Popüler Konu Farzet ki "O" burayı okuyacak

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Canım benimmmmmm iyi ki terk etmişsin beni.. nasıl da zayıflıyorum.. ağzıma lokma koymuyorum 3 haftadir.. iyi oldu iyi.. accuk zayıflamam lazımdı sen de öyle derdin zaten di mi benim bitanecik sahtekar sevgilim

sürekli aklımdaymışmışmışsınn. yalan demek isterdim ama değil. 3 ay geçti seni görmeyeli bi an önce şu bi ayda geçsin de o günler gelsiin diye bekliyorum. inşallah sende aynı duygulardasındır :)

Sevmelerim vardır benim;
Uğruna kendimi yaktığım.
Sevmelerim vardır benim
Bir yalana gözümü kırpmadan yıktığım...!

Şems-i Tebrizi

Canımı sıkmaaaaaaaaaaaa yakarım seniiiii

Sen hiç beceremiyorsun bu işi. Bırak en iyisi. Hiç yorma kendini.

benim olup olmayacağın ya da onun olup olmayacağın
Nisan'a mı bağlı..
beklerim ne yapalım 8 aycık nedir 2 yılın yanında
Aslında mühim olan tek şey : Hayırlıysan gel . . .

Günlerdir sorguluyorum en büyük hani belki de tek farklılığımızı!
Bizi tek bir keskin bıçak darbesiye ayırabilecek güçte olduğunu göre göre bile bile yok saydığımız...

Akşam bi sözünle beni mest ettin.. Özür dilerim, değiştin demiştim. Sen sadece biraz daha fazla kıskanç oldun bu ara. Ama yine de çekilirsin sevgilim.

Yavrum uyansana ölüyorum burda ben heyecandan ekran karşısında
:18:

çok yorgunum ,eskisi gibi biraz omzunda uyuyım ,sakın konuşma ,ben uyanmadan git ,seni görmek istemiyorum

aşkıııııı
sana itiraf edemediklerim yüzünden vicdan yapıyorum
sanki senden saklıyomuş gibi
daha fazla tutamıcam içimde söylüyorum
yemeğini yerken ağzına yoğurt tıkmamın sebebi, yaptığım yemeğin tuz zehiri olduğunu anlamaman içindi
ütüyü yerde yaptım, masada yapmak zor geldi
çayın rengi niye açık diye sorduğun soruya iyi çay almamışsın diye kızmam tamamen benim savunma mekanizmamdı. çünkü çayı demlemeyi unutmuştum
bi de pc başında çalışıyorum derken aslında kk da takılıyodum
şimdilik bu kadar :101:

güle güle git bitaneciğim :80:
şafak 7
ama eylül bizim ayımız olucakkkk

Son düzenleme:
Her zaman ki gibi... Kimse benim derdime çare değil.
Haklısınız.

Çekerim kredimi, öderim. Madem öyle.
Sizden yapmanızı istediğim bişey yok.

Telefonda uzun susuşumun sebebi ise gözlerime ağır gelen yaşların dökülmemesindendi. Çünkü dişlerimi sıkıyordum.

Her neyse.
Sadece teşekkür ederim!

Ergen tribine girip, "oğlunuza bu kadar masraf yaptınız ama" diyecek halim yok ya. Allah yukarda...

Offfff......

Gerçek hayattaki sıkıntılardan kaçmak için buraya geliyorum,burası daha sıkıntı....

O kız sana çok benziyor civcivvvv,ama onun adı Neslihan.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…