Popüler Konu Farzet ki "O" burayı okuyacak

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Öyle güzel bakıyorsun kii, gözlerinde kayboluyorum.

Sanki elimi hiç bırakmamışsın gibi
Yokluğunda kendi kendime inandım dayandım
Sanki kötü sonlu hiç hikaye yokmuş gibi
Sonumuzun iyi biteceğini varsaydım... Yalandı
Havalar da soğuk gidiyor Bu aralar üşürsün sen bilirim
Aman dikkat et aklına yazları getir...

ne zaman diner ki bu acı ? ne zaman kapanır bu yaralar !
iyi günümde benimleymişsin sen en kötü zamanımda bunlar yaşanılırmı ! yaşatılır mı ! nasıl farklı bi acıymış tarifi olmayan...
neye üzüldüğümü bile tam bilmiyorum
bize mi ? sensizliğe mi ? bu kadar basit bitişimize mi ? geçen zamana mı ? verilen emek, fedakarlık nolucak peki !

Hep kalbimden isterdim şimdiyse dile getiriyorum beni affet Rabbim onunda affetmesini sağla

Orda o ana ağlarken, orda bir abi kardeşini ararken, orda hayat durmuşken... Ben gelip de buraya mutluluğumu yazamıyorum! Varmıyor elim, varmıyor dilim...
Evet, hayat devam ediyor belki de ama ben soğukkanlı biri değilim!

Hayır ne münasebet!
Tanışmadık bile, ne sevmesi!

Koca'm olsaydın benim,
Kocaman dağım olsaydın,
Göğsünde kalsaydı başım
Hiç ağrımazdı!

Dün buraya sana yazdıklarım için çok pişmanım, bi anlık boşluk işte
Umrumda bile değilsin cidden, bundan sonra tek kelime bile etmicem, nefesime yazık

daha anne olmama seneler varken bana çiçekler alan ellerini yerim sevgili evet en minnak en puuf anne ben olucaaam kiiiii

Sana ne kadar konuşsam söyleyeceklerim bitmez eğer sende benim gibi yaşamış olsaydın belkide daha fazla hayatı hiçe sayardım.Ben sırtımı her yasladığımda sırtımdan vurulduğum için, düştüğüm için yaslanmaktan vazgeçip sırtımı döndüm sanada hayatada boşvererek hayatımı yaşadığımı sandım unuttuğum birtek sen vardın geride birde meleğim ikinizide çok üzdüm.Meleğim beni ne yaparsam yapayım terketmedi sense çok sevdiğin meleğini gün geçtikçe unuttun aramızda çok büyük fark var sen sevdiğini sandın hep kendin için bense hep sevdim senin için.Sen kendini tatmin etmek, senin yanında olmam, senin mutlu olmandı herşey çözülebilirdi çünkü sen mutluydun ama ben değildim.Ben seni başkasıyla karşımda görsem bile inanmam sevdiğine derken beni okadar inandırmışken sense en ufak şeylere inandın sözlerimi hiçe sayıyorsun.Demekki göründüğü gibi değil hiçbirşey bundanda çok ders aldım sevgin varlığın kadar yokmuş...yalanmış...Gitsem gönlüm rağzı değil, kalsam hergün ölüyorum.

Kendını nasıl affettıreceksın acaba

dün ben buraya senin doğum günün ile ilgili naısl bişiler yazmam şaşırdım aşk ben oysaki çok mutluydum artık hep beraber oluyoruz özel ügnlerde kilometreler yok aramızda öyle huzurluyum ki artık offf gidicek die tramvalar geçirmiyirom sana hasret kalmıyorm

dün beraber 5. doğum gününü kutladık 25 yaşının mutllluğunuda beraber yaşadık ömrümüz boyunca bu yaşımzıdaki gibi aşk sağlık ve saygı ile el ele mutlu gelecekelr yaşayalım

seni çoktanda çok seviyorum diğer yarım

kocişiiiiimmmmm bugün birlikteliğimizin 11. yıldönümü 11 yıl önce bugün daha 8. sınıftık biz, miniktik, ufacıktık yıllar geçti birlikte sınavlara girdik, liseli olduk, üniversiteli olduk, nişanlandık, evlendik .. birlikte küçüktük, büyüdük bitanem

ve son olarak seni askere de gönderdim ya, artık bu son ayrılık olur dimi kocacım şimdi yanımda olamasan da 11. yıldönümümüz kutlu olsun sol yanım sadece 11 yıl değil bir ömür seninle olmak istiyorum seni çok seviyorum kocacım ve çok çok çokkk özledim

İlk defa kalbimin sesiyle hareket ediyorum, sayende

ortaya bir laf atıp kaçamazsın.. bunu öğreneceksin çocuk!!!

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…