Popüler Konu Farzet ki "O" burayı okuyacak

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Allahım verilmiş sadakam varmış kurtuldum sizden. Lanet olsun, sen hariç. Sana lanet okumam, ama annenin şu son yaptığı var ya... Yüzünü bile görmek istemiyorum, içilen 1 bardak suyun bile hatrı yokmuş. Allahından bulsun!

Son düzenleme:
Canımın en değerli parçası, bak bu sefer yeni bir başlangıç yapıyoruz.
Seninle her saniye konuşma isteğimi bastıracağım artık, bastırmak zorundayız.
Senin için bu sene çok çok önemli ve çok zor olacak, benim içinse bu sene ve önümüzdeki sene..
Ama her şey birbirimizle daha fazla birlikte olabilmek için, bir ömür birbirimize ait olabilmek için.
Zor olacak, birbirimizi çok özleyeceğiz ama bunları yapmak zorundayız.
Ben yine de seviniyorum çünkü iki yıl sonra bugünlerde yanından hiç ayrılmayacağım.
Ah benim mis kokulum, en sevdiğim..
Allahıma hep dualar ediyorum inşallah kenafir gözlü insanların nazarı değmez diye.
Allahım bizi hiç ayırmasın / Amin

c.tesi günü dünyanın en salak konusu yüzünden kavga ettik.. bildiğin ciddi ciddi kavga ettik
ama geçip gidiyo işte hepsi.. eskiden kin tutan ben hemen indiriyorum yelkenleri suya
gerçi yine biraz uzun sürdü ama olsun
keşke kavga etmesek, tartışmasak, inatlaşmasak
çok inatlaştık o gün.. herkes kendini haklı gördü
ne bileyim belki de yaşanması gerekiyo be sevdiceğim
ama ben seni çok seviyorum, street fighter beni yenip durmanın da alıcam intikamını

Son düzenleme:
yüreğime iniyodu salak herif!!!!

sana yuh diyorum ya yuh!!!! ömrüm gitti ya hayret bişey

sen orda bi canım dersin, benim kalbim kaburgamın altına sığmaz burda... (c.y.)

aptal olsa karşımdaki anlar bana ufak oyunlarla gelme bir daha sakın mesaj atma diye kaçkere daha söylemem gerek senden mesaj almak istemediğimi sağır sultan duydu be yuhh artık
inşallah dediğin gibi bu son olur...!

Çok iticisin sen yaaaaa Allahın aşkına çıkar o kırmızı gözlüklerini.Berbat duruyor hava atıcam diye kasma kendini

Hafızası kuvvetli, süprizi bol Aşk'ımmm unutmamışsınn kokumuzuu anılara dalııpp gülmekten ağladııımm resmeen hasta halimle bile benii bölesine güldürebiliyoosunn yaa dahada aşık oluyorum sanaa ayrıcaaa aldıgın 17 eti pufuun hepsini yedirmemenii şiddetle kınıyoorummm!! nolurdu son 4 tanesinide yeseydiim oohh uyursaan öyle bitiririiim işte hepsiinii

Ahhh canım Bi'Tanem, yanımda olsaydın, bir öpücükle iyileşebilirdim

Hayalcim farzediyorum ki burayi okuyorsun.Cok uzuldum olanlaraaa ((
geri donmelisin arkadasimmmmm

o gün bugünmüş meger

Hayyalcim..... ( İnşalah yeniden dönersin...Haketmemiştin bunu.........

sevdiğim...unutamadığım...kara üzüm gözlü adam...yağız delikanlı...ne kadar uzak olsak da,hatırından dahi geçmesem de,zaman zaman seni düşünmekteyim ben...senlş günleri,yitirdiklerimi...Artık benim olmayacaksın,biliyorum...Mahşerde hesaplaşana dek,yüzünü de göremem,büyük ihtimalle...o yüzden seni Allah'a emanet ettim...Rabbim seni esirgesin ve yüceltsin...kirpiklerine gözyaşı değmesin...titremesin buğulu sesin,mahrum ettiğin gözlerinin ışığı sönmesin,beni almadığın o kalp var ya eşini bulsun ve hep mutlu olsun...hep mutlu ol sevdiğim...ey sevdiğim,en sevdiğim,yarim,yaram,özüm,özlemim,her şeyim...

sevgili Hayyal,

bugün öğrendm gitmişsin. eğer olur da burayı okursan çok üzüldüğümü bil... şimdi sen gittin ya bi tuhaf oldu içim kız

gitmeden önce hanım ablayla eskileri yad etmişsin. bak sen de gittin, sen de mi eskilerden oldun. olma

bu söz sana:

Mesafeler diyorum,
- olmamalılar.

Özdemir Asaf.

Niye beni takip ediyorsun ? Attığınız iftiralar ile amacınıza ulaştınız nasılsa.....Vicdanın mı rahatsız olmaya başladı yoksa ??

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…