Popüler Konu Farzet ki "O" burayı okuyacak

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Kahramanım şu Ösym'ye de el atsan da artık açıklasa şu sonuçları, çatlattı ikimizi de ama yaaa:18:

yaşattığın o kötü günleri bir sarılışınla nasıl unutturuyorsun be adam ! Gözlerin cennet mi senin

Çooook güzel olmuşsun ya.
İstanbul'daki kına gecende o kadar güzel değildin.
Keşke oradayken de böyle iyi makyaj yapabilselerdi ya.
Kuaför mahvetti sizi.

Sırf senin gönlün olsun diye kuzenimi bize çağırdım, dışarı çıkmıcam yani kıskanç aşkım.

dolaştım şehrin bütün sokaklarını...
yeter,yeter,yeter tuzaklar kurma yollarıma
hasreti sardım kollarıma özledim yeter
bu oyun bu haksızlık yeter,yoruldum bu delilik yeter

Son düzenleme:
bıkac aydır ıyı davanıyorm dıye havalara gırdın alırım ama ben senın o havanı bılıyosun sınır edıyosun benı hemde cok ozur dılemeden gelme oylemı o ozuru sana ben dıletmezsem banada selın demesınler

Oruçlunun duası kabul olurmuş ya hani... Rabbimden seni dileyeceğim ;
Nefsim değil, Nefesim ol ey yâr... ♥

“Kendini martılarla bir tutma.
Senin kanatların yok.
Düşersin, yorulursun.”
Attila İlhan

Ne olacak bu benim dengesiz hallerim
insanın duyguları da mı dengesiz olur
oluyormuş demek ki..

canım aramız bozuk belki şuan ayrılmak üzeriyiz ben istedim ayrılmayı biliyorum ama bana ilgisiz kalmana dayanamıyorum seni deli gibi seviyorum aslında ben karsında ketum durduguma bakma niye hep sanki benden benim degişmemi istiyorsun ne olur sende az bişi çaba gösterseydin nafilee galiba tek çare yollarımızı ayırmamız ama sunu bil SENİ SEVİYORUM !!!

Seni gördüğüm ilk andan beri nasıl da değiştim.
Kendime inanamıyorum.

Demek ki aşk böyle çarpıyormuş adamı. :44:

hmmm..

bak şimdi..

:109:
yatcaz kalkcaz,yatcaz kalkcaz,yatcaz kalkcaz,yatcaz kalkcaz,yatcaz kalkcaz,yatcaz kalkcaz,yatcaz kalkcaz,yatcaz kalkcaz,yatcaz kalkcaz,yatcaz kalkcaz,yatcaz kalkcaz,yatcaz kalkcaz,yatcaz kalkcaz,yatcaz kalkcaz,yatcaz kalkcaz,yatcaz kalkcaz,yatcaz kalkcaz,yatcaz kalkcaz,yatcaz kalkcaz,yatcaz kalkcaz,yatcaz kalkcaz,yatcaz kalkcaz,yatcaz kalkcaz,yatcaz kalkcaz,yatcaz kalkcaz,yatcaz kalkcaz,yatcaz kalkcaz,yatcazzz aşk'a uyancas tamam mı..

hadi şimdi cabuk geçsin zamann...

geçsinde sarılalım artıkk...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…