Popüler Konu Farzet ki "O" burayı okuyacak

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
öküzcüğüm yine yorgunluktan uyuya kaldın, tatlı rüyalar. iyiki hayatımdasın, iyiki benimsin. seni seviyorum

Arakan daki müslüman kardeşlerimiz ne yapıyor acaba..Kimimiz yatağımızda kimimiz pc de oturuyoruz rahat rahat acaba oaradaki kardeşimiz kardeşlerimiz ne yapıyor genç delikanlılar belki nöbet tutuyor anneler kızlarına sımsıkı sarılıyor tecavüzden pislikten ölümden korumak için belki de korkusunu bastırmak için..

Kendimi hiç ama hiç iyi hissetmiyorum..Herkesten isteğim bugün ellerinizi semaya Onlar için Kaldırın ve dua edin..Rabbim yardımcıları olsun İnşallah..

ARAKAN SMS YARDIMI - 5 TL
Arakan yaz 5601 gönder (Diyanet)
Arakan yaz 5777 gönder (Kimse Yokmu Derneği)
Arakan yaz 3072 gönder (IHH İnsani Yardım Vakfı)
Arakan yaz 4042 gönder (Beşir Derneği)”

Dün akşam harika bi akşamdı...
Uzun zamandır kavgalardan dolayı bu huzuru hissettirememiştik birbirimize..
Seviyorum seni bal bademim

Son düzenleme:
sen bana hep böyle süprizler yap,sevgiyle bak, ben de hep senin için deli olayım olur mu

Gelsin baba gelsin koca gelsin
Polisiniz devletiniz gelsin
Bakanınız haklarımı versin
Aman istemem üzeri kalsın
Ev işlerini marslılar yapsın

Cadıysam süpürge bana kalsın
Olursa çocuk yaparım olsun
İstemezsem soyları kurusun

Çitmişim ben çekirdek aileyi
Kırmışım kendi testimi
Bundan böyle ne bacı ne bayan
Hayatta olmam ben adam
Cinayetinize sessiz kalmaz

Yastık değildir köşede durmaz
Kol kırılsa yen içinde kalmaz
Tarih yazar figüran olmaz

Çevir dünyayı tersine dönsün
Seni dövemez dizini dövsün
Kızkardeşlerin sesini duysun
Kadınlar sokaklara dökülsün

Bundan böyle duramam ben evde
Sokağa özgürleşmeye
Bundan böyle ne bacı ne bayan
Hayatta olmam ben adam

Son düzenleme:
İçimde garip bi his var hiç tarif edemiyorum.Bir parça eksik ama ne ?

sen nöbetteydin yoğundun arayamadın ya benii,bide anlatıyosun kısıtlı zamanımızda arkadaşlarınla telf da konuşmalarınızı,ee tatlım aşkım biricik kocam nasıl oldu da konustun sen onlarla? sorsam kırk takla atarsın.........sinirrr oldum sanaa benim için önemli olan anlatmak için can attığım konuyu bile dinle(ye)medin(!).....arama şimdi konuşasım yok senlee

Ne çıkar yanımda olmasan..!

---Kalbim senden ibaret değil mi..?

Uzaktan sevmek zor demişsin...
Etme Sevdam...

---Görmeden sevmek ibadet değil mi.

ay aman sen bişey okuma sana bişey söylenmiyor çünkü çenemi kapadım bildigini oku herzamanki gibi

Varsan varım
Oyun arkadaşım
Aşk ortağım benim
Sevgilimsin...

Insanlari sevin yaaa.Ayirmayin artik al,ak,kara diye.Donun bir kendinize bakin.Kendinize bile itiraf edemediklerinize!!
Uzuluyorum gercekten.Gonlunuzun pencerelerini acin,kiymetini bilmeyenleri cikarin atin.Ama bunu yapmayin!!

Hayattaki en güzel şey;
Tüm kusurlarınızı bilmesine rağmen sizin hala muhteşem olduğunuzu düşünen birisinin olmasıdır.

Ernest Hemingway

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…