Popüler Konu Farzet ki "O" burayı okuyacak

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
bugünlerde o kadar çok bakıyorumki telefona hep çalsın istiyorum ve arayan sen ol..o kadar özlüyorum seni sevgilim biliyorum bu aralar işlerin yoğun bi yandan da benim sınavlarım ama artık hiç dayanamıyorum yokluğuna artık aynı çatı altında yaşamalıyız aşkımızı kendi evimizde olmalıyız el ele huzurla

aynen dediğimiz gibi,seslensem duyacak kadar yakın olsak kaç yazar beraber olamadıktan sonra

öyle seviyorum ki seni, özleye özleye bi deri bi kemik kaldım

hayaline sarılmak istiyorum ama olmuyor

bu dünyadaki en masum şeysin sen
sevmelere hiç doyamadığım sevgilim

"Ben gidemedim bak; yüküm boyumdan büyüktü. Adım atamadım ne senin yoluna ne de yolunun dışına, yol bendim hatta."

yanindayken her seyi unutuyorum, ne beni uzenleri ne kaybettiklerimi,
yanindayken hic bir seyin kiymeti yok sevgilim, nabzim gibi atiyorsun benimle,
nefes aldigim her sure aklim, fikrim, zikrimsin.
seninle uyumak uyanmak ne kadar guzeldi.
uykuda uyanip , birden dusecekken tutunacakmis gibi aniden sarilislarini ozledim.
beni nefessiz birakip sarilmani ozledim.
gidiklamani, sinir etmeni, durup durup opmeni ozledim.

koklayip koklayip kokunu icime hapsetmeyi ozledim.
bisiklete binip, senin sehrini gezmeyi ve kollarinla yaptigin sag sol sinyallerini ozledim.
seni sevmek tum insanlari sevmek, seni sevmek Allah'i sevmek,
seni sevmek sahip olmanin degerini bilmek, seni seviyorum bocegim , hamur kafam.

ve biz de uzakligin esiriyiz simdi yine.
sukur ki kavusmak hayal degil. sukurler olsun Rabbim

biliyorum çok hastasın; ruhun hasta, kalbin hasta, insanlığın hasta, vicdanın hasta, beynin hasta...
peki bundan banane?işine gelmeyene hastasın sen

Son düzenleme:
Aşk tanem, bal bitanem özledim yine seniiiiiiiiiiiiii offfffffff
hemen haziran gelsin ve yerleşelim evimize...
başlayalım yeni hayatımıza..
bir daha hiç ayrılmamacasına..........

Bana göre mutluluk, senin o güzel sesinle 'Sen benim hayatımdaki tek doğrumsun meleğim' cümlesini duymaktır

Son düzenleme:
Uuupuzun bir hikaye bu...
Nereden başlasam nasıl anlatsam bilemiyorum. İçimde seni yazmaktan asla yorulmayan bir kalem var sanki.

Kısaca özetlesem belki? Hani belki anlarsın ...

Öyle bir an olur ya, umudu kesmişsindir artık

Sonra telefonun çalar... Ayaklarını sürüye sürüye gidersin, "amaan 'O' olmadığı kesin ama kim bilir kim" diyerek.

Telefonu eline alır bir bakarsın ki aslında O'ymuş!

İşte o an piyangoyu kazanan adamdan bile daha zengin daha mutlu hissedersin

Hani kalbin kuş gibi kanatlanır, yüzüne kocamaaan bir gülümseme yayılır dizlerinin bağı çözülür yaaa

İŞTE ÖYLE BİR ŞEY SENİ SEVMEK...

Son düzenleme:
Sana öyle kızgınım ki..

Rahatlıktan ölceksin haberin yok..

İçimde sana olan herşey bitiyor ruhun duymuyoo..

Heey..Uyan !

İçimde bi aşk ölüyor..

Uyanda kendin izle kalbimin zirvesinden yıkılışını..

Çünkü bir daha asla orada olamayacaksın.....

yine mi küstürdük???????
anca ne yapıyım. gördüklerimi sindirmeye çalıştım...

Bütün gün beni göremedin, elimi tutamadın... bazen çok benciliz, aşk yaşatıyor bize bunu üstelik...

Ama şimdi evin önünden geçerken 2 dakikacık cama çıktım ve seni gördüm ya... İnan sarılmış, dokunmuş ve öpmüş kadar oldum seni canım sevgilim

Bizi ayıran sokaklar olsun sadece, aynı şehirde nefes alalım, aynı şehirde olalım... Ben dayanırım hasretliğine

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…