Popüler Konu Farzet ki "O" burayı okuyacak

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Ne sen burayı oku, ne de ben senın hakkında bişi yazayım.
o derece yani...

Sen üzülme yeter ki.çünkü senin o tatlı gülüşünün yerini üzüntünün almasını istemiyorum..

Kediler duyguları konusunda dürüsttürler, insanlar ise duygularını
gizlerler. Ernest Hemingway.

Kedileri sevmeyenlerin, güzellik ve estetik anlayışından şüphe ediyorum. Kedimi sevmiyorsan evime gelme. O evin bireyi. Sen ise dış kapının mandalısın...

uyyyyy ,ben gelip kedini sevebilir miyim

bir taş olayım denizlere at beni

iki satırlık adamları musallat ettik ömrümüze,bundandır böyle dibe vuruşumuz...

bu okulda insan oldugundan şüphelyim
yalnızlıgı çok severim
ama yalnızlıktan biri ölürse o kişi ben olurum yea ((

Seni çok özlüyorum ömrüm.. Hava sen gittin iyice güzelleşti, sen varken rüzgar esiyordu gene de.. Ama gidişin bu kezde içimde rüzgarlara sebep oldu. Merak etme evden dışarıya tek çıkmıyorum sırf kızma, aklın bende kalmasın diye dediklerinin hepsini yapıyorum.. ''Ağlama sakın hiç bir zaman'' demiştin ya onu yapamıyorum işte. Odanın her yerinde resimlerin varken nasıl ağlamadan durabilirim, yanımda olmadığın her saniye ne kadar özlediğimi o bana bakan resmin varya ona baktıkça daha bi iyi anlıyorum sanki.. Hasretin her saniye yük yük biniyor omuzlarıma.. Nişan albümümüze bakıyorumda hani şu alnını öptüğüm resim vardı ya ona baktıkça bi neşeleniyorum, o resmi çekinirken ne çokta gülmüştü fotoğrafçıya tam tersi olması gerekmiyor mu demişti o da sana burda pozlar bizden çıkar beyefendi hep sen mi öpeceksin bu kezde hanımefendi öpsün seni nasılsa sende onun şerefi, namususun demişti ya hani Ahh ahh o günleri çok özlüyorum. Ama biliyorum daha güzel günlerimiz gelecek o yüzden sabrediyorum, sabrediyoruz. Çabuk gel ama düğünümüzü yapalım, düğün albümümüzde olsun

Lütfen çabuk gel olur mu? :26:

kimisi teğet geçer, kimisi deler geçer, kimisi de parçalar geçer..
ama elbette geçer..

Gece olunca içime attıklarım tek tek çıkıyor yüreğimden
Bütün gün çalışsam keşke, ders anlatsam, yorulsam
Zaman daha çabuk geçer o zaman
Bu hafta biticek de öbür hafta biticek de
Belki, kesin bile değil belki gelebiliceksin.
Hırçınlığım huysuzluğum tavan yaptı yine
Sensizlik başıma vuruyo anla işte!!!

Marketteki öküz velet; ne sandın kendini?.. Çıkarken attığım bakış yeter sana Sana zarf attım muamelesi yaptın ya o an zor tuttum kendimi sana küfredip çıkmamak için, hala sinirliyim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…