Popüler Konu Farzet ki "O" burayı okuyacak

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
aşkım senı kaybetmek ıstemıyorum benım ıcın dogru ınsanı bulmuşken kaprislerim ile seni bunalttım aşırı derecede ilgi arsızı oldum.ama kendıme bıle ıtıraf edemedıgım sey ben senı sevıyrum dunyada bır daha kımseyı fahrı dışında sevemem dıyorken sana aşık oldum oyle bır anda geldın kı hayatıma benı değiştirdin sevmenın ne demek oldugunu ne kadar güçlü bır duygu oldugnu gösterdın Tanrının gözyaşlarıma mükafatı oldu bu fakat nedense bn senınle ılgılı sureklı paranoyak düşüncelere sahıbım kendımı bundan alıkoyamıyorum.sorun cıkardıktan sonra ben acı cekyrum üzülüyorum fakat yapmış oluyorum.baş belan olacagım demiştim sanırım cıddı anlamda artk baş belan oldum..

Kılçık kafalı ya nolurdu ki, birbirimizi şaka da olsa yemeden hep aşk kumruları gibi olsak! :asigim:
Senin için güzel şeyler yapınca nedense şımarıp abuk subuk konuşuyorsun sinir oluyorum..
Seni seviyorum evet ama hayatım senin etrafında dönmüyor...
Bunu da bil...
:dilcikar:

hehheeeheeee kıskanç yengemm kıskanıyon beni bu kadar bariz belli etme barii
neseee sadece gülüyorum sana zemuszemus

çok üşengeçsin MissA'cım yapman gereken bi ton iş varkaydirigubbakcemile

Bak burdayım, ölmedim hala.
Tutunuyorum uçurum kenarına.
Senin için, unutmak için, annem için.

seni koşulsuz sevdim nedensiz bir nedendi seninki ama ben kırıldım eğilip yerden toplayamıyorum parçalarımı neden,,,

seni çokk seviyorum ben yaa 1 sene 9 ay olucak ama halen ilk günki gibi sevgimm....sesini duymadan yapaıyorumm bitanemmm az kaldı sabırr...

hep sorardın bana beni ne kadar seviyorsun diye evet şimdi söylüyorum kuzum seni hayatımı birleştirip ömür boyu yaşayabileceğim kadar seviyorum.

sağlıkla gel güzel meleğim benim
hepimiz seni bekliyoruz

Keşke hemen pes edip gitmeseydin mavişim seni o kadar çok SEVıYORUM ki belki bu sevgi ikimize de fazlasıyla yeterde artardı o gülüşün yüzünde ki tebessümün o masum ifaden maviş gözlerin hiç çıkmıyor aklımdan neden Gittin neden beni Terk Ettin Koskoca 2 hafta geçti ama ben seni gün be gün içimde büyütüyorum sana giderek bağlanıyorum unutmak zaten mümkün değil nasıl olacak da ben sensiz yaşamaya alışacağım mavişim hayatım benim mafoldumben

Hani ben senin kuşundum şuan kuşun can çekişiyor ölmek üzere nefes alamıyor sen nasıl oluyordu hissetmiyorsun ne olur dön ne olur pişman ol ve bana gel ben sensiz yapamıyorum gül yüzlüm benim :Saruboceq:

superisi tatlım yaaaaaaaaaaa senağlama senağlama senağlama

superisi tatlım yaaaaaaaaaaa senağlama senağlama senağlama

Ah Aktiram keşke dayanabilsem ama olmuyor yapamıyorum göz yaşlarım ne zaman bitecek diye bekliyorum bağıra bağıra ağlıyor ve dua ediyorum inan herşeyi denedim unutmak için ama olmuyor ben onu Çok Seviyorum ama o beni bıraktı ve GıTTı Rabbim inşallah dualarımı kabul eder ve onun pişman olmasını sağlayıp bana döndürür onu :Saruboceq:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…