Popüler Konu Farzet ki "O" burayı okuyacak

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Epeydir yurtdisindayim, bir sure daha da yokum....bundan sonra boyle..sen keyfine bak,istedigin yerde , gonlunce gezebilirsin tabii ki kalbin bu yuku tasimaya kararliysa..

aşkım zorlanıyorsun biliyorum bitanem ama ben senin her zaman yanındayım
emin ol çabalarının sonuçlarını alcaksın sen benim bitanemsin yaa
kıyamam ki ben sanaa...

kalbim darda
yine eski sevgilim hortladı
sen bıraz daha sahıplenıcı olsan
bıraz daha sarıp sarmalasan
benım aklımı baska seylerde bırakmasan
delıce sevsen asık olsan bende sana o derece kapılacağım

canımı sıktın dün geceden beri aramamı bekliyosan yanılıyosun haksızken haklı duruma çıkmışım pehhh -tatlicadiarzu-
en uyuz olduğum şeyi yapıyosun biliyosun ne kadar inatçı olduğumu :dilcikar:

oyyy aşkım benim yaa
biliorumm şuann neler düşündüğünü,kafana nelerin takıldığını.
hep yanındayım sewgilimm.
beraber başarıcazz.
seni sewdiğimii aklındann çıkarmaa we hep benimle kal emi
ömrümün sahibi:asigim:

bilmiyorum o dediklerine çok kırıldım..şimdi yanlış anladın vs deyip duruyosun ama ben kırıldım bi kere
yine bunalım zamanlarımdan birini yaşıyorum umarım bu sefer kısa sürer ve yine neşeli mutlu olurum
beni sevdiğini biliyorum ben de seni seviyorum ama kırgınım işte ayrıca karmakarışığım bi yandan seni seviyorum diye haykırmak istiyorum bi yandan da uzak durmak istiyorum bi süre senden

valla büyüğüm dedim güzevndim derdimi açayım dedim yanılşımışm bir daha mı asla

bakma öyle bugulu gözlerle,dılıme dökemedıklerm gözlerımde,gözlerını kocaman ac ve gözlerımden anla... ya gel de ya gıt...

yoksun sen benim hayatımda yoksun... 3 yıldır evine gelmiyorum , seni merak etmiyorum, yüzüne bakmıyorum ... seni istemiyorum ,seni hiç sevmiyorum..daha ne özürü dileyeceksin ki?lütfen artık araya aracı koymak gibi gereksiz şeyler yapma... biraz daha cesur ol ve sevilmediğini,istenmediğini,artık olmadığını anla....
sabrediyorum ama artık daha da sabretmem,cok üzülürsün...ben üzüleceğime sen üzül, hasta ol banane...

yine ben :)
senin yanında kendimi çok mutlu hissediyorum...ne tatlı şeysin sen....Allah'ın bir lütfu,hediyesisin... hep dua ediyorum senin için,mutlu olman için canım boncuğum.....

çocuklarımın babasıı evimin direğii erkekimm ekremmiimm ! seni çok seviyoruum aşkım :asigim:

canım kızım canım yavrum
seni tek başıma büyütüyorum ama emin ol bnm sevgim sana dünyalar kadar herkesin yerini dolduracak kadar
sana bişey olmasın sana gelen bana gelsin
canım kuzum yavrum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…