Popüler Konu Farzet ki "O" burayı okuyacak

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
bana baakk puf canavaarııı seni yağmalarııımmm!! ben saksıı değilim en çoook beni ariiicaksın en çoook beniii

Kendinden taşmak böyle olsa gerek.
Hala ne uyku var ne başka bi şey.
Yaktın beni be.

1 eylül bi geçsin de. Hazırlık başlıyor.
Hiç tahmin edemezsin ama günlerce sürecek ruh ve beden hazırlığı yapacağım.

Alnımın akıyla çıkmam lazım sonuç ne olursa olsun.

Yine unuttun kemanımı getirmeyi ama..... Ne zamandır çalmıyordum............

Mantıya düşman oldum sayende iyi mi

Yansın dünya çok umrumda dönüp ardıma bakarmıyım
Sonum gelse şifam sende deseler bile seni ararmıyım

Sen ve o kız!!

Yok söyleyecek söz yok. :O

Gönül seven güzel olurmuş ne diim ben. :44::44:
Şoka girdim ama yaa...

boşlukla konuşarak doldurayım bari zamanlarımı. ne diyim ki ağlamak istemiyorum. neye kızıyorum onu da bilmiyorum. egom beni kandırıyor mu yoksa. olabilir.. ben hep benim ol istiorum sanırım. yada bana verdiğin saatler yetmediğinden huysuzumdur. yada reglim geldi, yada dolunaydan da olabilir. off Allahım ne ne ne ne! nerde beni rahatsız eden şey, hangisi ! yol göster bana yardım et ve güç ver. en önemlisi sabır ver. şu 3 gün geçsin bir an önce. kırıcı olmadan sertleşmeden konuşamıyorum. daha doğrusu mizacım sert her konuşmam sert oluveriyor. durduk yere gerginlik yaratıyorum. gerginlik olmasın diye konuşmuyorum. ama farkına varmanı istediğim şeyler de hep içim de kalıyor. Nasıl olcak mis kokulum güzel gözlümmm. sen ol da herşey olur ama yeter ki sen hep başımın tacı ol. seni çok seviyorumm çookkkkkkkkkkkkkk. bir ömür sevsem doyar mıyım, doyamam. seni bana nasip eden Allahıma şükürler olsunn, gel valla yicem bitircem seni

Dershaneler rehberlik hocanız olabilirim an itibariyle anladım ki kpss analizcisi olmuş çıkmışım ben yavvvv

kimilerine soyle soyle ha soyle hep aynı ınsan.degisen ise yorulan dilin..

Gitme lütfen.. Daha seninle 1 kelime bile konuşamamışken gitme oraya..
Orası çok uzak.. Bir daha karşıma çıkamayacağın kadar uzak..

Son düzenleme:
ne güzel yazmışlar ben sana aldanamam yarim ben sana dayanamam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…