sevgili bebeklerim,kaydirigubbakcemile3
hayatımızda , evimizde yavaş yavaş size de yer açıyoruz artık. sizi düşününce çok heyecanlanıyorum.sizle oynayacağmız oyunlar, sizi öperken maymnuna çevireceğim zamanlar,sizler için baktığımız minicik tulumlar, zıbınlar, yataklar şimdiden bizi çok mutlu ediyor... kaydirigubbakcemile5
ama bazen sizden çok korkuyorum. ya bakamazsam ya bazen sinir gelirde bağırırıverirsem ufacık meleklerime , ya yeterince sabırlı olamazsam , ya maddi manevi yetemezsek ya erkenden doğarsanız ya hasta olursanız diye korkularım...sonra kendimi teselli etmeye çalışıyorum çünkü sizi çok istedik, çok sabrettik cok bekledik... bu kadar beklemeye , sabretmeye , can acılarına katlandıktan sonra ilgisiz , sabırsız bir anne olmam herhalde....opuyorumnanaktan
bugün evimizde size yer acabilmek için evdeki fazlalıkların hepsini attım , bu bile beni ne kadar heyecanlandırdı. bir de odanız, giysileriniz,biberonlarınız alınmaya başladığında neler hissedeceğim kimbilir
gecen hafta doktorumuz birinizin kız diğerinizin erkek olabileceğinizi söyledi... ama benim için hiç farketmiyor ki... benim sizden tek istediğim sağlık olmanız , iştahınızın açık olması ve bol bol da uyumanız minik bebeklerim...
yüzünüzü çok merak ediyorum.. acaba babanıza mı bana mı benziyorsunuz ?babanızın elleri, burnu ve teni çok güzel , haberiniz olsun.... benim burnum biraz eğri ve uyku konusunda problemliyim az biraz.. bu da aklınızın bir köşesinde bulunsun...
sizi burada 4 gözle bekleyen birsürü insan var... anneanneniz ve büyük nineniz sizin için en cok dua edenlerden... dedeniz sizle bütün parkları gezmek isteyen biri... sadece bir tane de kuzeniz var, 8 yaşında çok tatlı , şeker mi şeker ... sizle tüm oyuncaklarını paylaşmaya şimdiden hazır...bu kadar sevgi dolu bir kuzeniniz olduğu için çok şanslısınız bebeklerim...sizi şimdiden cok merak ediyor ve hergün doğduğunuzu sanıyor... sadece 1 tane de teyzeniz var... bebek düşkünü bir teyze... doğdunuzda size kimbilir neler neler alır... cok zevkli bir teyzeniz var..
babaanneniz de size sürekli birşeyler örmekle meşgul şu aralar...doğdunuzda rengarenk giydireceğiz sizleri....
babanız cok sevgi dolu bir adam, bazen arıza cıkarır ama merak etmeyin size olmaz o arızaları... en sevdiği şey uyurken beni uyandırıp sinir etmektir... yani bunun gibi arızlar... sizin için çok güzel planları var....size cok iyi bir baba olacağından çok eminim...gezmeyi çok sever ve sizi sürekli gezdireceğinden bahsediyor bakalım siz bu işe ne diyeceksiniz...
şimdilik bu kadar güzel bebeklerim ... umarım içerde iyisinizdir... sizi hepimiz çok merak ediyoruz
ve bu dünyaya gelmenizi 4 gözle bekliyoruz...