Popüler Konu Farzet ki "O" burayı okuyacak

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Acık acık soyleyemedım am annem gıbısın
Sen ondokuzsan ben bes yasındayım senın kadar kartını hıc gormedım
Hahhahahaha sen bır felaketsin

Son düzenleyen: Moderatör:
Üzerimden büyük bir yük kalktı.Ne olacak bu prenses halleri sence ? Dediğin gibi mayada var ... Ne yapsam nafile :)))) Nerede benim törpüm,çabuk getirin!.. hhahahahahahahaha !..

Akıllı kısılerın en buyuk talıhsızlıgı salakların abuk sıbukşaıylas basa cıkmak zorunda kalmaktır
Keske gormesem senı cok abuksun ve kandırılıosun bılıosın dımı

Son düzenleyen: Moderatör:
Ya inanmıyorum bir erkek bu kadar yapışkan olamaz ya
Bana karşı hislerini öğrendikten sonra defalarca mesaj atma dediğim halde atıyosun pes doğrusu
Kalp kırmım dedikçe tepeme çıktın ya :44:
Senin yüzünden hattımı değiştirmeye karar verdim
Senin gibi bir insan görmedim ben hayatımda yuhh vallahi :26:

Gördüğün fotoğraflar içine öyle oturmuş ki,hala kinini sürecek kadar hastalıklı ve komplekslisin. :))) Sen aç geziyorsun,ben istediğim her şeyi yiyorum ,fizikler ortada... pP Kalbini ve nefsini temiz tut,uzanamadığın ciğere mundar ,deme .

İkinci evliliğini yapıp ta arada ilk eşini özlemek te neyse keşke hiç aldatmasaydın beni

nerdesin,
nasılsın,
neler yapıyorsun bilmiyorum ama
ara sıra seni rüyamda görüyorum..

senin gecenin bi yarısı arayıp da hadi sen de yat diyen dillerini ben yirimmmm

aşkım canım sevgilim her sabah sesinle uyanıyorum hattaha dün sabah alarmı kurmadığım halde beni yine uyandırdın sen seviyorum ki ben canım benim çok özledim seni ki ben alllahıma şükür ve dua ediyorum bizi hiç değiştirmesin farklılaştırmasın hiç birbimize yabancı olmayalım diye

sana zor geliyor benim hep gezmem sensiz bişiyler yapmam ama her yaptığım herşeyde seni düşünerek adım atıyorum ben canım sevgilim askerdede olsan emin ol seni yakınımda hissediyorum arkadaşlarım gizin segilisi uzakta olduğu halde kaçtır arıyor bizimkiler aramıyor bile nasıl başarıyorsunuz diyip duruyorlar aşkım sen başarıyorsun bana hakettiğimdende fazla değer veriyorsun hayranım ki ben sana

Bu sabah içimde öyle bir boşluk var...
Ancak seninle dolar

Bir gün görmesem hasret giyiyorum üzerime
Adını fısıldadamı melekler burnumun ucu sızlıyor
Güle aşık bir bülbülün çaresizliğiyle seviyorum
Öyle kırılgan, öyle yorgun ama öyle de umutlu içimdeki aşk

Takvimden eksilen yaprakları görüyor musun?
Sadece 7 ay ve bilmem kaç gün...
Ömrümden silmen için hatalarımı
Doldurman için yatağımın boş yanını.

Ben sana demir atalı çok oldu deniz kokulu adam...
Ve inan bana değildi, asla da olamaz senin gibi hiçbir liman.

Lois

demek hiçbir kimse yerimi tutmuyor
hiçbiryerde benle olduğun kadar zevk almıyosun
bensizlik canını acıtıyo (bunları duymak çok güzel sevgilim çok az kaldı herşey çok güzel olucak biliyorum
neler değişiyo bak ve her geçen gün biz birbirmize daha da çok yaklaşıyoruz kurucağımız o sıcak yuvamıza her gün bir adım daha atıyoruz belirsizlikler içinde boğulsakta herşeyden çook memnunuz )
beni hep böyle mutlu et, hep böyle sev sevgilimmmmmmmmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…