Popüler Konu Farzet ki "O" burayı okuyacak

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Ne sinir seysin sen öyle ya..
Ben sana yapıcagımı biliyorum ama aklinialirimsmile

Son düzenleme:
Bir yılın hatırana böyle olmamalıydı.Bunları keşke yüzyüz yüzekonuşabiseydik..Ama nedense görüşmek istemedin.Bir ara...!Diyerek hep erteledin.Hep bekledim ararsın diye..!Oysa ben tüm cesaretimi toplayıp ilişkimizle ilgili düşüncelerimi söyleyip senin düşüncelerinden sonra..!Arkadaşlığımıza dostça son verelim diye düşünmüştüm.Ama sen ark.ilgili kararını olumsuz da olsa açıkça söyleseydin.Asla kırılmazdım.Sevmesini bildiğim gibi hayatından gitmesinide bilirdim.Merak etme seni asla aramazdım.Kararından dolayı değil ama yaptığın bu hareketi hiç haketmiyordum.Allah büyük hakkımızda hayırlısını kararlamıştır.Ne diyebiliriz.ınşallah karşına kıymetini bilecek bir eş çıkar. Ama böyle davrandın ya..!Beni çok kırdın.Lütfen beni artık arama..!Arkadaş olarak da olsa senle görüşmek istemiyorum.Allah emanet ol...!ARKADAŞLAR BıR ERKEK GıTMıŞ ıSE...!ASLA ARAMAYIN...!GıDEN GıTMıŞTıR.hıÇBıRZAMAN ESKıSı GıBı OLMUYOR.bEN BU NU YAPTIM.aşkta gurur olmaz dedim.Ama anladım ki hata yapmışım.Birde şu var.Bu aşk için her çabayı gösterdim.Olmadı...!Yapcak birşey kalmadı...!Hiçbir şey demeden veda bile etmeden bu ilşki bitti!hayırlısı ..!

"Ex-Hub" a..
Hele bir yakamdan dustugunu gorsem -sen anlamazsin ama- vallahi kurban kesecegim
kötükedihüso

Anneciğim,babacığım sizi çok özledim.boshayallersmile opuyorumnanaktan

canım bebeğim gel artık nolur seni görmeyi bilmeyi çok istiyorum ..annen

Bu kadar zormuydu... haaaaa
İnatlaşma benle inatlaşma
bu kötü gününde arkamı dönüp gidicek kadar vicdansız degilim:mymeka:
inatlaşma benle kaybedersin

ınanamıyorum ya dün akşam gene aramışsın, ama telefonum yanımda değildi açamadım. ınan öyle çok sevindimki artık telefonları açmaya korkuyorum. Yoruldum bu bitmek bilmeyen paranoyaklığından. Madem bu kadarvazgeçtin benden öyleyse rahat bırak beni, arama çünkü her kapanan telefondan sonra kendimi toparlamam günler alıyor. Beni düşünmüyorsan çocuklarını düşün ve anla ben kimsenin stres topu değilim hele şamar oğlanı hiç değilim. Ama ah bir anlasan ama nerdeeee.

sen kabullenmesende her koyun kendi bacağından asılır.
senin yaptığın sanki farklı bişey sanki...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…