sadece 2 gündü.ama güzeldi.yalanların ortaya çıktı.ama nedir sana karşı bu zaafım?neden hala seni düşünüyorum?tüm ipler senin elinde şimdi.arayacak mısın?herşeyi bilmeme rağmen yine de seni istiyorum hala..
cadımmmmmmm seniii çok seviyorummm. biliyorum ki birbirimizi anlayacak bizden başka kimseee yokkkk. üzülme sen ben herşekilde senin yanındayım. suçlu olan sen değilsin kendinde hata aramaaaa bebeğimmmmm mjkk
Ben daha taksiden iner inmez evin kapısında "Anneeee ....!! " diyerek beni coşkuyla alkışlayışınız,anneannenizin size gönderdiği cicileri üzerinizde denediğimde bana sarılıp " Canımmmm,aşkımmm,annemmmm...!! " deyişiniz vardı ya.....Hiç bir şeye değişmem bunu....
tansiyonumu yükseltebilen tek insan olduğun için tebrik ediyorum seni..nolur beni görünce gülerek günaydın deme çünkü seni görünce günümün aydınlığı falan kalmıyor
bunu sana dediğim halde hala aynısın..offf toplantı öncesi tüm enerjimi aldın ya
Neden bu kadar hızlı yaşadın hayatını?
Neden acele ettin..
Neden?
Sen hep o tanıdığım gibi kalsaydın, hep sessiz...
Biz aynı gece doğduk, 1 saat arayla. Ama şimdi yollarımızı ayırma...
Terk etme bizi yalvarırım! Son bi umut ışığı serp hadi!
Dayan lütfen dayan. Yeryüzündeki bütün dualarım seninle, uyan Ufuk, şaka yapma, uyan!!!