Neden anlamiyorsun? Neden kendini insanlara rezil ediyorsun? Bikmadin mi surekli ayni cevaplari almaktan surekli ayni seyleri yasamaktan? Nasil bu kadar bencil olabiliyorsun? Seni affetmek falan degil artik mesele anlamiyor musun? Senin affedilecek hicbirseyin yok.. Ben sana karsi hicbirsey hissetmiyorum. Inan bana herkes gibi birisin benim icin. Gecmis falan coktan unuttum. O koprunun altindan cok sular akti. hayat degisti ve sana hepsini de anlattim. Neden hala anlamiyorsun? Inan bana sabah haberlerinde spikere adimi, adini soyletip beni cok sevdigini, seni affetmemi istedigini soylemen benim icin hicbirsey ifade etmedi. Hemde hicbirsey. Sadece sok oldum.. sonra videosunu alip faceinde paylasmissin... Ne gerek vardi? Sen busun iste.. Hayatin reklam. Herseyi herkesle paylas. Ben bir erkekte agir baslilik ararim. Belki seni sevsem cok guzel bi hareket olabilirdi ama sen sana karsi buz dagina donmus bi kalbi eritmeye calisiyorsun. Ve cirpindikca da batiyorsun. Daha kac kere soyleyecegim?