Popüler Konu Farzet ki "O" burayı okuyacak

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
hala ses yok.. bundan sonra değil ses etmek avazın çıktığı kadar bağırsan umurumda bile değilsin..

Şimdi sen burayı okusan,niye ilişikimizi,seni anlatıyorum diye kızardın bana,yeni bi nedenin daha olurdu

Sen ne guzel bi arkadassin... baksana hic hesapta olmayan bi yerden ciktin karsima ve bende senin :) ilk konusmamizin linkini gondermistim hatirliyor musun nasil bir resmilikti o simdi... evlilik yolundaki ilk adiminda beni yaninda gormek istiyorsun... inan oyle kiymetlisin ki benim icin bunu anlatamiyorum ya anlatamam... canim arkadasim miniiiimmm herseyiimmm o gun yaninda olmak icin butun imkanlarimi zorlicam en olmadi eglencede basrolde olucam cunku cunku cunkuuu sen benim kan bagim olmadan sahip oldugum tek kiz kardessin!!!

Son düzenleme:
bana söylediğin şarkıları sen anlamadan gizlice ses kaydına aldım
dinledim şimdi..
yaktım bi sigara, ağladım, ağladım..
65 saati dipdibe geçirdik
ee niye bu bendeki özlem şimdi
niye yetmiyo, niye yettiremiyorum
çok özledim, ahh çok özledimmm

Bakma böyLe herşeyi oLuruna bırakmışLığıma,

DokunsaLar ağLayacak gibiyim . .

giderek özlemim artıyor
gelince yapışıcam sana :82::82:

eyy KK!!!
kimileri ne çok haava seviyor ya hu ,şu günlükte bile sevgilileriyle hava atıyorlar aman siz hep mutlusunuz dimi hiç sorun yok klavyeden yazmak çok kolay tabi!!!

Son düzenleme:
♐ Yay: Bir Yay acıyı tanıdığı için kimseye bilerek çektirmez.

yani canım bende bir yay kadınıyım bilerek üzmem kimseyi anla artık!

veveveveeeeeeee
Yay: Bir Yayın ne kadar çok sevdiğini, sevmediği zaman öğrenirsin:)

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…