Popüler Konu Farzet ki "O" burayı okuyacak

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
yeni bi sayfa açtım ve bu sayfada da senle başlıyorum ilk değil ama inan son şansın ve yoruldum artık geçmişe taklı kalmaktan söz vermesemde kendime diyorumki anı yaşa be mehtap:26:

Vayyy be bunu işte beklemiyordum inan 3 ay mı 3 ay sonra düğünüm var diye reklam ediyon yine kendını klasık bizde yaza düğünümüz var diye başlamıştık da noldu kendıme değilde kıza üzülür oldum aynı adamda aynı yalanlara kanan bir kadın daha ne acı ne acııııııııııı ...

dün ailecek sizden iftardan döndükten sonra yazdığın 'daha çok özledim ben böyle seni' mesajını yerim ben senin
aynen aşkım, ailelerle birlikteyken daha bi hasret kalıyorum sana

Başınız sağolsun

Nişanlın çok, çok güzelmiş... Allahım nazarlardan korusun. Duyduğumda şok geçirmiştim, inanamıştım. Umarım ikinizde birbirinizi hakediyorsunuzdur... Ben hakettiğim sevgiyi yaşıyorum, çok da mutluyum. Dilerim sen daha da mutlu ol.

Hıı bu arada, bana hiç benzemiyor ve nişanında bile o kadar sıradanki. Neyse kısmetse benimkine de beklerim

Unutma..! senin küle çevirdiğin kalbe,bir başkası üfleyerek can verir....

içimdeki seni öldürdüğün için teşekkür ederim.. ağlayıp dert yanmama her gün ölmeme izin vermeyip içimdeki seni öldürdüğün için teşekkür ederim..

mutlu ol..

Ben senin hakkini odeyemem ki!Gunlerdir burda yatip uzanip keyif yapiyorsam sayende..
Sen benim hayat enerjimsin.En yakin arkadasim,sirdasim,dert ortagimsin.Su dunyadaki herkesten cok sansli bir insanim ben.Sizlere sahibim.Ne buyuk bir servet.

Artık sevmiyorum o çocuğu, Onun için ağlamıyorum her gece,
Hayal kurmuyorum yatarken, büyüdüm anne
Hani dertleşirdik seninle, “yapma kızım-ağlama” derdin,
Kim bilir kaç kez göz yaşlarımı sildin kusura bakma anne
Boşuna ağlamışım Aylarca, Değmezmiş gözyaşım o erkeğe,
...Yalancıymış o vefasızmış.haklıymısın anne
Telefonlar sustu ne zamandır, Sevgilim kim bilir nerde ?
Bir zaman bana tapan erkek, şimdi tanımıyor anne
Aynada kendimi tanıyamıyorum, Ben bile dargınım yüzüme,
Beni böyle çirkin doğurmamıştın oysa dünyaya yeniden getir anne
Pembe rüyaları özledim ben, Uykular haram oldu gözüme,
Kurtar beni bu kabustan, beni dizinde uyut anne
Her seven sahte çıkıyor neden ? Gelen de yalancı giden de
Bir daha sevmek mi yeniden ! tövbeler olsun anne
Uzaklardan haber geldi bugün, O hayırsız bitirmiş okulu,
Demek ki başarılı olmuş “ihanet” ve SEREFSİZ lik dersinde,
TEBRİK EDEYİMMİ ANNE Sorma anne sorma,
İçim yanıyor bugünlerde, evlenecekmiş benden sonra
evlenecekmis anne Düğün varmış evlendi diyorlar,
İçimde nefretin tortusu, KAYBOLURMU ANNE Buz kestim anne yüreğim soğuk ! Her seven yıkılır mı söyle ? Sevgili dediğin bu kadar çabuk UNUTURMU ANNE İnanmak zormuş bu gerçeğe,
Onun şimdi çocukları da olur Allah bağışlasın ama
BABA OLMAK BU KADAR KOLAYMI ANNE Bıçağını sapladı sırtıma,
Şimdi yüreğimde büyük bir leke ! “sevgilim” dediğim o erkek aslında,KAHPEYMİŞ ANNE Merak etme ağlamıyorum,
Sarhoş da değilim,İçim buruk sadece
Kimsenin aşkında gözüm yok'
Allah büyük diyorum, MUTLU OLSUN BE ANNE ~

Sen yanımdayken "bana hiçbir şey olmaz" hissi anlatılmaz bir şey.
Ama anlatacağım sana.
Seni çok sevdiğimi, yanında kendimi ne kadar güvende hissettiğimi söyleyeceğim.
Sen bambaşkasın. Çok şanslıyım çok.
Umarım fikrim değişmez de her şeyi dökerim ortaya. Çok seviyorum seni.

offf ya ben gerçkten mutsuzum keşke önceki hallerimiz gibi şuan çok mutlu olsaydık bu konunun hallolmasını istiyorum ama ben birşey yapmıycam çok kırıldım ama en kısa zamanda bana tek bi güzel msj at herşeyi halledelim lütfen üzme artık beni

Zaten kendi kendime de Leyla olabilirim rahatça.
Ne gerek vardı buna şimdi anne!?!
Önce bir sürü şey de caydırmak için, sonra da onun bakışlarını anlat dur.
Oldu mu şimdi yani. Sen de farkındasın madem ve söyleyeceksin, ne diye başka şeyler uydurdun o gün.
Çok güldük gerçi. Neyse... Zaman lazım sadece. :)

Her şey çok güzeldi de o kokoreçi sırf sen istiyorsun diye yedim aşk Eve geldim midem bulanıyor şuanda.Sevmek sırf ona eşlik etmek için kokoreç bile yemekmiş

Ha bi de biri beni telefonda aradığında şebeklik yapmasan keşke artık.İlgi manyağı küçük çocuklara dönüyorsun o zamanlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…