- 2 Haziran 2008
- 5.431
- 1.273
- 173
:hulya:bir arkadaşıma yazmak isterdim....
alsanaalsanasmile
bende insanım sıradan neden beni bu kadar kıskanıyorsun alsanaalsanasmile anlayamıyorum her aldıgımı alıyorsunmafoldumben alamasanda almaya çalısıyorsunmafoldumben ne yapsam aynısını yapıyorsun kaydirigubbakcemile fesatlık kötü birşey oysaki biz senelerdir arkadaşız ama sen senelerdirkaydirigubbakcemile5 bunu yapıyorsunalsanaalsanasmile evlendin hala aynısınlaelaelaelaelae bir gün senin yüzüne bunları sölemek istiyorum bakalım ne zaman:kedi: hem eşinin bütün hatalarını bana anlatıp yardım istiyorsun hemde laf söletmiyorsunguclubacismile seni ceza evinde bile mektuplarıyla aldatan adamdan ne hayır gelir sanki :jeyyar: dısarda olsa dayak yemiceksin aldatılmıcaksın ben yinede seni düşündüğüm için ayrıl su heriften diyorum ama senin kafada var biraz normal değilsin....delikafadulden normal olsa okadar şeyi göz ardı edemezsin adam resmen senden iğrendiğini sölemiş hala her görüşe gidiyorsun kadınlık gururun kalamıs sana acıyorum ... senden güzel olabilirim birtek tipini değiştiremezsin ALLAH vergisi.. umarım nişanlımıda kıskanmıyorsundur neyseki yakında arkadaşlığımızın arası acılıcak ben evlenince bu iyide olucak en azından gizli saklı birşey alıp yapmaktan kurtulucam bu beni rahatsız etmeye başlamıstı üstelik gizli alıp bende ki şeyi sonrada yakalanıyorsun ne tuhafsın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?