Popüler Konu Farzet ki "O" burayı okuyacak

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
10 gün kaldı bitanem.. Geri sayıma başlıyoruz sonra bi bakmışım tam karşımdasın
Çabuk iyileş hasta olunca hepten huysuz oluyorsun, çok özledim seni çok..

bulaşıklar biriktimi yine,
saatlerdir mutfaktasın.
Valla ben seni bu işkenceden kurtarıcaktım.

Sevgilim hayırlısı buymuş, üzme kendini. Bir daha denersin. Allah yardım etse de başka şekilde gelebilsen yanıma

İviiitt canım spooorcuğuuuumm nerde kalmıştııık?

hehh tamamm! nefes all nefes veer biiir kiii biiiir kiiii zıplaa zıplaaaa

Beni çok kırıyosun farkında bile değilsin

Sayın aerobic hocam, canım hocam, cicim hocam, Özge hocam
Seni ben neden bu kadar çok seviyorum ya..
Çok sıcak ve çok sevecen bir insansın ve asla kimseyi küçük görmüyorsun.
Çok sabırlısın her şeye katlanıyorsun ve kimseye karşı bir kere yüzünü astığını görmedim.
Senin gibi güleç insanlara bayılıyorum içinin temizliği de dışına yansımış sanki.
Canım hocam benim senin çok sevdiğim resim hocamla beraber olmana da çok sevindim.
O zaten benim biricik hocamdı, sen de benim biricik hocamsın, ikiniz de mutluluğu o kadar hakediyorsunuz ki.
İnşallah hakkınızda hayırlısı olsun bence birbirinize çok yakıştınız Allah bozmasın.

Bu arada özge hocacığıım bugün benim fiziğim hakkında ve kişiliğim hakkında söyledikleriniz çok güzeldi.
Çok teşekkür ederim hayran olduğum, tatlılığına bayıldığım bir insandan bunları duymak beni çok sevindirdi.
Dediklerinize layık olmaya çalışacağım çok teşekkür ederim...
Beliniz dümdüz diye de üzülmeyin

Piuuvv,ne güzel yorulmuşum be,ben yatar,kendinize iyi bakın,yarın çok işim var.Berhüdar olun,öperim hepinizi...

arabamızı servise bıraktık diye minibüsle döndüm bugün evime ama ergen aşıklar gibi el ele durağa kadar yürüdük ve romantik romantik minibüs bekledik ya pek bi hoşuma gitti
ayrıca senin koala gibi koluma sarılıp dizi izlemeni yerim ben tatlı sevgilim benim
bi dee gün geçtikçe sen neden daha bi mis kokuyorsun bi söyl hele

of! insanlardan yoruldum. ve senin yuzunden en cok da canim dostum.
enerjimi tuketiyosun nolur yapma ya

bugün yine seni yemelere doyamadım ne güzel bişeysin sen çikolataaa

gerzek sey.. uyumaktan baska bişe bilmezsin zaten.. gorende taş taşıyo sanır. tum gun koca totonu buyutmekten baska yaptıgın ne var sankı

aptal seyy...

Son düzenleme:
Bu kitabı bitirmelisin hayatım. Senin için çok faydalı olacağından eminim. Biliyorum, biraz sıkıcı olabilir ama proje sonuçta. Haklısın, bir mühendislik öğrencisi için zor bir proje olsa da, kitap okumak bu dünyaya ait bir eylem. Sırf rakamlarla aran iyi diye kitapsız yaşayacak değilsin ya değil mi aşkım? :) İyi okumalar.

nasıl da hakimiyetini kurmuşsun nasıl da kendini belli etmeden işliyorsun onu..o da saf senin lafına uyuyor ama merak etme bigün sadece benim olacak ve o zaman gerçeği görecek şimdiden de farkında ya neyse..ne var yani bütün gün it gibi bekliyorum bi gece konuşmamız var diye onu da konuşmayalım mı niye geberiyorsun..ama yook doğru pardon o eşşek gibi çalışıp gençliğini harap edecek en güzel yaşlarını bile farkında olmayıp yaşayacak sana para getirecek ki sen de baş köşene kurulup yaşa adı da sizin mutluluğunuz için peeehhh ne mutluluk ama ne belirsiz bir gelecek..bizim mutluluğumuz kalmıyor ki sayende..yazıklar olsun be bu nasıl analık bu ne bencillik..Allah çabucak ıslah etsin aklını başına getirsin senin başka bişe demiyorum

Bize gurur, onur, seref nedir ogrettiniz. Gozlerim doldu, agladim sevincten Allah dualarimizi karsiliksiz birakmadi ve bu aksam askin adi GALATASARAY'di, yer gok sari kirmizi! Tesekkurler tesekkurler tesekkurler Real Madrid'i sahaya gomdugunuz icin ASLANLAR...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…