Popüler Konu Farzet ki "O" burayı okuyacak

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Ne kadar kizsamda sana ne kadar yorsanda usandirsanda beni seni sevmekten vazgecemiyorum....seni cok seviyorum......

bugün baya deliye dönmüşsün benden onca zaman cevap alamayınca
oh olsun sana..hatta ard arda bi sürü msj yazmışsın..niye cevap yazmıyon ayrıldık mı yoksa vs diye sayıklamışsın
oysa hiçbi mesajın bana gelmediği için cevap yazamamıştım sana ama olsun iyi oldu sana
içimdeki hevesi de isteği de öldürdün..ne diyeyim ki sana ben

sana içimden hergün binlerce kez'seni seviyorum'diyorum...ve biliyomusun bundan hiç vazgeçmicem...seni seviyorum,seni seviyorum hemde çok seviyorum ohhh....

mutluluk..sonunda beni de görüyor musun ne..

Evvelim sen oldun
Ahirim sensin mafoldumbenmafoldumbenmafoldumben

dün bizi kurban verdin...
bu gün cenazemiz var...
gelme istemem artık , ben sensizde yaşarım bu aşkı sevgiyi içimde

Bu mesajim "ex-Hub"a...."hayatim", psikolojik iskence yapma sirasi bana geldi..vallahi kendimle gurur duyuyorum...aklinialirimsmile

Sesini duymaya ihtiyacım var! Hani bişeyi kırk kere söylersen olur derler ya saymaya başladım hadi bakalım

Ara... ara... ara...:Saruboceq:

neyin var canim desen belki yine zorlanirdim ama su icine girdigim cikmazi anlatirdim.
yine keyfin yok! dedin.
evet dedim.
yarin konusuruz dedin.
telefonu kapattim.
yuregimin kapilarini ben boyle boyle kapattim sana, bilesin.

hayatımız farklı şekilde kesişti ben tüm umutlarımı kaybetmişken hayatıma giriverdin....çok zorluk çektik önce taa hakkariye göreve gittin ve bekledim herkez sevgilisyle gezerken ben hep seni bekledim...sonunda geldin bukezde iş zorluğu yaşadık yine sabrettim tüm iş başvurularında dua ederek olumlu demenı temenni ettim yine olmadııı.....sonra k.k.k sınavını kazandın hergün dua ettim hayırlıysa olsun dedim mulakkattan gecemedin...yine vazgeçmedik yine bekledikkk yine sabrettik.....ve sonundaa mükemmel bir iş sahibi oldun şanstan benim memletimde sivasta göreve başladın hayatımmm....veee az kaldııı nisanda geliyoruz memletimee vee inşallahhh temmuz başı yüzüklerimiz takılacak....seni neden sevdim biliyormusunn çünkü sennn yürekliler yüreklisisin....Allahım seni başımdan eksik etmesin.....ne diyoruz bitanemm Mevlam görelim neyler neylerse güzel eyler....hayırlısıı...

Neden bilmiyorum ama dün gece telefonda sordugunda dogrulari yüzüne karsi söyleyemedim...Evet cok haklisin ben seni eskisi gibi sevmiyorum.....uzaklasmaya basladim senden farkindasin sende biliyorum bazi seylerin sogudum...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…