Popüler Konu Farzet ki "O" burayı okuyacak

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
canım sevgilimmm 1 haftadır sesini duymuyorum aynı zamanda 1 aydır görmüyorum vee deli gibi özledimm sanırım tek sana bir tek sana ihtiyacım var benim ! önümüze çıkan engeller bitmek bilmiyo sürekli bir yenileri ekleniyo ama pes etmicez aslaa dayancaz miniğininn aşkısıı vee çoook güzel günler biizi bekliyo biliyorum ! alllah sadece sabır versin bize

Ömrüüüümm bugünde bitti sayılır tam 8 gün kaldı gelmene çok özledim seni çokk hasretin büyüdü büyüdü koskocaman oldu.

askım hamur kafasın ve hamurlara, serbetli tatlilara doymuyosun biliyorum.
ama gobegin 5 iz hamileler kadar
ne etsek de zayiflatsak bilemedim ki.
sigarayi birakman gibi bi anda zayiflamaya karar vereceksin biliyorum ama iyice yuzun gozun bi tuhaf olmaya basladin dombigimm
sinirden guluyorum yaa. hayir yaninda da degilim ki her lokmada eline vursam.
bilmem ki nasil vericez. neyse yaz olsun hele gel yamacima. bi' seyler dusunmekteyim sana

Hiç bu kadar kararsız hissetmemiştim.
Ne olursa olsun hep bi karara varırdım.
Ne oldu bana? Bu ben miyim?
Bi an önce kendime gelmek istiyorumm

[video=youtube;IsfBx_F3kl4]http://www.youtube.com/watch?v=IsfBx_F3kl4[/video]

Çok özledim seni özledim kelimesinin asıl şuan ne anlama geldiğini anlıyorum.Senle yaptım herşeyi özlüyorum gezmeyi saatlerce konuşmayı elbiseler almayı gülüşmeyi aglamayı herşeyi ahh bu askerliğin gözü kör olsun bitmedi gittiBeni buralarda sensiz bıraktı

Arkadaşım dediğim insan, sen.....
Nasıl bu hale geldik ki biz seninle?
Bu kadar mı kırıcı olabiliyorsun, sınırını bilmiyorum.
Çünkü ilk defa bu durumdayız çünkü.
Yolun açık olsun ve sana çok kızgınım bunu da bil.

Bu konuda sorun yaşayabileceğimizi düşünmüştüm. Düşündüğüm gibi olmadı, mutluyum. Tekrardan teşekkür ediyorum canım. :)

Şeytan diyor hazır seni bu kadar uzaktan bile sinirlendirmişken git saçlarını boyat !!!

arkamı dönüp gitmeyeceğim, çünkü varlığımın sebebi sen değilsin, başardığın güzel şey.

yine dudaklarıma sen bulaştınn ne güzel bişeysin sennn, nasıl da mutluluk verirsin böyle her yediğimde nutellammm

Hafta sonu tatile gidecek miyiz sevgilim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…