Popüler Konu Farzet ki "O" burayı okuyacak

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Sözlerime kiliT aqzıma MühüR vurdum da !

Yine de susturamadım !

Sen ! diye Atan '' KALBİMİ '' ♥

Hadi artık Cuma olsun bir an önce.Özledim,sana sarılmaya ihtiyacım var.Ve biliyorum senin de bana ihiyacın var.O günden sonra bir ay görüşemicez,nasıl dayanıcam bilmiyorum.

Heycanıma ortak olucana neden böle garip davranıyosun arkadaşım anlamadım!! Nişan için yer buldum diyorum cevap yok , ertesi gun alakasız bi mesaj :/ anlamadım ben bu işi vallahi... Lütfen arkadaşlıgımızı sarsma!! Milleti haklı çıkartmaaa!!

dün kalbimi öyle kırdınki,sen askerden önce hiç kaba değildin ne oldu sana böyle? 29undan sonra karakter mi değişir bilemedim...

Gerçekten kurnazsın. Bu yüzden soğukkanlılığımı korumaya devam edeceğim.
Ama vur-kaç taktiğimi de kullanmadan geçmem.

Bilirim ki büyük konuşan ettiği lafları yalar yutar...
Sende büyük konuşuyorsun....

Hiç mi vicdanın yok ?! Pislik! Hayvanları çiğneyip öldüren caniler içeri tıkılmalı!

sen evet evet sennnnnnnnnnnnnn sana derdimizi açtık anlattık insan mısın sen yamisafirletrim var diyorum sanaaaaaaaaaaaa sen diyosunki hamileyimya sıkıntılarım varrrrrrrrr sen bana hava mı atıyosun enbesill ucubeeeeeeeeeeeeeeağlattın beni dün akşam rahat ettin mibencil yaratık bidaha benimle muhattab olma seninle samimi olup arkadaş ortamıma soktum sırf yanlız kalma diye hiç bişeye değmezmişsinnnnnn allahından bul dün gecemizide bugünümüzüde haram ettin bize bu havaların biyerine kaçar o görümcene acıyorum onunda yılalrdır cocuc gu olmuyo kimbilir ne nisbetler yapıyosun şimdi ona ama dikkat et ah alma olurmu sana tavsiye rabbim selamet versin benden uzak dur bida msjda atma aramada

sence ben hamile tirpleri çekcek psikolojidemiyim omzunda ağladım beee daha 2 hafta öncegörgüsüzzzzçok kızdım ama tek kelime edemedimmmcok agladım ama cvp yazmadım

çünkü gerçek yüzünü gördüm şimdi sana msj atsam o laflarını tıksam agzına gider halama dersin annene özge beni kıskanıyo cekemiyo sülaleye yayarsın ufukta nasıl üzüldü kızdı dua et tuttum yoksa cok fena olcaktı

oh be akşamdan beri içimde kaldıydı rahatla uyuyayım şimdi

ay bu topiği kim açtıysa allah razı olsun

asker psıkolojısımiş!!! iyide benimde psıkolojım alt üst oldu sayende canım sevgılım !!!
millet boynuzlanır gelır sana anlatr kendı kendıne trıplere girip bana patlarsın.
gder posta gazetesınde aldatan kadınları okursun psıkolojın bozulur bana çemkirirsin!!!
rüyanda seni aldattgmı görürsün kalkıp sabahın körunde bi snirle benı arayp sacma sacma kaybetme korkusu trıplerıne gırersın !!!!
aaaaaaa amaaa atıo tepeeem !!!
adam gbi beklıoz işte senı.. daha ne istiosun bılmem kı !!! snrada psıkolojım bozuk sana patlıorm özr dılerım dıosun.. dengesız yaptın benı bişeyde dıyemıyorum askerdesın dıye amaaaaa sen bi gel 10 gün snradaaaa ben bunların hesabınıııı biiirrr biiiiirrr biiiiiirrr sorcam sana Gurur bey !!
çok kızdırıon beniii çoooook !!!
yolcam o kel kafanı falan

ama kıyamıom

sevgilim biliyorum hatalıyım işine laf ettim 2 kuruşluk dedim zaten ondan sonra koptu dananın kuyruğu ama sende bana saydın sayıştırdın o kadar
neden ben suçlu oldum tamamen sadece neden beni haksız çıkarıp o iğrenç yemini attın ortaya
yoksa beni gerçekten hayatından çıkartmak istiyodun da buda bahanesimi oldu söyle
ben seni hala çok seviyorum lütfen dön gel bana
o kadar hayal kurduk emek verdik aşkımıza bitmesin hikayemiz

tam yazıyordum ki sildim düşündüm ki sen koca bir hiçsin ve buraya yazılmaya bile layık değilsin!!!!!

aylardır nerede olduğunu ne yaptığını bilmeden karşılıksız sevmek vardı seni.
ansızın bi karşılaşma bi gülüşün yeterdi.
oysa şimdi ölüm haberini 2 ay sonra alıyorum.
hiç okuyamayacağını bildiğim bu yazıyı yazarken..

neymiş efendim cumartesi gelecekmiş.
cumartesi geldiğinde pazar günü gelmeyeceğini
çok iyi biliyorum. beni doğum günümde yalnız bırakırsaaannn,
sebepsiz yere beni o gün üzüp ağlatırsan
bu sefer kork benden
gerçi yanında minnacık kalıyorum korkman tuhaf olur
ama sana psikolojik işkence yaparım bakkk
üzme beni işteeee...
ayrıca şu evlilik teklifini de nişansan önce yapsan diyorummm
hani doğum günümde de güzel bir sürpriz olurdu diyorummmm
benim odun sevgilimmmmmm yap bi güzellik :95: yoksa ben yapcam sana bi güzellik

Sozlerin fisilti gibi, dinlendirdi yuregimi... Sen benim Evrenimsin, yok otesi...

hem çk özlüyorum hem aileme kısmi yalan söyledim yanına gitmek için vicdan ve aşk napsam yola cıksam geçicek ama susturamıyorum içimi:S

Babam biliyorum kaç yaşına gelsen de anneni unutamadığını biliyorum
bana ondan bahsederken nasılda sesin titredi sonra gülümseyerek anılarını anlattın..
ben seni çook seviyorum babam sana aşığım hatta..
Her gün duamdasın..
Allah'ım acınızı göstermesin..

Son düzenleme:
nereden başlamalıyım bilmiyorum beni darmadağın ettin..Paramparça ettin..BU defa her zaman olduğu gibi olmayacak biliyorum..Ben kendimi veda ya hazırlıyorum..Ya da hazırlamaya çalışıyorum..

Keşke herşey bitti demek ile bitse gitti demek ile gitse..

Yalnızlığının tadını çıkartmaya bak..Artık hayatından çıkıyorum..Aramızda ki bağ bitmeyecek biliyorum oğlumuz var ama artık ben yokum..Tükendim..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…