Popüler Konu Farzet ki "O" burayı okuyacak

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Böyle bir gereksiz saçmalığı senden başkası yapamazdı zaten..Tahminimde yanılmadığımı gördüm...Gerizekalı...

Beni bigün bu denli hayal kırıklığına uğratıcağın hiç aklıma gelirmiydi be sevgili?
Bugün yüzüğüm olmadan ilk günüm!!!
Sen hala nasıl olsa düzelir diye düşün dur.

Sevgi neydi?Sevgi emekti!!!

tarifsiz bir duygu seni sevmek senelerdir mesafelere inat nede iyi gidyor değilmi farklı karakterdeki iki insan aynı karaktere bürünüp çok güzel anlaşabiliyormuş beraber büyüdük beraber dizlerimizi kanattık ama hep herşeye rağmen sarıldık birimize seni kırıp üzsemde sen hiç haketmesende ben sırf karın ağrımı senle rahatlatsam sen beni anlasan sarılsan böyle günler olduğu gibi geçse şükrediyorum yanımdasın diye canım senle mutlu oluyorum ötesi yok ne garip kimseye ihtiyacım yok gücüm enerjim sensin benim sensizlik beni üzüp boynumu büker anca benim gülüşüm sensin aşkım

gizim ne güzel demiş di mi aşkım
'ne garip kimseye ihtiyacım yok gücüm enerjim sensin'
ben de böyle düşünüyorum..herşeyim sensin..bi sen olsan dünya yansa umrumda değil
(he bi de aileme bişey olmasın tabi )

Seneler sonra olan bu olay trajikomik...
Demek Bodrum'da gördün beni. Hem de kardeşimle. Bak sen...
Keşke sevgili karıcığını da getirseydin, bu sefer de ablan olarak değil de karın olarak tanışsaydık kendisiyle.
Siz gül yüzlü güzeller güzeli karın ve üvey kızınla güzel bir tablo çizerken o noktada bayıldım size... Aman ayıltma nolur, kusacağım geliyor yüzüne yüzüne...

koca 1 bardak suyu yüzüme boca ederek uyandırılır mı yaa
eşek kafalı sevgilim benim
görürsün sen, ben de yarın sabah son ses müziği kulağına dayayım da bakalım noluyomuş
hehehe, yaşasın intikam

Akşam ailemle birlikte terasta otururken, gecenin o karanlığında, herkesin içinde bile çaktırmadan iltifat edebilen canım nişanlım benim.. :)
"Ay denize vuruyor yakamoz oluşturuyor, ne kadar güzel bir görüntü" deyip, herkes başını o yöne çevirince, sessizce "Ay ışığı senin yüzün" dedin ya bana ; dün gece romantizm buydu benim için :)

sevgilin var facete engeli mi kaldırıyorsun ve yazdıgına bak yaaaa ''hergün aklımdan geçiyorsun bir selam vermiyorsun çook ayıp '' kendıme geldım derken defol artık aklımın hücrelerınden beni bir kez daha dagıtmana izin vermeyecem hesabımız artık bu dünyada değil bizim...

yapacagini yapip,kirip,dokup,uzup en sonunda ayrilmak sonunda kaldigim insanlarin soyledigi soz neden hep ayni:
sen cok iyi bi insansin,mutlu olmayi hakediyorsun,insallah cok mutlu olursun"

koca bi sie ya!! tesekkurler mi diyeyim. "Allah belani vermesin o zaman niye bunlari kotuluk yaparken dusunmedin" mi diyeyim ?

yapacagini yapip,kirip,dokup,uzup en sonunda ayrilmak sonunda kaldigim insanlarin soyledigi soz neden hep ayni:
sen cok iyi bi insansin,mutlu olmayi hakediyorsun,insallah cok mutlu olursun"

koca bi sie ya!! tesekkurler mi diyeyim. "Allah belani vermesin o zaman niye bunlari kotuluk yaparken dusunmedin" mi diyeyim ?

Bir insan tüm gün aklında sadece biriyle nasıl gezer?Bir insanı bu kadar sevmek mümkün mü?
Beni iğrenç bir insan gibi görürken üstelik.Dünyanın bir ucuna kaçmışken.Ben hala her dakika sen varmışsın gibi davranıp, senle konuşuyorum sanki.Ve bu arada ben senin aklından bile geçmiyorum.O kadar çok yalvarıyorum ki Allah'a sesimi duymaması mümkün değil.Biliyorum çok geç olacak ama sen o pişmanlığı tadacaksın.Biraz da sen yanacaksın.

3-5 Tane sinek ısırdı diye kıyameti kopardın milupam dün akşam. Ayol ne olmuş yani? Çeltik tarlalarının göbeğinde yaşıyoruz biz, bırak da olsun o kadar. "Ayy ölceeem ben" diye naralar atışın Allahım tatlılıktan öldürebilirim seni. Ağız burun dalcam ya

Burnunda estetik mi var ? Ya da kırıldı mı ne oldu ? Merak ediyorum hikayesini.
Hiç öyle bir burun görmedim çünkü hayatımda. :26:

Kafan çok güzel. Hep bunu diyorum içimden. Offf.. Geçsin şu 3 hafta artık. (
Çok stresliyim. (((

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…