Popüler Konu Farzet ki "O" burayı okuyacak

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Hayatım biliyorum 2 gündür biraz agresifimBende bilmiyordum nedenini ama akşam gördük ya dolunay varmış,üstelik regilden önce böyle oluyorum biliyorsun.Gerçi kızdığım şeylerde haksız da değilim sürekli etrafı dağıtıyorsun,eve gelince hemen yemek soryorsun,sonrada televizyonun karşısında keyifoff gel keyfim gel bu kadın akşama kadar ne yaptı,iki çocukla demiyorsunAyrıca maddi sıkıntılarımız,gene busenede çıkamadık tatilebiliyorsun çok bunaldık ailecekŞu bitmek bilmeyen kış hazırlıkları of offff...Birde ben söylemeden,hemde 100kere söylemeden anlayabilseniz beni...

bir arkadaşım daha evleniyor çocukluları saymıyorum zaten, biz ne zaman aile olucaz seninle değerlimmmm? sana bunu sormucam tabi ki. sende istiyorsun bende istiyorum. ne zaman ama ne zaman? bunu bilsem keşke. hayat bana ağır gelmeye başladı yine. gözlerimi kapatırsam yanaklarım ıslanacak...

gel artık nolur sağ salim çık gel oralardan.
evimizde seni bekliyorum bak heryeri temizledim
heycandan yarının yemeklerini bugünden yaptım
herşeyimiz tamam bi sen yoksun
allahım bu da bizim sınavımız biliyorum
nolur seni bana bağışlasın sevgilim

çok mutsuzmuşsun.. adımı anmıyor / anılmasına zerre tahammül etmiyormuşsun Biliyor musun ? Benim vuslatım ölümdü bu aşkta.. Biliyor musun ? hayat ağzımıza s.çsa da bırakmayacaktım ellerini.. biliyor musun ? vardı bu güç bende.. ama beni kavram karmaşaları içinde bırakıp gittin.. git sevgilim.. ben tutmam seni.. önümde yürü.. koş.. ardından bakacağım artık sana.. ben.. ben ne mi olacağım.. gülerim işte buna.. zerre umrumda değil.. gelsin bakalım hayat bildiği gibi.. yaşarız payımıza düşeni..

28 yil once bugun... yani ben daha ana rahmine bile dusmemisken bir evren geldi dunyaya... eminim dunyanin en simarik, en haylaz, en zipir ama en yakisikli, en tatli ve en sempatik bebegiydin sen! yumak yumak, kapkara bisey! Gozler desen zeytin misali..
Tasavvur etmeye gerek yoktu seni. Cunku SEN Yilmaz Erdogan'in soyledigi gibi heybemde sana benzeyecek kadar guzel bisey yok dedirtecek turdendin.
Essizdin.
Iste dunyaya geldiginde sen boyleydin..
Ve dogduktan 26 yil 9 ay sonra benimle karsilasip ASIK olacagini bilemezdin..
Kader, bizi guzel tesaduflerle bulusturdu. Hic hesapta olmayan bi zamanda, ansizin.
Sonra biz dugumlendik seninle, kocaman iki yurek bir dugum olduk. Once gozlerimiz kavustu, sonra yureklerimiz ardindan ellerimiz. ASK'ti bu, hemde en afillisinden en tutkulusundan ILK GORUSTE ASK!
Ve sen 28 yil once bugun dogmasaydin bundan 17 ay once benim karsima cikmasaydin benim bir EVREN'im olmayacakti! Benim solugum, benim derinim, benim omrumu gozlerinde seyrettigim ask baslamayacakti hic yasanmayacakti.
Ahh bu ihtimal! Ne korkunc biliyor musun? Ve de ne elem!
Dogdugun icin, bana aski seninle yasattigin icin.. omrume adini yazdigin icin.. iyi ki varsin.
Seni yaratana, seni doguran anneye sukurler olsun...
Dogum gunun kutlu olsun ASKIM...

(Belki de okursun...)

