Popüler Konu Farzet ki "O" burayı okuyacak

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Sevgilim, çok özür dilerim, çok kırıcı davranmışım sana :105: Ama bugün affettireceğim kendimi, söz

Yarım saat sonra yine koşiiiicciiiim sanaaaa

Dün 10 saat geçirdik ama ben hiç mi hiç doyamadım kiii

Şööööleeee belimden tutup şap diye öpüyosun yaaa

Ömür'sün,Ömrüm'sün!

dün gece sadece gözlerimden yaş süzülmesini ve arada hıçkırıklarımı bastırmaya çalışmakla geçti sabah kalktım sokaklarda kimsecikler yokken satranç oynadığımız ve benim kaybetceğimi anladığım an oyunu bıraktığım ömrümün en güzel günlerinden birini geçirdiğim yere gittim o ağacın altına oturmaya ama bugün haftasonu giriş yokmuş geri döndüm ağlayarak faceine kendine iyi bak beni düşünme demişsin ben sensiz hırçın ve hayata küs bi çocuğum bazen keşke diyorum üniversiteyi kazanmasaymışım o zaman bizi ayıran bu durum ollmazdı küçüğüm asıl sen kendine iyi bak seni seviyorum...

Ah sennnn!

Ağrıyan göbişimi içinde bebek varmış gibi şefkatle ovalayan,

dolaşmış saçlarımı canımı yakmadan taramak için avucunda yeni doğmuş bir serçe varmış gibi davranan,

gözlerindeki aşkın sıcaklığıyla ruhumu yakıp en derinlere sızan,

ve KİL maskesini KIL maskesi sanıp beni dumura ugratan

Sevgili....

sen böyle birşeysin işte... Hem aşk kokuyorsun hem kahkaha!

senleyken gülmekten bayılcam ya da hayranım sana aşkından ölücem şimdi demedigim tek bir günüm olmadı benim...

Allah biizi hiç ayırmasın...

Allah bizi hiiiiç ağlatmasın...

Lois'in...

Son düzenleme:
evet yine ve yine ve yine yanılmadım. bıktım yanılmamaktan.. şimdi sen yürüyüş bahanesiyle o kızla bugun buluştun. hatta suan yan yanasın.. maksimum 1 haftaya kadar da sevgili olarak önüme getirirsin.. onu kıskanmadım ya sıra bunda. ama onu beğenmediğini biliyorum. nasıl bir inat nasıl bir hırsa sahipsin inanamıyorum. seni hissediyor olmaktan nefret ediyorum. o şarkı sana dokundu bugun daha fazla işine odaklanırsın eminim. gerizekalı!

Mumun söndü,yatsı bile olmadan....

Kendisi mutsuz diye herkesin mutsuz olduğuna kendini inandırmaya çalışan zavallıcık......

O karaktersiz insanin böylesine sahte ve gerçeklikten uzak oluşunu görmemen beni üzdü...
O iğrenç ortamda seni bırakmak ve gitmek de benim icin zordu ama orada daha fazla oturamazdım.
Keske gözlerini biraz acsan da görsen olup biteni

bazen senin bi gerizekalı olduğunu düşünüyorum. hani çok güçlü görünüyorsun ya aslında çok güçsüz ve yalnızsın

ne olursan ol seni seviyorum. ama sabrımı zorlama

sen var ya bildiğin embesilsin negatif ruh hastası seni!...
enerji emen vampir...
git nerede tedavi oluyosan ol gözünde büyüttüğün yüzünden ruh hastası olmuşsun BAYAN DEPRESYON

embesill..!!

Allah sen bildiği gibi yapsın.

430 lira verdiğim yurtta akşam yemeğinde çorba yok.

Ekmek arası dönerle ayran...

Hele bir de görevlilerin çok bilmiş tavırları...

Rabbim yardım et.

Yuvamı kurmak istiyorum ben de...

Mükemmel kokulu parfüm hediyeniz için çok teşekkür ederim doktorcuğum
Kalıcılık testini başarıyla geçti, gönül rahatlığıyla kendinize de alabilirsiniz
Salı günü söz verdiğim pastayı yapıp getiriciiim tatlı yiyelim tatlı konuşalım di mi
Malum sohbetinize doyum olmuyor

arkadaslar yardım edin erkek arkadasıma hedıye alıcam ama bulamadım ılgınc farklı bır seyler arıyorum lutfen yardım edinn (((

Keşke hattını böyle aniden ve habersiz değiştirmeseydin.
Hiç olmazsa arada bir konuşuyorduk. Arkadaş kalabilmek bu kadar zor muydu?
Ben inanıyorum ki sen bana yeniden ulaşacaksın. Haber almadan duramazsın.

bu bende ki harika gelişme :) kıskandırmaya çalıştın ama iyiki de yaptın :)

çünkü bunu deneyimlememiştim seni kıskanacakmıyım bilmiyordum

ama ben HİÇ BİR ŞEY HİSSETMEDİM...gerçekten tamamen bitmiş bende :) uzaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…