Popüler Konu Farzet ki "O" burayı okuyacak

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Hani Bir Süre Sonra Herşey Düzelirdi

Biraz Nefes Almak Bize En Güzeliydi

Güzelliğim Aynı Aldım Da Nefesi

Bana Yanlış Yerlerinden atma :):)

sen benim nefesimsin ey aşk seni çok özledim seni seviyorum ya çok gurur duyuyorum haykırıyorum ona buna söylüyorum bu ne güzel ey aşk ne hoş duygu ayaklarımın hep yerden kesilmesi ne güzeldir

herkesle şafak sayıyoruz tek tek günler akıp gidiyor benle beraber herkes sayıyor çok komiğiz ayrıca çok yoğunuzda bu yoğunlukta zamanda geçiyor

aşkım hayatı bazen çocukca kaygılarla yaşıyorum sende hep beni kaygılarımdan alıyorsun ama haklıyım be aşkım acabalarım var hep a dan başlıyor devam ediyor ben artık kaygılarımı sadece sana açarım birtanem kaygılarım lütfen gerçekleşmesin istemiyorum acabalar olmasın sen bana kız emi seni ilgilendirmez de başkalarının hayatlarına müdahale etmek istemiyorum birşeyler iyide olsa kötüde olsa benim şaşırmamam senin bana kızman neden aklına getiriyorsun demelerin ben yoruldum sende çok haklısın ben artık başkalarının hayatlarına mantığımla yorum yapmıycam gerek yok sadece biraz mantıklı bakmıştım ama hiç hiç lüzüm yok hislerime engel olup çenemi kapamam lazım dilerim ki hislerim gerçek olmasın herkesler mutlu olsun

ben nasıl bi aşka düştüm böyle

hiç aklıma gelir miydi, gelmezdi. hele ki bundan bir yıl öncesini hatırlayınca hayatımın bu kadar değişeceğini tahmin bile edemezdim.. seni veren Allahıma sonsuz şükürler olsun, her gün her dakika her saniye şükretsem yeter mi ki yetmez ! sen öyle bi aşksın ki bütün dünyamsın benim mucizemsin. benimmm en sevdiğim sözlerden biri bu benimsin bana aitsin, ohhh çok şükürr

özleme işini napıcam ben ya, bir dakika sensiz duramıyorum değerlim devamlı seninle kontak halinde olmam lazım her dakika biliyorum işin var artık geceleri yanımda uyumaya başlayana kadar idare ediciim

seni sevmeye bir ömür yetmeyecek bunu biliyorum tek isteğim cennette de benim olman seninle beraber olmak

imkansızlığından, gecikmenden, kaçışlarından korkularından her şeyden, senden nefret ediyorum.

Canımm Arkadaşımmm;
Oğluşunu sağsalim kucağına aldığını duydum ya inan çok mutlu oldum..

İnşaallah en kısa zamanda yardımına annen yada kayınvaliden gelir..
Yakın olsaydık ben yardıma gelirdim sana..
Nasıl olsa 3 aylık tecrübem var dimi..

Sandy çık aradan, fidan gibi abimi yedirmem sana

46.dk ömrümü yedin yaa

birileri moralimi bozmak istesede ben buna izin vermem dedigi gun anlasaydim o lafin bana oldugunu gerizekali ben bak iste hic bir sey olmamis gibi gene kapimi calip iceri giriyorlarya evime ama sen dur benim sana bicdigim arkadasligin senin fesatla dolu arkadasliginin icine edim ben zaman benim aleyhime dönünce yedircem ben sana

bu aralar aşkım tavam yapmış durumda, zaman yaklaştıkça ve birlikte geçirdiğimiz zamanlar çoğaldıkça senin aşkından eriyorum resmen
hani bi film izlemiştik ya orda kızla çocuk yapışık ikiz gibi geziyodu
yemek yerken bile el elele tutuşuyodu bizim gibi keşke sana yapışık yaşasam bi an bile ayrılmasam yanından
sana dokunmadan duramıyorum, öyle yanyana oturmak yetmiyo illa elini tutçam illa yanağını okşucam
Allahım bu aşkı hiçbir zaman azaltmasın, hergün katlanarak çoğalsın böyle

Evliyiz,artık birlikteyiz ama yine de sesini günde en az 20 defa duyamazsam rahat edemiyorum aşkım....

Sana ve çocuklarımıza her baktığımda Allah'a şükrediyorum....

Mutluluğumuza dil uzatmaya kalkan kıskanç tiplere sadece gülüyorum birtanem...

aklıma ne geldi biliyor musun babacığım? bilmiyorum kaç yıl oldu ama Ankara'ya ilk gelişimizi hatırladım..elimizde bir valiz,üniversiteyi yeni kazanan Ben benden daha da heyecanlı olan Sen..öyle bakıp kalmıştık binaya..

ve sen aynen şöyle demiştin;

yıllar önce ben bu kampüsten ağlayarak ayrılmıştım çünkü okulumu bırakmak zorunda kalmıştım..ama şimdi öyle gururluyum ki..sanki seneler hiç geçmemiş de ben hala buradayım gibi..Kızım,herşey için teşekkürler...

ah babam,canım babam..yine Ankara koktu her yer..keşke orada durup kalsaydı zaman...

Ne kıymetli dostlarım var benim, her zaman yanımda, her koşulda.. Bana doğruyu gösteren ama ne yaparsam yapayım destek olan... Yaralamayan, kırmayan... Bana göre dost acı söyleyen değil, acıyı bile tatlı dille söyleyebilendir.

İyi ki varsınız!

♥ Varsın iki göz odalı bir evimiz olmasın.
Yeterki senin iki gözün bende olsun..♥

Allah hepinizin belasını versin! Sizi hayatıma aldığım için benim de belamı versin!

senin için söylenebilecek sözler,kelimeler tamamen tükenmiş

bişey diyemiyorum sadece gülüp,acıyorum sana hepsi bu!

Bir insanın birey olması demek, şahsiyetli olması anlamına gelmiyormuş; karakteri bozuk olanları görünce anladım...

Son düzenleyen: Moderatör:
Aramızdaki fark şu cancağazım,

Senin şu an kendin için hayal ettiklerin ,benim zaten hayatımda olan şeyler...

"Ya Geç Karşıma Ortalığı İnlet Ya da Çekil Kenara Beni Seyret..!! "

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…