gerçekten hastalıkta da sağlıkta da hep yanımdasın bundan iyice emin oldum
zorla acile sürükledin beni ama olsun
seni seviyorum bebeğim, sana daha bi muhtaç hissediyom kendimi, kavuşalım da artık hastalandığımda dizlerinde yatır beni
Keşke burayı okuyabilsen dostum seni çok özlüyorum bazen rüyalarıma giriyorsun ama hep iyi görüyorum seni ve iyi haberlerini de alıyorum.
Şu an yanında olmayı o kadar istiyorum ki içimde sıkıntı var ve bunu seninle konuşarak atabilirim.
Keşke okusan burayı ppm'im
Gözün çıksın inşallah! Bi kere daha anladım nasıl haset biri olduğunu sana sölediğim bişeyde yolunda gitsin be! anlattığım herşey senin fesatlığın yüzünden terse tepiyo bidaha günahımı bile anlatmam hatta yazmam çizmem hiçbiyere! Bu sonduuuuuuu soooooonnn!
yarın heryer kapanmış aşkımıza engelmi diyorsun ya eminönüne gidelim diyip beni güldürdün aşk yollar kapalı desemde sen ise sırf yeterki eminönü için gelirsin yanıma dediğinden beri güldüm ölmekten delisin sen seni kandırıyorum dedin ya bir ihtimal o zaman gözün dönüyor hissediyorum dedin yaaa aşk benim gözüm sana döner sana parlar sana biter yahu delisin sen beni kandırmaya çalışıyon ama bu kalp hep sana kanıyor zaten ne die üzüyorsun sen kendini seni nasıl sevdiğimi biliyorsun eşşek beni oralara getirmen için bahanemi lazım en birinci bahane sensin ki
aşk engel tanımaz vapurmu çalışmıyor metrobüsmü yok yahu zaten metrobüs eskidende yoktu iett seferlermi azaltımış gıcık oluyorum cidden şu duruma ama olsun o zaman tabana kuvvet biz yarın aşklanıyoruz işte o kadar
ya yeter artık sıktı bu fatmagül saçmalığı
sadece epilasyon konularında görünse neyse( ki o bile omamalı)
artık hangi sayfayı açarsam pis pis karşıma çıkıyor
lütfen anlayın artık bu reklamlarla kim ilgileniyor ya midemiz bulandı kaldırın artık yeter
Fotoğrafımı çekmene izin vermekle hata yapmamışımdır umarım.
Çok ani oldu. :/ Onlara baktın mı ben gittikten sonra?
Artık odanın bulunduğu kata geldiğimde bile ürperiyorum.
Şu dönem bitsin de, içine girdiğim saçmalık da son bulsun. :s