Popüler Konu Farzet ki "O" burayı okuyacak

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Allah'ım verdiğin nimetlere sonsuz Şükürler olsun,bu isteğim şimarıklık değil ama nolur benimde bir kızım olsun...bana benzeyen,adını Zeynep Melek koyacağım minik bir kızçe

Son düzenleme:
Allah'ım verdiğin nimetlere sonsuz Şükürler olsun,bu isteğim şimarıklık değil ama nolur benimde bir kızım olsun...bana benzeyen,adını Zeynep Melek koyacağım minik bir kızçe

Yaş itibariyle menapoza yakınım..Ne zaman olacağımı bilmiyorum...Menapoz olmadan ben de istiyorum inşallah...Vermezse de verdiği 2 güzellik için sonsuz kere şükürler olsun...Kızım olursa Itır Lalin koyucaz...Erkek olursa ....Onu düşünmedik henüz...

Amin canım..Bakabilecek ve isteyen herkese versin Rabbim..Dünyanın en güzel canlıları

en güzelini yapmışsın, ben zamanında yapamadım şimdi acısını çekiyorum. fazla anlayış karşındakini şişirmekten başka işe yaramıyormuş. ben anladım ama 28 yaşıma geldim bir yandan...

Aynur keşke heç bize gelmesen,her defe gelende meni çox yorursan,her işi görürdürsen mene,ama heç ne de qnmırsan,sene nifret edirem.üzünü görmek istemirem,daha bize gelme,adam da üz yaxşı şeydi,kime bele sifet gösterseler gelmez,seni az qala qapıdan qovuruq,çıxıb gelirsen,eslinde burda heç kim seni istemir,nece övladsan sa ana da seni istemir,qardaşın da istemir,gelme de bize,her gelende meni nervilendirirsen,o qeder ki cinsel heyatıma da tesir edir.ARTIQ SENİ GÖRMEK İSTEMİREEEEEEEEEEEM...

amma içim de doluyum ben,KIZLAR AZERİCE YAZDIM AMA BÖYLE İÇİMİ DAHA GÜZEL BOŞALTTIM,GÖRÜMCEME YAZDIM ŞUNU OKUSADA BİR DAHA BİZE GELMESE....

kızdım işte ben sana..biliyosun huyumu en ufak şeyde hevesim kaçar benim
bak kaçırdın işte yok sana krep
yarın aileme yapıcam mis gibi de yicez, sen avucunu yala

offf söylemeden geçemicem benim de 4 yılımı b*k etti ş...... biri
aldatma değil ama büyük hata..
pişman olup geri dönmüyorlar mı bi de sanki yıkıntıları tamir edecekmiş gibi
o tren kalktı el salla canım diyesim geliyor

Son düzenleme:
Bana bugün ulaşamayacaksın. Ne yaparsan yap. Sana son bir şey söyleyeceğim dedim, dedirtmedin. Ne değerliymiş bee, benden de değerliymiş. Sana yazıklar olsun!!

Askla bakan gozlerini seviyorum.Gozunun icine baktigim zaman ayni hayali kurdugumuzu goruyorum/biliyorum.
Seni seviyorum.

geçen her saniye varya seni bana yakınlaştırıcağı gibi gelip geçici bir şekildede uzaklaştırcak adı üstünde gelip ve geçicek sevgili şimdi düşünüyorumda 3 ay görmemeyi göze alan sabırla bekleyen ben seni askerde beklememmi çok güçlüyüm ama sesini duymamaya hiç alışık değilim askerlik psikolojisi neyse bilmiyorum ama sakın ona girme yoksa hamilelik psikolojisine çok girerim ilerde dünya dar olur

aşkım napcam sensiz içimde tuttuğum sana sevgimden başka sölemediğim yoğun duygularla nasıl başa çıkcam grüştüğümüz şu son günleri bile yanında sulu gözlü olmamak için kısa kesiyorum ama uykumda bile gözzüm yaşlı oluyorum herkes çok çekilmez biri olucan seni mutlu etmek için napcaz biz diyip duruyor aslında napcam bende bilmiyorum alışcam bunuda biliyorum ama gitmee gitmeeee istemiyorummmmmm

Bir daha yüzünü görebilecek miyim bilmiyorum ama O gün gelirse eger..O gün ben dünyanın en mutlu insanı olucam......

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…