Popüler Konu Farzet ki "O" burayı okuyacak

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
gecen sene yapmalıydım
baglarımızı kopartlmalıydım hersey taze ıken
coktan unutmus gıtmıs olurdum senı coktan

Ne zaman gidicek aşkım bu adam ya?
İnşallah hafta sonumuz yine zehir olmaz..
Bitek hafta sonumuz var doya doya görüşebildiğimiz zaten :umursamaz:
Tamam düşünceli davranıyo olabilir..
Her seferinde nişanlını görde diyo olabilir..
Ama geldiğin zamanlar doyabiliorum sanki lmaz:
5 dk oturup gitmek zorunda kalıosn klava:
Gitsin bir an önce gitsin gitsin gitsin gitsin :Saruboceq:

Hastalandın evimde sana baktım diğer gelinini ağzına bile almadın aramadı bile seni ben sana ne diyeyim şimdi ama zamanı gelince beni kimse susturamaz ona göre..

Hadi itiraf edeyim.
Bazen bebğimiz olsun çok istiyorum.
Ama ne yalan söyleyim annene güvenmedğim için erteliyorum.
Çünkü bir torunu olsa eminim dahada çekilmez olur.
Susmayı öğrenmedikçe torun yok ona göre...

Ne yani?
Beni meraklandırmak hoşuna mı gidiyor ve bunda ciddisin?
Görürsün sen kılçık kafalı!
klava:

Çok düşündüm 2 haftadır kendimle mücadele ediyorum ve artık bugün bu sabrın son noktasındayım akşam evet akşam seni arayacağım kuşum şuan inan gururum umrumda değil ben sensiz yapamıyorum nefes alamıyorum ama ne olur akşam konuş benimle olur mu sakın müsait değilim deme en azından bana bazı şeylerin açıklamasını yap yoksa ben dayanamıyorum artık Seni o Kadar ÇOK SEVıYORUM ki
Sen dön diye bekleyemedim ama ben seni aradığım da ne olur Kalbin yumşasın ne olur :Saruboceq:

Bir ağırlık var üzerimde ,nazarın mı değdi ne ?!..kaydirigubbakcemile3

anneeaaa babaaa gelin eve artık başlayacam hacı ziyaretinize. gece geç oldu kız halimle evde tek başıma koydunuz böle, yemeğimi kendim ısıttım yedim ayıp be ayıp. erkek olsaydım "aman oğlum aç kalır" diye vaktinde dönerdiniz, kız olunca "nasılsa bakar çaresin" diyonuz. siz şimdi gelin kapıya, eve alırsam ben de ne olıyım sempatiksalakcinni

Aradım sonunda tüm cesaretimi toplayıp aradım seni aramadan önce kalp krizi bile geçirebilirdim elim ayağım titredi öyle heycanlandım ki tabi bu heycana ya yine müsait değilim diye konuşmassan korkusu da eşlik etti hala ellerim titriyor bu nasıl bir heycansa içimde ki herşeyi söyledim sana ama dön seni hala çok seviyorum demedim o kadarını diyemedim neymiş benim cesaretimi tebrik ediyormuşsun o bunu yapamamış o cesareti bulamamış kendinde neyapayım başka çarem yoktu koskoca iki hafta beynimde ki sorular yedi bitirdi beni içimde ki herşeyi söyledim sana ne değişti bide bana hakkını helal et dedin o kadar çektiğim acının bedeli ben helal olsun diyince bitecek mi sanıyorsun tabi ki de bitmeyecek benim çektiklerimi sende çekeceksin Rabbim büyük etme bulma dünyası diye boşuna demiyorlar.

Açıklaman bile tatmin edici değildi evet ben senin yanındayken o kadar kaptırmışım ki kendimi senin duygularının olmadığını fark edememişim :bbo: Ama iyi ki aradım ve içimde kalmadı yoksa hep keşke arasaydım der dururdum.

Evet şimdi herşey bende bitiyor Rabbim bana seni unuttursun diye dua etmekte şuan tek mesele ama UNUTACAĞIM seni normal hayatıma döneceğim ben acımı o kadar çok yaşadım ki 2 haftadır her saniye göz yaşı döktüm benliğimi kaybettim resmen ne olur Allahım ban güç ver UNUTAYIM onu ne olur Yüce mevlam :Saruboceq
:

:hulya:bir arkadaşıma yazmak isterdim....
alsanaalsanasmile

bende insanım sıradan neden beni bu kadar kıskanıyorsun alsanaalsanasmile anlayamıyorum her aldıgımı alıyorsunmafoldumben alamasanda almaya çalısıyorsunmafoldumben ne yapsam aynısını yapıyorsun kaydirigubbakcemile fesatlık kötü birşey oysaki biz senelerdir arkadaşız ama sen senelerdirkaydirigubbakcemile5 bunu yapıyorsunalsanaalsanasmile evlendin hala aynısınlaelaelaelaelae bir gün senin yüzüne bunları sölemek istiyorum bakalım ne zaman:kedi: hem eşinin bütün hatalarını bana anlatıp yardım istiyorsun hemde laf söletmiyorsunguclubacismile seni ceza evinde bile mektuplarıyla aldatan adamdan ne hayır gelir sanki :jeyyar: dısarda olsa dayak yemiceksin aldatılmıcaksın ben yinede seni düşündüğüm için ayrıl su heriften diyorum ama senin kafada var biraz normal değilsin....delikafadulden normal olsa okadar şeyi göz ardı edemezsin adam resmen senden iğrendiğini sölemiş hala her görüşe gidiyorsun kadınlık gururun kalamıs sana acıyorum ... senden güzel olabilirim birtek tipini değiştiremezsin ALLAH vergisi.. umarım nişanlımıda kıskanmıyorsundur neyseki yakında arkadaşlığımızın arası acılıcak ben evlenince bu iyide olucak en azından gizli saklı birşey alıp yapmaktan kurtulucam bu beni rahatsız etmeye başlamıstı üstelik gizli alıp bende ki şeyi sonrada yakalanıyorsun ne tuhafsın

ayy yok hayır olamaz biri benim itirafımı çalmış olamaz
ayy inamıyorum ya aynından bendede bi tane var
herşeyimi kıskanır kocasını keser bize bişe söletmez sonrada hiç yardımcı olmuyosun der..öff benmde bıktrım valla ya..

ay ne çok dıyeceklerım varmıs sana say say bıtmedı
umarım sen bana benım sana asık oldugumdan bın kat asık olursun

yok ya böyle biri olduğuna inanmak istemiyorum..hep mi böyleydin de ben yeni mi fark ettim...yazık koskoca 6 yıla ..

babacım hayırlı yolculuklar allah kazasız belasız dönmeyi nasip etsin:gitme:

anne hazırla cipsleri çekirdekleri aşkı memnu yemekteyiz ne varsa seyredicez olumunekankayizsmile

kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…