Popüler Konu Farzet ki "O" burayı okuyacak

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
offf keşke eylül gelse üni açılsa da sende gitsen bende gitsem. bugünkü koyduğun o fotoyu beğenmemek için kendimi zor tuttum yavrum ya sen nasıl zayıflamışsın öyleee tabi 3 ay olcak nerdeyse görmeyeli bi zahmet erit o göbeğini ammaaa sen o fotoğrafı koyunca ne anladım biliyor musun sen bilmesende seni ne kadar çok özlediğimi anladım gerçekteen bazen sırf okulun açılmasını bu yüzden istiyorumm

[video=youtube;V-itebm6eq8]http://www.youtube.com/watch?v=V-itebm6eq8&feature=related[/video]
bak içime gör beni
tut elimden yak beni
istemezseen bu aşkı
otur baştan yaz beni

ananecim rabbim seni koruusun ne olur sana da bişey olmasın zaten dedem bizi bırakıp gitti sana bişey olucağına bana olsun dayanamammmm

neden konuşmalarımın, hareketlerimin taklidi yapıp duruyosun dediğimde ama çok tatlı oluyosun dayanamıyorum diyosun ya
bu durum bazen hoşuma gitse de bazen beni çileden çıkarıyosun sevgilim!
yahu bırak da konuşayım azıcık yaaa, ağzımı açtığım an sen de benle başlıyosun benim taklidimi yapmaya

Son düzenleme:
içim sıkılıyor çok korkuyorum
lütfen bizi üzmelerine izin verme lütfen

Gunaydin sevdigim dun haberlerini aldim. Eylulde yurtdisina gtcekmissin il icin...
Gelmeden once ugrayacakmissin buraya
acikcasi cok cok cok sevindimmm
sen gelene kadar soyle bi guzellesiyim..
Sen gidince zaten benimde kursum baslayacak.
Bende kursuma adapte olurum.. Opuyorum yanaklarindan :))

Seni cok seviyorum.......................................................................................................................................................................................................

Dün açmak istemedim konuyu.
Bugün büyük gün. Bakalım ne tepki vereceksin?
Kalbim sıkışıyor düşündükçe... :26:

Şimdi gitme haberini aldım ya..Üzülüyorum ama gececek 460 gün.Sayılı..Sancılı geçecek sıkıntılı gececek belki de ama gececek..Oralarda iyi bak kendine senden tek isteğim bu..Ben burada Allah'ın izni ile kızıma da bakarım kendime de..

En soon pazar günü gördüm seni çoook özledimm bebeğiiimmm çoookkk İyi kii uzağımdaa değilsinn iyi kii hep yanımdasınn, yakınımdasınn.. Yoksaa napardımm benn napardımm sensiizz? Sabahki sesin ağlamaklıydı sende özledin di miiiii beni aynı caddelerde aynı sokaklarda yürüyüp de seninle ben kadar hasret kalan iki kişi daha var mı bu şehirde? inan bilmiyorum...

Akşama görüşelim mi dayanamıyoruuuummm!

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…