koskocaman özledim seni.
kelimeler yetmez.
kokunu özledim,tenini özledim,sana sarılmayı,öpmeyi koklamayı.
beraber uyumayı özledim.
sımsıkı sarılmanı,durup durup beni koklamanı.
seni seviyorum demeni özledim.
garip bi huzur var içimde sanki her an dönecekmişsin gibi.
dönmesende canın sağolsun
sadece özledim
seni çok seviyorum canım kocişim benim ah benim kendini brad pittt sanan kocam benim bilmiyorumkismile
ayrıca saçlarını brad pitt gibi kestirdiğinden beri sana yalan söylüyorum mafoldumbençünkü sen kendini benzemiş sanıyorsun ama gerçek hiç benzetemedim ben kocacım ama seni çok seviyorummmmmmm aşkım herşeyim paşam tosunum
Bekle dönüşü vardır zor sürgünlerin de
Bekle hatırla bizi dar günlerinde
Telli turnalar gibi çifte kumrular gibi
Sarışıp bir sedir ağacı gölgesinde
Baharı selamlayıp iki çift kelamlayıp
Gamsız günler gecelerdim elinde
Biz gülleri severdik dikenleriyle
Koklardık kanayana dek ellerimiz
Gül dikensiz olur mu? Ah etmezdik
Bekle, bekle hiç pes eder miyiz
Bir nasihat gibi bu sancılı hasret
Miadını doldurup biter bir gün
Karanlık aydılığa kavuşur elbet
Siz ogün bayramı kutlamayı görün
Bekle sıcacık bir Haziran sabahında
Bekle ısıtıp sol yanını yatağında
Telli turnalar gibi çifte kumrular gibi
Sarışıp bir sedir ağacı gölgesinde
Baharı selamlayıp iki çift kelamlayıp
Gamsız günler gecelerdim elinde
Biz gülleri severdik dikenleriyle
Koklardık kanayana dek ellerimiz
Gül dikensiz olur mu? Ah etmezdik
Bekle, bekle hiç pes eder miyiz
Bir nasihat gibi bu sancılı hasret
Miadını doldurup biter bir gün
Karanlık aydılığa kavuşur elbet
Siz ogün bayramı kutlamayı görün
Kimdin
Neydin bilmem
Ve bir gün
Geldin aniden
Sevdim düşünmeden
Ama bir şeyden eminim halen
Ben aşkı yalnız sana yakıştığı için severim
Bana da yaşattığın için sevgilim
Çok teşekkür ederim
Niye beni anlamiyorsun ya niye? Yasamak isteyipte seninle yasayamadiklarimi paylasmak isteyipte paylasamadigim anlari, hissetmek isteyipte bana hissetiremedigin ilgini hep ertelemek zorunda kalmaktan yoruldum artik. Ama bana en cok koyan canimi yakan ne biliyormusun? Eskiden baskalarina yaptiklarindan bahsetmenden nefret ediyorum duyuyormusun nefret ediyorum. Duyunca sinirlerim bozuluyor. Sana göre bu dürüstlük evet hic birseyi saklamiyorsun benden ama ben duydukca ögrendikce deli oluyorum. Beni tanimadigim bilmedigim hicbir zaman yüzyüze bile görmeyecegim insanlarla kiyaslamaya onlari sebebsiz yere kiskanmaya itiyorsun. Sanada dedigim gibi bilmek duymak istemiyorum. Komik olanda ne biliyormusun bana hak veriyorsun ama hicbirseyide degistirmiyorsun. Suanda sadece bekliyorum tekrar yüzyüze gelipte sergileyeceklerini göstereceklerini. Mademki benim senden istediklerimi ben senden uzaktayken yapamiyorsun bende beklemen bundan sonra senden gelicek tek hicbirseyi ama senden benden bekleme artik...senağlama
doğum günümde bana gerçekten çok güzel davrandın ya helal olsun sana..
ailemin tırnağı olamazsın ailemi geç şurda 5-6 aydır tanıdığım iş arkadaşlarım kadar bile olamadın yazık..
beni hak etmediğini kanıtladın tebrikler..
insan 4 yıllık sevgilisini her gün hiç görmemiş gibi özler mi şu an saat sabahın altısı. uyuyamadm, sen yne kızacaksın derse gitmediğim için. napiim aşkım sevmiyorum okulu içinde senin olman güzelleştiriyor artık iyi ki geldin iyi ki yanımdasın yoldaşım benm.. her şey seninle öyle güzel ki.. çok hasret çektk, çok zorluklara göğüs gerdik vee işte burdayız. sana aşığım yaaa aşık aşığım dünyaaaaaaaaaaaaaaaaaa bennnnnnnnnnnnn balıma aşığımmmmmmmmmmmmmm
Tabi sen taaaa kiiiii
insanın sabah sabah arıyasını bırakmıyosun diyene kadar...:mymeka:
iyi tamam arama bir dahada bu kadar basit ve kolay
senden cıkan sözler demekkki bu kadar kolay:mymeka: