Popüler Konu Farzet ki "O" burayı okuyacak

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Deli gibi özlesemde
İnadım inat ben adım atmayacam
Ama bu sefer sende çok inat yaptın pis domuz

Keşke bir sigara olsaydım...dar vakitlerde dudağına SIĞINAN...!
Hep elinde yada yanında olsaydım..YANMAK pahasına...!
Keder ve Derin keyfine hafif bir NEFES olsaydım...!
Bir parça duman olsaydım da CİĞERİNE dolsaydım...!
YANINDA olsaydım da varsın " BİR AVUÇ KÜL " olsaydım..

artık nerede kim olduğunu nasıl olduğunu bilmemekle beraber acaba koynunda başkasıylamı uyuyor düşüncesi olmadan yeni bi güne uyandım. teşekkür ederim, görüp duyabilceğim şeyleri öğrendim

Bırak qöz qöze qelmeyi,tesadüfen karşılaştığımız yolda yan yana qelsek yeter...

buluşacağımız günü iple çekiyorum ya bu hasret bu bekleyiş nezaman bitecek nezaman her istediğimde gözlerine bakabilicem kokunu içime çekebilicem ha nezaman

Hiç kimse benim kadar güzel Zeyno olamaz!!!
Hadi şimdi yine beni taklit et de göreyim!!!

Sen kendi hayatinla ilgilensen nasil olur mesela????Takip ediyormus,cok umrumdaydi.Sen ilk once kendi yanmis basinla ilgilen!!Baskalarinin hayatina mudahaleye bayiliyorsunuz.Mubarek gunde canimi SIKMAYIN.

bu regl sendromu çok farklı bi şey..
hem sinir küpü olup hem de aynı anda nasıl aşk böcüğü olabiliyorum çok ilginç :26:

Akşam için ikimize güzel bi menü bulmalıyım. Bu akşam yemekler benden sevgilik.

Sana ağız dolusu küfür edip 5 dakka sonra affet allahımm diyip mutluluğun için dua ediyorum.. Dengemin içine ettin be

kafası karışıkmış toparlaması lazımmış uff ben sevgili falan istemiyorum nerden çıktı şimdi ben senin arkadaşlığını sevmiştim halbuki ... seni hep arkadaşım olarak sevdim çok üzgünüm ama ben yeni bi aşka hazır değilim arkadaş olmayı beceremedin mi bea

niye böyle yapıyorsun niye niyeeeeeee...yüzünü görmeyi geçtim kaç gündür telefonda bile konuşamadık..bugün sabahtan beri konuşma imkanımız var ama herzamanki gibi sen kendine yapacak başka birşeyler buluyorsun..noluyo ya anlayamıyorum konuşma ihtiyacımı duymuyorsun benimle he tamam nişanlandık herşey kolay mı düşünüyosun..herşeyi sen istedin ilk baştan beri sen ikna ettin beni..şimdi neden liseli kızlar gibi peşinden koşuyormuş gibi hissettiriyorsun bana...neden telefonu yanımdan ayıramıyorum ola ki ararsın diye..ama tabi paşa beyimiz ne zaman müsait olursa canı isterse o zaman belki arar...benim keyif kaçmış tabi günlerdir ses gitmiş moral gitmiş...arasan da bu sesimi duyarsan 'noldu niye böyle oldun naaaaaaptım ben napcağımı bilemiyorum' cümleleri başlar...her zamanki gibi kendimi mızmız hissederim konu ilerler hatta suçsuzken suçlu olmayı başarırım....vay ki ne vay banaaa....hayal kurmamayı öğrettin bana sevdiğim aferin...........

Artık gelsin o gün.
Görüşeceğimiz gün gelsin de söyleyeyim içimdekileri.
Sahnemi yarattım kafamda.
Çarpıcam seni.

Ama cidden çok seviyorum. Çok.
Mahvoldum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…