzenleme:
Fenerbahçe formalı resmini profilime koyduğumu görsen çok sinirlenirdin eminim sevgilim.
Olsun. Senin sinirlenmen de güzel, gönlünü almak çok daha güzel

Yarın alışverişe çıkıyorum. Sana çok güzel görünebilmek için ekstra özen göstereceğim.
Gerçi beni ilk gördüğünde gayet baştan savma olsam da çok güzel şeyler söylemiştin ama artık işler değişti.
Seni gerçekten her geçen gün daha da çok etkilemek istiyorum. Gerek tip, gerek hal ve tavırlar açısından.

Sesine ölürüm ayrıca. Ne kadar güzel konuştuğunu bi bilsen.

Ben böyle saf saf yazarken sen ne düşünüyorsun bilemiyorum gerçi tam olarak. :44:

Son düzenleme:
Affettiğimden değil unuttuğumdan da değil,
boş verdiğimden üzerinde durmuyorum çoğu şeyin..

I ıhhh trip yapmıcam, söz verdim kendime
ama kızıyom sana ona göre, azcık ilgilen yahu noldu bu akşam sana
neyse dediğim gibi trip yok, neşeli olmaya devam
seni çok seviyom zaten

Ben sana ne yaptım böyle:2: Özür dilerim...

Ama sen de de hiç akıl yok ki.Sırf o lafları ettim diye böyle bir işe nasıl girersin.Umarım vicdan yapayım,burnum sürtsün diye öyle söylemişsindir.Aksi halde biz diye bir şey kalmaz yakında.Beni geçtim hiç kimse olmaz ki bu şekilde hayatında.Off çok mutsuzum kimseye de anlatamıyoruz bu durumu.Başıma her şey çenemden gelir zaten

inşallah bu gece aklına düşerim
hatta belki rüyalarına bile düşerim
sonrada kalbinin en güzel köşesine girerim, inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…