Son düzenleme:
Güzel gözlüm özledin mi beni? İki yıl oldu sen gideli. Aklına geldim mi hiç? Baskasıyla uyuyabildin mi? Cevaplayamayscaksin asla bunları, cevaplamada zaten. Dayanamam bilirsin. Sen gittin ya benden dizlerim bomboş kaldı ya hani. Tirtir titriyorum biliyo musun? Kâbuslar goruyorum, kalkip telefona bakiyorum yokk... Guzel gozlum aramamis ki beni...Sen bu saatlerde son bir sigara içer uyurdun ama içme fazla tamam mı? Ben zaten senin yerinede içiyorum. Eskiden hep 2 sigara yakar birini sana verirdim ya. Hâlâ öye. Alışkanlık... Biliyormusun bazen bir bebegin yuzunde goruyorum seni uzun kirpiklerini, yesil gozlerini...onu opuyorum kokluyorum ama olmuyor...cok ozluyorum ben seni. Sen gidince gel diyememistim ya hani cok kufrettim kendime ben. Simdi gelsen nasil sarilirim sana. Hem yastigima parfumunu sikmama luzum da kalmaz. Ozledim bitanem belki den baskasiyla uyuyosun bilmiyorum ama ben hâlâ uyanamadim ki. Gece sohbetlerimzide cok ozledim ben. Hem biz hem dost hem sevgili degil miydik? Sen gel de nasil gelirsen gel. Hem sen benim keklerimide mi ozlemiyosun?

tşk ederim arkadaşım.. evet bende üzüldüm , üzülüyorum baya ama nasip değilmiş diyorum..
Çok şey yaşadım atlattım.. Haftaya düğününüde atlatırsam yırttım demektir =))

Duman şarkıda ne diyordu 'sıraya dizdi bizi zaman.'
Gerçekten öyle... Her geçen gün daha büyük ızdırap şimdi... Yoruldum ben çok yoruldum...

Çok şanlısın.Seninle ilgilenen çok güzel bir aileye sahipsin,keza aynı aileden gelenlerle birlikteyiz.Yerinde olmayı ister miydim?Yerinde olmak değilde bahşedileni isterdim hepsi bu:)

Senide unutmayayım,neler düşündüğünü bimiyorum..Belki biraz soğukluk oldu ama geçmesini diliyorum..Allahım büyüksün sen,hayılırısı en güzelini nasip et.Neden ben demekten bıktım.

hiç beklemediğim bi anda çıktın karşıma, umarım gördüğümden farklı değilsindir...
yada daha iyisindir... henüz pek birşey hissedemiyorum ama zamanla olacağına inanıyorum

İçimden patlayan volkanlar söndü birden...

Karnımdaki kelebeklerin kanatlarını yoldun

Bir lafınla beni uçurumdan aşağı bırakabiliyor olman NE BÜYÜK BİR HAKSIZLIK!

tşk ederim arkadaşım.. evet bende üzüldüm , üzülüyorum baya ama nasip değilmiş diyorum..
Çok şey yaşadım atlattım.. Haftaya düğününüde atlatırsam yırttım demektir =))

evt değmiyo boşver.düğünde gizlen bi yere kafasına bi yumurta fırlat.ömür boyu aklına gelnce gülersin :))

Sizin samimiyetiniz bana inandırıcı gelmiyor,o yüzden sizi evime davet edesim yok hanımefendi..........

Çok Şey mi istedim ...
Senden Gökteki Yıldızları istemedim, Gözlerin yeterdi..
.Senden Güneşte istemedim ; Ellerinin Sıcaklığı Herşeye Degerdi.
.Senden Cennetide istemedim ; Seninle yaşadıgım Heryer Cennetti..
.Sende Dünya'yıda İstemedim ; Bir ...Avuç Toprak Bile...Seninle Varoldukça Bana Koca Dünyaydı.
.Senden Senide İstemedim ; Zaten Ben............ Sen Olmuştum Benliğimde..
.Senden Ne istediğimi Bilseydin Belki ; Yanımda olurdun..
.Senden Yüreginin İçinde Küçük Bir Nokta Kadar Yer Ve Bir Damlacık Değer Birtek Bunu İstedim .
.Birtek Yüreginin Kapısında Sevgi Diledim....SORUYORUM SEVDİĞİM SANA !!!! SENDEN ÇOK ŞEY Mİ İSTEDİM... !!!!

Demek erkek çocuk istiyorsun?
Peki bebeğim dediğin gibi olsun.
Olsun olsun da düğün ne zamandı bizim?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…