Popüler Konu Farzet ki "O" burayı okuyacak

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Vasfiye Teyze : Lirik 'e laf sokacam diye ne çektin be yavrum ! Ne uykusuz geceler geçirdin ,ne fesatlıklar yaptın.Fesatlıktan ne çektin be çoccuuumm!Ne paraladın kendini.Ne geçti eline be!Öyle de fesatsın,böyle de...Aşkta da,işte de yüzün gülmedi,ne çektin be ,ne çektiniz!

Hey Allah'ım yarabbim sen bana sabıır ver :))ordan bakınca o kadar salak görüyorsun demekki beni yutmadım gargara modundayım canım

Hakkın var ama değer verdin doğru, o zaman kes acımayı da verdiğin değerde güzellik kazansın

Günaydın birtanem bak hep karıştırıyorum iyi uykular:))bugün hava burda çok güzel, burda derken içimide kastederek söylüyorum dün ders çalışırım dedim ama enerjim olmasına rağmen aklıma girmedi bu kezdeneyse şimdi gidip ders çalışayım:))

uyansana
aşkım uyanamadım daha gözlerim kapalı mesaj yazıyorum desenee

Gülüşüm seninle daha kahkahalı
Aşk seninle daha anlamlı
Ben seninle daha bi mutluyum....

Tesadüflere hiç inanmazdım ta ki sen gelene kadar

Tavsiyeler istemiyorum .. beni anladiginizi hissettirin yeter ..

bugün yanından geleli tam bir hafta oldu ama bana bir ylı gibi geldi..
şu çok çabuk geçer dedikleri zaman bi bize mi geçmiyo aşkım yaa
çok özledim seni

moralim bozuk işte
bozuk ve yine yalnızım
tek başına o kadar zor ki

Saatleri hep aynı görüyorum bu günlerde:))Çocukken inanırdık bunlara şimdi ne kadar saçma gelsede bu fikir hoşuma gidiyor:))

dört dörtlük bir düzen kurup, o hayata bir de can vereceğiz... mini minicik, sana benzeyen

Önce aklımın kıvrımları arasında dolaşan o saçma fikirlerden kurtulacağım.

Sana kızgınlığımı bile sileceğim aklımdan çünkü sana kızdıkça, yine seni düşündüğümü fark ettim..

İlginç bi insansın, güzel bi yüreğin var.. İnsanları kendine hayran bırakıyosun ve bunun çokda farkındasın şımarık seni..

Nasil kurtulacagim ben senden?
2 ay oldu.. hic konusmayali
cok zaman gecti ayrilali..
peki ben ne zaman kurtulacagim senden tamamen?
cik git artik hayatimdan..
Seni sevdigim gune lanet okuyorum artik..
Bir sevginin bedeli bu kadar agir olmak zorunda miydi?
Zorla girdin hayatima, sevdirdin kendini hic planda yokken, sonrada oylece birakip gittin beni..
Hay senin erkekligine tukureyim!
Benim gibi seven kadin birakilir mi?
Benim kadar saglam seven?
Defol git artik aklimdan, kalbimden!

Her şey daha güzel olacak , yeter ki sen yanımda ol ..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…