Popüler Konu Farzet ki "O" burayı okuyacak

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
seni üzmek hiç istemiyorum ki ben...sen beni ailemden sonra koşulsuz şartsız seven tek kişisin ama elimde değil küçücük kalbimi senin için çarptırmayı başaramadım sana ayrılmak istediğimi söyleyemiyorum ama bu kaçınılmaz son umarım çok mutlu olursun rabbim senin çekeceğin acıları bana yüklesin benimi adımı dahi unutturcak kişiyi hemenecik çıkarsın karşına ....

sen orda ben burda hersey o kadar zor ki
seni çok ozledim. biliyorum sende çok ozledin
hep geçecek dedin bana , nolur dayanalim bu sene
cok zor gececek ama dayanalim dedin bana nolur bitmesin dedin
Bitmiicek bitanemm kim ne derse desin ben seninle yaslanmak istiyorum, seni çok seviyorum
biz bunu da atlaticaz... ve çocuklarimiza anlatacagimiz kocaman bi ask hikayemiz olucak

Oy sen tektaş modellerine mi bakıyorsuuunnn
Öğrenmesem daha güzel olacaktı evet ama çok hoşuma gitti sevdiceğim
Her ne kadar onu takmaya daha çok olsa da

Biraz uzun sevebilseydim ya bu kez. Hep kısacık oluyor. Suç benim mi?
Bazıları ne güzel hep dolu dolu duygu selinde yaşayıp gidiyor.
Benimkiler yine fısss.! Dikiş tutturamadım. Beceremedim.

Bundan sonra seninle sadece tedavim için görüşürüm. O kadar.
O konuda bile kararsızım gerçi. Belki de hiç görüşmem.

İnsan nedir bilir misin olric..?
-Nedir efendimiz..?
“-Ağaçları kesip onlardan kağıt yapan,
Sonra da o kağıtlara "Ağaçları Koruyunuz." Yazandır...

*Oğuz Atay

Affedince yorulur insan, yalnız kaldığında bir de;
Ama insanı en çok yoran şey hayal kurmaktır, olmayacağını bildiği halde.

*Cengiz Aytmatov

''Aşk kelimesi, Arapça “âşekâ”dan gelir. Aşekâ, bir ağacı saran,besinini ağaçtan alan ve zaman içinde ağacı kurutarak öldüren sarmaşığa denir.''

Son düzenleme:
yarım saat sonra gelıyordun hanı pamugum
50 dk oldu
kapıyı cal bende sana aduket yapmazmıyım bnce yaparım

Günün güzeldi değil mi? Akşamın da güzel olsun.. Yemeğin ne olursa olsun, masanda illaki kumaş örtü olsun.. Saklama tabakları, bardakları misafire Sizden ala misafir mi var bu dünyada Ailecek kurulun sofraya, öyle acele acele değil, vazife yapar gibi hiç değil, Şöyle keyife keyif katar gibi, lezzete lezzet katar gibi, eksik bıraktıklarını tamamlar gibi tadına var akşamının.. Gece evinde, dostların olsun Sohbetin yemeğin, kahkahan olsun..
Arkadaşım, hayat bu daha ne olsun? Ama en önce ve illa ki sağlık olsun!

~Can Yücel ~

nasıl bigün bugün bilmiyorum farzetki o burayı okuyor kim o farzedicem kişi hangisi hangileri........

gülmekmi o bana haram...gülmemi bekleyen bi hayat var hep bana oyunlar oynayan.......hepinizden kurtulup kendim olmadım bi hayatı istiyorum ...hepinizden kurtulmak...........

aff allahım afffffffffffkendim olmadım bi hayatı istiyorum ...hepinizden kurtulmak...........

Son düzenleme:
bugün imam nikahında imamın yanından ayrılmamışsın bakıyorum
o güzel sözlerine kapılıp gitmemek mümkün müydü desene
annenizi anne gibi sevin, babanızı baba gibi sevin, eşinizi CAN gibi sevin..
can gibi..
can gibi canım gibi seviyorum seni..
günümün 12 saatini bile ayrı geçirmek istemiyorum artık
canım yanımda olmayınca yarımım ki ben
tahammül edemiyorum artık buna
acı çekiyorum
belki de nankörlük bu yaptığım, kimi sevdiğinden kilometrelerce ayrıyken
ayda yılda bir görüştüğü anlamlı dakikalar dışında ayrı kalmak zorundayken
ve biz o yarım kalplerimizi her gün birleştirirken
yine de yatma vakti geldiğinde canımın yarısını götürmek zorunda olmana dayanamıyorum
bi bütün olup bunu ömür boyu taşımanın vakti gelmedi mi?
bu sorumluluğu taşımanın gururu içinde olmanın vakti gelmedi mi?
geldi de geçiyor bile, ama ahh bu zorunluluklar, mecburiyetler
bi mucize olsa

Gönlüme düştüğün günden beri alev alev yanıyorum aşkından.
Seninle geçen her günüm çok güzel ama bugün.. ah bugün çok başkaydı.Bambaşkaydı.
Allahıma şükürler olsun biz hala birlikteyiz ve ben seni tarif edilemez derece de seviyorum.
Tek dileğim herkesten uzakta, kendi aşkımızla baş başa yaşamak..
....
..

ama aşkım bu sürpriz çok güzel oldu
11 saat sonra birlikteyiz
çok mutlu ettin kiiiiiii beniiiii

Allah'ım bugün bana vermiş olduğun bu muhteşem huzur duygusu için minnettarım..Beni kendine biraz daha yaklaştırdığın için minnettarım.Binlerce kez hamd olsun bugün bir nebze rahatladım..

Bir koku insanı böyle derinden etkiler mi? Kokladıkça içime işliyor uzun süre kullanmadıgım ıcın mi boyle oldum acaba? Allah'ım kokladıkça gözlerim doluyo deliriceem!! Üniversite hiç bitmeseydi ve hergün beraber olabilseydik keşke.. En ucra köşedeki anılarım bile canlandı resmeen.. Bakalım yarın sende benim kadar etkilenicek misin kokumdan Aşk'ım ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…