Popüler Konu Farzet ki "O" burayı okuyacak

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Carrieeeeee ne zaman çıkacaksın soğuk mapus damlarından, yorumlarına gülmeyi özledim

Bir haftadır, yattık kalktık aynı konu
Hadi bugün al şu işi de, herkes rahatlasın. :)))
İlk babanı ara, haber bekliyor adam senden.. :) Beni arıyor kuzucuğum; kızım ne yaptı Ahmet haberin var mı diye, yok babacım o ilk sizi arar zaten haber etmek için, bende size geliyorum, artık aradığında beraber duyar öğreniriz dedim,çok mutlu oldu. :)) Arar tabi kızım dimi diye diye kapattı telefonu, canım o canım. :)) Sende ona göre ara adamcığım babanı. :))
Ailelerin gururunu da arada okşamak lazım, hakediyorlar.. :)
Hadi görüşürüz canım..

yazmasam patlicamm..
sen nası fesat bi insansın yaa.. senin kaprisini de nazını da çekemem :13::13::13::13:
aramızı bozamicaksınn, biz hep yanyana olacazz

arkdşlar ben bundan 3ay öncesnde bi çocukla tanştm internet üzernden. Başak burcu ve tamda burcunun özellklerini taşıyor yani. Netlog hesabında birgün haykırmalar paylaşmlar yapıyordm isyan ediyordm yani daralmştm.. Neyse bu ekledi fln filan knştuk. İşte her türlü knştuk yani ilişki ssevgi güven üzerine. seni seven her türlü svmeli gbisinden yarı teselli yarı öğüt tarznda knuşuyordu. Sonra fceye ekledim fln. Başta ne tipi ne kendisi hiç umrmda değldi. ztn bnm tipim değl.
beni çok iyi anlıyordu çok konuşur oldk. snrasında ntlog hesabımı fln kpattm. msjlaşır olduk telfndan. ben numara fln vermem normalde ve netten bi ilişki fln yoktur yani doğamda.
onun için nette çok vakit geçirir oldm sms yapmazken hep sms yapar oldm..bana cok iyi bri oldğmu içmde kötülük olmadığını ve dnyada byle insanlarda varmış dedi laf arasında. ve geniş bi insan rahat. çevreside geniş hani. uzaktan ilşki yaşamş ve yeni btti bir yıl dolmadı yani henüz.
neyse bu bigün bana bnm duygularımı syledi. bndn hşlanıyorsn bana msj atmadan duramıyorsn fln. nasl titriyorm anlatamam.. bnden bska kmsyle knşmadıgı fln syluyordu. erkek kankimle tanştı onunla knşmalarını fln gördm. ama o blmio gördüğümü.
neyse işte demş o çk ii biri ama yeni bttm ilşkm. uzaktan bi ilşkinin zorlklarını gördm. ders calşym hep okul varken. net telefn fzla ilgilenmiom işte üzülür fln. ama ilerisi içn ne olr bilemem. onunki kdr yoğun degl duygularm demiş. ama açık kapı braktıgınıda belirtmiş açkca. bnmle knşmaktan mtluymuş fln filan..
bunları banada demştı mesafeler var nasl olck fln die.. nyse bn bunları duydktan okudktan snra fln knsmadm 6gün. buda yazmadı fln. fotoma yorm ypıo işte eski samimiyetim yok fln. dayanamadı sordu ne oldu nie bylesn fln. dedm sen haklydn. mesafeler var. uzak. ilerisi olmayan bşey için üzülmenin anlamı yok. kndimi farkndaym ve kendime dur dedm diye knuştm. mesafeler hallolu bakalm demeye bşladı ve gzl knştk. genel olarak oda scak dvranıyordu ztn ama emin olamadm hiçbi zmn. bebeim btnm tatlm gülüm diyordu. bn cnm diebiliyordm utancıma..

snra yine kafamı topladm ve bunu sildm. 19 Martta sildm ve bkaçgün önce beni geri eklemş kabl ettm. msj fln hç atmadm knşmadm oda atmadı. nettede hiç ç.içi göremedm ztn. orda okumamı istiyordu fln.. bilmiyrm bana karşı ne dşünüo ne hssedio fln .. cnmda skılıo ilk kz böle oluyorm ..bide netten yani.. arayıp sesimi dycaktı fln olmadı işte.. ne z<mndır camda da knşmuyorz özledm.. napcm hç blmiyorm.. gelgitler mi yaşıo nedir bilmyrm. nolur biri yardm etsin..

bugün benim doğum günüm hem sarhoşum hem yastayım bir bar taburesi üstünde ...

bunun için konu açmalısınız.
yanlış yerdesiniz.

bişeyimizde belli olsun artık belirli olsun ! sıkıldım bu durumdan

Buluştuktan sonra ayrı evlere gitmek çok zor geliyor.
Ama gün gelecek ve biz hiç ayrılmayacağız canım sevgilim

Çıkmazdayım Sana da açılamıyorum, çünkü dilinde tüy bitti 'çalış,çalış,çalış..' demekten.. Bu puanla gelmez ki Bilkent, full çeksem belki Bi sene daha gücüm var mı ki?.. Konuşup halledelim yoksa kafayı yiyicem stres yapmaktan

hem mutluyum hem durgun
sana kavuşmaya gün sayarken, annemden de ayrılmaya gün sayıyorum aslında... canım kardeşimden,babamdan...
hep mi özlemek zorundayım hep mi kavuşmalara gün sayacağım...

allahım yuvamızda huzur versin bize, canlarımın canı sağ olsun.
sadece 'iyi olduğunu bilmek' ile nasıl yetinilir, nasıl sevinilir iyi bilirim
hep iyi olsun sevdiklerim.
görmesem de hep göreceğim günü içim rahat beklerim
ve
biliyorum ki, ben de hep yolu beklenenim

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…