Bunu sana anlatmak zor Bugünlerde
büyümen lazım
değişmen lazım
konuşman lazım
dinlemen lazım
hissetmen lazım
fark etmen lazım
Gel artık çok özledim seni bitsin bu özlemmmm tam 24 gündür ayrıyız amaa sanki seneler geçti... Son 4 ay ömrümün sonuna kadar bekleyeceğim seni Allah ömür verdiği sürece..
15 sene bekledik bi 4 ay mı fazla gelecek bize büyük aşkımmmm
iyi gördüm seni, güldük eğlendik
bence herşey bidahaki geldiğinde belli olacak..
ama hareketlerini izledim biraz, insan olarak sevildiğimi biliyorum
buda bişeydir bence
senin için küçük benim için büyük bir adım
"Kader yolun tamamını değil,sadece yol ayrımlarını verir. Güzergah bellidir,ama tüm dönemeçler yolcuya aittir. Öyleyse ne hayatının hakimisin ne de hayat karşısında çaresizsin. "
Sen bu ülkenin başbakanı olmayı hak etmiyorsun!Defol git evinde otur.Onca evlat şehit ediliyor.Hiç mi vicdan yok sende?Hani annenin kokusunu duymadan yapamazdın?Onlarca anne napsınlar şimdi evlatları olmayınca?Defol git..Ülkemde teröre af getiren bir başbakan istemiyorum..!
'O' Benim 7 aylık kısa bir süreçte bile hayatımdam kendimden bir parçam, onu çooook seviyorum, hiç kaybetmek istemiyorum. Ömrümün geri kalanını onunla her zaman yanayana gecırmek saygımızın ve sevgımızın her gun arttıgını görerek yasamak istiyorum. Onu herkesten herseyden cok ama cok sevıyorum AŞKİTOŞ'UM BENİM..
Şekerim, bayrama kadar dişini sık, bayramdan sonra ilişkiniz eskisi gibi olacak. Oraya bir tur yapacak yani. Bana bugün öyle dedi seninki. Yalnız, çocuk hayallerinden vazgeç istersen, (en azından şimdilik) benden söylemesi. Ben de hiç girme zaten o işlere dedim. Yalnız dişli hatunsun o konuda alnından öpmek isterim. Sen bu adamı birkaç seneye nikah masasına oturtursun. Bugün onun da geyiğini yaptık sahi. Sen evet diyorsun, o 'düşünmem lazım' diyor. Seni çakma Hürrem seni.