Popüler Konu Farzet ki "O" burayı okuyacak

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Dün aksam klüpte kadın sıfatıyla üye olmuş bi erkeğin msj attıgını söylediğimde hemen bana yazdıgı mesajı yolla deyipte adamın attıgı mailine tehdit içerikli msj bile yolladın ya (kadınlar klübünde kadın kılığında sevgilime asılıp msj atacağına sıkıyosa gel benımle kadın kılığında konuşş) senın kadar kıskancc senın kadar sahiplenici senın kadar tatlııı bi erkek daha yoktur yaaa maçom benım sert erkeğim

Son düzenleme:
Neden anlamiyorsun? Neden kendini insanlara rezil ediyorsun? Bikmadin mi surekli ayni cevaplari almaktan surekli ayni seyleri yasamaktan? Nasil bu kadar bencil olabiliyorsun? Seni affetmek falan degil artik mesele anlamiyor musun? Senin affedilecek hicbirseyin yok.. Ben sana karsi hicbirsey hissetmiyorum. Inan bana herkes gibi birisin benim icin. Gecmis falan coktan unuttum. O koprunun altindan cok sular akti. hayat degisti ve sana hepsini de anlattim. Neden hala anlamiyorsun? Inan bana sabah haberlerinde spikere adimi, adini soyletip beni cok sevdigini, seni affetmemi istedigini soylemen benim icin hicbirsey ifade etmedi. Hemde hicbirsey. Sadece sok oldum.. sonra videosunu alip faceinde paylasmissin... Ne gerek vardi? Sen busun iste.. Hayatin reklam. Herseyi herkesle paylas. Ben bir erkekte agir baslilik ararim. Belki seni sevsem cok guzel bi hareket olabilirdi ama sen sana karsi buz dagina donmus bi kalbi eritmeye calisiyorsun. Ve cirpindikca da batiyorsun. Daha kac kere soyleyecegim?

Gönder artık şu videoyu ya meraktan çatlayacağım. O 10 dakikayı, yüz mimiklerimi, neler yaptığımı öyle merak ediyorum ki. Geçsin zaman!

Çat diye çatlamak üzereyim
Neresinden tutup da düzeleyim
Ortağı olmuşum düzeneğin
Herkesi oyasım Var

Aman be hadi kalk kaynaşalım kız
Çakkıdı çakkıdı oynaşalım kız
Azıcık alttan azıcık üstten
Hoppidi hoppidi hoplatalım kız

Ey ikiyüzlü insan ,isin gücün yok mu senin , arkamdan konusuyorsun...

Fidanlarin ilgisizlikten solmus, biraz su verde kendilerine gelsinler ...

Bal ve Kaymağın müthiş uyumu Yani bizzzzzzz
Maşallahımız var ya

Konu başlığında söylemek isteyipte yüzüne söyleyemediğiniz denmiş...Evelallah yüzyüze de sayıp dökecek gücüm var herşeyi...
Bana baksana sen; saygısız seviyesiz mide bulandırıcı alt kimlik...
Sen kimsin ki yıllardır arkadaşım olan insanlara bir de beni şikayet ediyorsun :120:
Bakalım o klavye delikanlılığın açılacak dava sana ulaşınca nasıl bir ivme sergileyecek :121:

Bugün hayal kırıklığına uğradım, yine güzel ağırladı beni.
Ne de olsa eski dost, çok uğramışlığım var.

Seni kahkahalarla güldürmeyi çok seviyorum

Son düzenleme:
yanağımı okşadığında, elinin verdiği güven, samimiyet ve sıcaklık...
sanırım hayatımın sonuna kadar unutamayacağım anlardan biriydi...
2 gün daha görüp bidaha hayatının sonuna kadar göremeyecek olmak çok koyuyor..
seni çok özleyeceğim...
bugün bana verdiğin mutluluk için çok teşekkür ederim............

az kaldı sevgılım bıraz daha dayanalım
gun gelecek kımsecıkler karısamıcak bıze
o kucuk yuvamızda sadece ıkımız olucaz.. O zaman kımseler bozamayacak bızım herseyden onemlı olan huzurumuzu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…