Popüler Konu Farzet ki "O" burayı okuyacak

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Topladım tüm eşyalarımı gitmeye hazırım
hadi çekil kapıdan gideyim... sende kaldıkca canım acıyor acıtıyosun canımı...
acıtmıcam diyorsan hadi oturalım konuşalım derdini söyle bana benle ilgili yada ilgisiz olanları söyle.
söylemiyorsan bunada eyvallah...:çok üzgünüm:

Ödevlerimi yapıyorum.kaydirigubbakcemile3 Haberiniz olsun.opuyorumnanaktan

seni o kadar çok özledimki bitanem herşeyden çok, günler sonra sana sarılmak dokunmak hayal gibi geliyor hala biliyormusunboshayallersmile. Bi daha hiç ayrılmayalım olurmu bebeğim opuyorumnanaktan Çoook seviyorum seni herşeyim benim :kedi:

yüzüne söyleyemiyorum bunları ama içimde çok derin duygular var sana karşı,başka bişey bu;hiç yaşamadığım,sözlerle anlatamadığım bişey...akşam olunca kapıyı sana ben açmak istiyorum,yanında uyumak,sabahın ilk ışıklarını asık suratında görmek,seninle yaşamak ve seninle yaşlanmak istiyorum:kedi:

laf sokunca bende susamam kendimi ezdirmem asla ...adam gibi konuşacaksın benimle ki adam gibi cevaplar alasın

Sen,benim tırnağım bile olamazsın.:icecream:
Çaktırmadan fesatlan bari,küçüldükçe küçülüyor,ezildikçe eziliyorsun karşımda bayan cadı.aklinialirimsmile

Sana önceden çok kızıyordum bana yaptıkların için... Şimdi ise yorgunsun bitkinsin ve şimdi hamilesin... Sana karşı şevkat duygularım kabardı...
Umarım bebeğini sağ salim kucağına alırsın.
Allah'tan herşeyin hayırlısı...
ıçimi korku sardı inşallah terfiyi alnımın akıyla kaldırıp, başarı elde edebilirim...
ınanıyorum ama bir taraftan da endişelerim var...
Sana hayırlı doğumlar dilemekten başka bişey gelmiyor elimden...

sen böyle aradıkça benim kafam karışıyor, benim kafam böyle karıştıkça sana geri dönmekten korkuyorum
sadece canım tekrar acımasın istiyorum
hayır demeliyim sana bi onu biliyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…