Popüler Konu Farzet ki "O" burayı okuyacak

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
sevgili DİŞİM...4 gündür ağrıyorsun,tamam analadık iltihap kapmışsın ama bu kadar abartmaya gerek var mı..doktor ilaç verdi,iltihap geçince gidip çektireceğim seni ve ebediyete kadar kurtulacağım senden ..4 gündür ömrümü yedin,hayatımı kararttın.sen nasıl bi dişsin ya

Seni seviyorum T..........:)

Son düzenleyen: Moderatör:
Hiç tanımadığım komşularımız bile sabah yanımdan geçerken "günaydın" diyorken senin yanımdan geçerken yokmuşum gibi davranman bir kez daha parçaladı, bir kez daha... Gözlerim doldu ama ağlamadım... Ağlamayacağım da... Hiçbir şey dışardan göründüğü gibi değilmiş gerçekten, bizi dışardan görenler iki kardeş sanıyor değil mi?

Gulumseyisin geldi yine aklima. Hani oturmustuk ya biyerde. Cocugun teki beni kesiyodu :)) benimse aklim tamamen sendeydi :) Sonra wcye gitmistim, gelirken bana baktin ve gulumsedin :)

Ahhh ahhh biliyorum bana asik degilsin, hoslanmiyosunda. Ama bigun olucaksin. Allahiminda izniyle insallah insallah insallah.

Cok garip seni sevdigim, sana asik oldugum gunden beri baskasindan hoslanamiyorum. Ruhum sadik sana. Bedenim sadik. Gozlerim sadik.

Nolur beni sev nooolur

üzülme canimin ici, gün gelecek bizim de olacak
bize bakan ve aglayan minik gözler, bize gülümseyen minik dudaklar,
parmaklarimizi simsiki tutan minik eller,
sonra bizi sabaha kadar ayakta tutan,
uykusuz birakan, belki de cildirtan...

biliyorum onlara her baktiginda,
onlarla her oynadiginda,
gözlerinin ici sevincle doluyor,
neler düsündügünü,
neler hissettigini,
benim de olsa fena mi olur dedigini,
biliyorum...

sen herseyi o kadar hakediyorsun ki...
sakin ümidini yitirme...
biz de bir gün olacagiz...

sana tek birsey soyleyecegimm bana yaptığın onca seyden ne seni sevebiliyorumm ne de yeniden baskasına guvenip sevebiliyorum...bu yuzden senden nefret ediyorumm ....he bide eski sevgilinleymişsin ona bi not ...SAKIN BIRAKMA SONRA DONUP DOLAŞIP KAPIMA GELİYOR...mutlu mesut cehennemin dibine gidin ...

.... Onu sevmek nefes almak gibiydi.......
.....Gel de nefes almaktan vazgeç şimdi....

Bir saat kadar önce sokakta karsı kaldırımda gördüm seni o an yüzüne tokadı cakmak vardı ama o lanet gülüşünle ne güzel gülüyordun kulagındakı telefona gözlerimi sana değdirmeye bile kıyamadım oysa sen ne güzel kıydın bize darmadagın ederek beniiiiii :'(

neden hiç bişey seni bana getirmiyor ?
neden bana okadar çok uzaksın

kaderimde vardın da karsıma niye cıkmıyorsun artık

hahah
demek falımda uzun boylu bi erkek gördün ve sinirlendin haa
o sensin saf sevgilim benim

Çok üzülüyorum sana.. çok özleyeceksin.. yastıkları parçalayacaksın.. burcu gitti mi daha gelmez.. senin tercihindi.. bana bişey olmaz.. ben aynı filmi tam 3 kez izledim.. bu senin ilk kaybın.. hayırlar ola..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…