Popüler Konu Farzet ki "O" burayı okuyacak

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
cok aptal bi ciftsiniz yaa. gercekten ikinize de katlanamiyorum bazen. adim agresife cikacak yakinda size katlanmak zorunda degilim.
ve sen bay B.. bi insan ne kadar abuk subuk konusabilir ya kendini Cem Yilmaz zannediyorsun sanki. senin benle ne samimiyetin var ki?
bir gun D..'ye aaa sen ruj surer miydin dedin milletin icinde. kiz kipkirmizi oldu.
ve o gereksiz B'nin gereksiz kiz arkadasi, sevgiline yap triplerini, atarlarini. o cekmez biliyoruz da biz de cekmeyiz sen de bunu bil
lanet olsun ki ayni arkadas cevresine ve ayni sinifa dahiliz. doldum doldum gidin otede oynayin
keske yuzunuze de soyleyebilsem keske...

Son düzenleme:
her gece rüyalarıma girmek artık yeter!
seni rüyada gördükçe daha çok aklıma giriyorsun.
dün geceki rüyam öyle güzeldi ki
ama benim artık umudum yok, önceden benden hoşlandığını hissedebiliyordum ama sen benim dengesizliklerimden bıktın sanırım.
bense neredeyse her anımı seninle geçirmek istiyorum

Hiç yoktan yer kaplıyorsun diye kalbimde, bir akşamüstü azat ettim seni kalbimden.
Kuş gibi bıraktım bir pencereden dışarı, adın hafifledi gönlümde, bir de yüzün..

Kendimi öyle fazla hissettim ki, öyle gerçek, öyle ağır hissettim ki. Ellerine selam olsun. Ben kendimi hiç böyle hissetmedim..

Affet bu gece ölmek istedim
Pembe bir mezarlık olmak istedim
Karanlığı elimle bölmek istedim
Seni çok özledim..........

Herkesin bir sırrı vardır . Sırrı yoksa yarası vardır . Yarası yoksa yalanı . Çünkü herkes hayatını bağlayacak bir dönüm noktası arar yaşamında . Aslında dönüm noktası diye bir şey yoktur , dönüm noktaları vardır . Bazıları bunu bilir , bazıları sonradan öğrenir , bazıları öğrenemeden ölür . Öğrenemeden ölenler genelde o dönüm noktasını tek zannedenlerdir . Zor denilen hayat aslında basittir . Çünkü her insan , bir insanın dönüm noktası olabilir . Kiminin parası vardır , kiminin duası ... Kiminin sadece acısı ... Mesela hiçbir insanın aç kalmaması , yine insanlığın elindedir . Hiçbir aşkın , ayrılıkla sonuçlanmaması gibi ... Dayanmak , direnmek , sahiplenmek , savaşmak belki deyimlerde "aslan gibi yürek" tedir ama beynin , ruhun , fikrin senindir . Benim dönüm noktalarım hep acıyla yoğruldu . Yaralarım belki derin ama en büyük sırrım , kanımın son damlasına kadar ayakta kalmak için direnecek olan beynim , ruhum , fikirlerim . Belki biraz da kişiliğim . Az kalsın unutuyordum , bir de aslan gibi yüreğim..

-Alıntı-

Mesela basit insanlarla uğraşın...Hikayelerinini ciddiye alacaksınız...
Aşk kadar masum diyecek edebiyatçılar...Oysa kendi hıyarlığınız...Yaşadıkça anılara editör olacaksınız...Sizi sizden başka sizin okumadığınız gibi...

Niye üyeliğini iptal ettin ki özlüyorum ben dostumu

Sevgilim Clark,

Gidişinle beraber sanki İstanbul daha bir sessizleşti.

Dün akşam yürüdüğüm kaldırımlar daha bir griydi ve güneş parlak ışıklarını cömertçe dağıtırıken kalbimdeki gölgeler yüzünden benim içim buz gibiydi.

Sen dönene kadar hayata kısa bir mola vermiş gibi görünsem de aslında yalnızca döndüğünde çok yaklaşmış olacak olan düğünümüzün hayalleri ile avunarak ve o büyük güne hazırlanarak geçiyor zaman. Kalbimde ne zaman bir sızı hissetsem içimden defalarca ismini söyleyip yüzüğüme dokunuyorum.

Evet haklıydın, her zaman olduğu gibi... Ellerini saçlarımda, nefesini tenimde ve kokunu burnumda hissedebildiğim her an benimlesin.

Aramıza giren denizlerin dağların hiçbir önemi yok. Çünkü mesafeler ancak yanılsamadır, seven bir kalp daima ait olduğu kişinin yanındadır, bunu sen söylemiştin...

Öte yandan her ne kadar sana söylemek istemesem de dün akşam telefonda sesin çok yorgun ve güçsüz geliyordu. Gece bunu düşünerek uyudum...

Yanımda en çok olman gerektiği günlerde olamadığını düşünerek üzülüyorsun sevgilim ama öyle bir şey yok... Senin her zaman yanımda olman gerek ve öylesin de zaten.

Seni çok seven ve hasretle bekleyen nişanlın,

sonsuza dek senin olan Lois'in

Seni o Kadar Çok Seviyorum ki, Benden Uzakta da Çok Nutlu Olmanı İsterim. Meselâ; Cehennemin Dibinde.

Aşk' ın adı sensen; kelimeler sağır, kelimeler dilsiz..
Seni anlatmaya ne bir harf ne bir hece yeter..
Çok seviyorum seni

Seni o Kadar Çok Seviyorum ki, Benden Uzakta da Çok mutlu Olmanı İsterim. Meselâ; Cehennemin Dibinde..

sanırım ben seninle kavga etmeyi bile özledim

hey Allahım ya. anlatıyorum anlamıyorsun örneği ile gösteriyorum onu da anlamıyosun senin yaptığını düzeltip aha böyle yapacaksın diyorum onu da anlamıyosun Ya Rabbim daha ne yapmalı ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…